Създават турнир-опозиция на ШЛ ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

angel93
Контакти:

Re: Създават турнир-опозиция на ШЛ ?

Мнениеот angel93 » 13 окт 2016 20:42

Дето вика чичо Митко то и Локо София са били ЖП Шампиони ! :lol:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 13 окт 2016 20:44

Не е зле и турнир за ветерани "Автентични убийци на гиганти" под патронажа на Камата :)

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 13 окт 2016 21:19

olympic teteven написа:На мен пък ми е любопитно друго. Навремето като е имало турнир за Балканската клубна купа защо тогава е можело, а пък сега не може?
Също така е имало и Средноевропейска купа (Митропа Къп), Латинска купа, Купа на бившите държави от СССР, някакъв скандинавски турнир също имаше - Роял Къп мисля, че беше и още други регионални клубни турнири.
Така че не е невъзможно. Друг е въпросът дали ще има интерес към подобен тип надпревари... :roll:

Да огромен интерес ще има :shock: :lol: :lol:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 13 окт 2016 21:25

Точно такъв турнир не може да бъде опозиция на ШЛ. То ЛЕ не може, че точно тези ли ще направят по-добър. Иначе и аз съм на мнение, че трябва още един турнир за тези, които отпадат рано в квалификациите на ШЛ и ЛЕ.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 окт 2016 21:30

Долно уйно написа:
olympic teteven написа:Купа на бившите държави от СССР

Е те това животно за първи път го чувам

https://en.wikipedia.org/wiki/Commonwea ... States_Cup турнир за страните от ОНД, бившите членки на СеСеСеРе

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 13 окт 2016 22:13

Че ще има промени, 100% ще има, това е ясно, но какви ще са и дали ще са за добро, ще покаже бъдещето.
Моето лично мнение е, че ШЛ трябва да е само от отбори шампиони, но тъй като това не е възможно или по-скоро не е желано(ясно от кого), ще си останем само със спомена за КЕШ, КНК, Интертото, а преди това и Купа на панаирните градове и т.н.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 13 окт 2016 22:23

Долно уйно написа:
olympic teteven написа:Купа на бившите държави от СССР

Е те това животно за първи път го чувам

Еш па ти! Изображение Тц, тц, тц... :mrgreen:

Потребителски аватар
Tepkobek
Контакти:

Мнениеот Tepkobek » 13 окт 2016 22:50

А бе смеете се и се присмивате на една Балканска лига -ама предпочитам група от рода на
/Галатасарай, Панатинайкос,Партизан,Динамо З/-пред група от рода /Арсенал,Базел,Виктория П,Зенит/
Вие преценете къде ще е по интересно и..............

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 окт 2016 23:49

Pragmatichen написа:Че ще има промени, 100% ще има, това е ясно, но какви ще са и дали ще са за добро, ще покаже бъдещето.
Моето лично мнение е, че ШЛ трябва да е само от отбори шампиони, но тъй като това не е възможно или по-скоро не е желано(ясно от кого), ще си останем само със спомена за КЕШ, КНК, Интертото, а преди това и Купа на панаирните градове и т.н.

И добре, че ще са само спомен... ;) А към нежелаещите да се реализира тъпата идея ШЛ - само от отбори шампиони, запиши и мен! :!: Кой знае защо, един мач между шампионите "Базел" и "Лудогорец" ми беше много по-безинтересен (аз толкова и го гледах :lol: ), в сравнение с мача между нешампионите - "Реал" и Дортмунд... :roll: Също лично мнение... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 14 окт 2016 00:20

Captain Stottlemeyer написа:
Pragmatichen написа:Че ще има промени, 100% ще има, това е ясно, но какви ще са и дали ще са за добро, ще покаже бъдещето.

И добре, че ще са само спомен... ;) А към нежелаещите да се реализира тъпата идея ШЛ - само от отбори шампиони, запиши и мен! :!: Кой знае защо, един мач между шампионите "Базел" и "Лудогорец" ми беше много по-безинтересен (аз толкова и го гледах :lol: ), в сравнение с мача между нешампионите - "Реал" и Дортмунд... :roll: Също лично мнение... 8-)[/quote}
Уважавам мнението ти, според мен просто ще стане на принципа на старата максима - всяка жаба да си знае гьола и най-логичното ще се случи, просто ще има разделяне на турнир за топ държавите и турнир за по-слабите държави.
Защото не мисля, че за Роналдо&Co е било голяма тръпка миналата година да играят срещу Малмьо.
Просто най-вероятно ще има топ турнир на немци, англичани, испанци, италианци и т.н., и турнир за останалите.
Всъщност, каквото и да стане, винаги се касае за пари, и то за мноооого пари :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Върни се в “Футбол - Свят”