Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- deepblue1963
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
Абе Виера ей сега отиде в Ман Сити.Той да не е карал подготовка с тях?И не ми излизайте с:ама той е еди кой си.Трансфери стават по всяко време на трансферния прозорец и не само в Левски.И не си мислете,че всичко и всички по време на трансферния прозорец се върти около Левски.Почти всички играчи искат да изпробват и последния си шанс,преди да дойдат в България.С изключение на тези,за които нашите отбори са "последна гара".Затова,обикновено,идват късно,но това е реалноста.Има още доста време.Нека оставим ръководството на спокойствие,а не още отсега да "издаваме присъди".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Най-важният пост и най-невронологичният е ВРАТАРСКИЯТ. Не напразно всички световни специалисти казват,че ,,добрият вратар е половин отбор"
През последните 20-30 години, именно на този пост Левски е имал едни от най-добрите футболисти в България- Пламен, Боби, Здравков и мн. др. а и не само титуляри, но и техни достойни заместници. А какво става сега. Когато Гошо не е във форма или контузен, всичко отива по-дяволите. Мойте уважения към Божката и Цецо, може да са големи Левскари и много да милеят за клуба(та,то и аз много го обичам и милея,ама...),просто нестават. Доказаха го нееднократно. Знам, че всички по-време на мач се молят да няма силен и точен удар в рамките на вратата или опасна ситуация, защото в повечето случай, когато пазят последните, резултатите са плачевни. Спомням си мачовете на Левски когато пазеха гореспоменатите легенди, че гледах мачовете с едно спокойствие, предвид атаките и ударите от страна на противниковият отбор, а сега е точно обратното, за мое голямо съжаление. Евала на славия, които взеха вратар,който найстина им спаси няколко мача и много точки след негови невероятни намеси. Та господа от ръководството на Левски, аз мисля,че трансферна цел и приоритет би трябвало да ви бъде- ВРАТАРСКИЯТ ПОСТ В ЛЕВСКИ

Честит ви изходящ трансфер, левскари ;)
Левски продаде Живко Миланов на Васлуй
http://gong.bg/view_article.php?article_id=112127
Дано да намерите качествен негов заместник.

Последна промяна от PFC Litex на 13 яну 2010 00:39, променено общо 1 път.

Продадохме Живко на Васлуй
Левски се разбра първодивизионния румънски Васлуй за трансфер на Живко Миланов. Футболистът напуска лагера на сините в Каварна рано сутринта в сряда и ще се прибере в София, откъдето ще отиде в новия си тим.
Трансферът се осъществява, след като старши треньорът на румънците Мариус Лакатуш е бил впечатлен от качествата на българския национал.
Васлуй, където играе българинът Станислав Генчев, е една от приятните изненади на румънския шампионат, като заема позиция, даваща им право на участие в евротурнирите.
Според непотвърдена информация от страна на двата клуба, от продажбата на Миланов в касата на Левски ще постъпят 350 000 евро.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=112127
Левски се разбра първодивизионния румънски Васлуй за трансфер на Живко Миланов. Футболистът напуска лагера на сините в Каварна рано сутринта в сряда и ще се прибере в София, откъдето ще отиде в новия си тим.
Трансферът се осъществява, след като старши треньорът на румънците Мариус Лакатуш е бил впечатлен от качествата на българския национал.
Васлуй, където играе българинът Станислав Генчев, е една от приятните изненади на румънския шампионат, като заема позиция, даваща им право на участие в евротурнирите.
Според непотвърдена информация от страна на двата клуба, от продажбата на Миланов в касата на Левски ще постъпят 350 000 евро.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=112127
- deepblue1963
Re: Честит ви изходящ трансфер
Алелуя!

ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- modor
- Контакти:
Малее...Джеки Чан...само 350 000 евро ли го продадоха 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Ticha
- Контакти:
Re: Честит ви изходящ трансфер, левскари ;)
Докато не стане факт, аз не вярвам...още повече пък на информация от Гонг.
Време му беше. Дано сега намерим един качествен десен бек 

- aisogludingfioler
- Контакти:
Аз лично съм доста скептично настроен към този трансфер. Ако наистина го продадем, тогава пък кой ще купим и ще запълни дупката отдясно? Стефан Станчев е доста неопитен, а Иво Иванов, който така го спрягаха за трансфер при нас играе като централен защитник и може отдясно дотолкова колкото може и Шакиб Бензукан...
Иначе съм за продажбата на Живко, но през лятото. Нека си доизкара сезона сега с нас пък лятото да го продават където и да е.
А ако наистина го продадат на Васлуй, ръковдоството за пореден път доказва малоумната си трансферна политика. Нали уж интерес имало от Италия? Защо не го продадоха там?
Според мен Жиката ще си преебе доста доволно кариерата във Васлуй, дано бъркам. 

Иначе съм за продажбата на Живко, но през лятото. Нека си доизкара сезона сега с нас пък лятото да го продават където и да е.

А ако наистина го продадат на Васлуй, ръковдоството за пореден път доказва малоумната си трансферна политика. Нали уж интерес имало от Италия? Защо не го продадоха там?

Последна промяна от aisogludingfioler на 13 яну 2010 00:47, променено общо 1 път.
Ticha написа:Докато не стане факт, аз не вярвам...още повече пък на информация от Гонг.
Новината е от Грънчаров и Спасов, които в момента в Каварна с отбора на Левски, така че те са в кухнята и знаят много добре случващото се.
На десния бек ще ви е трудно без него в началото.