Създават турнир-опозиция на ШЛ ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Създават турнир-опозиция на ШЛ ?
Дето вика чичо Митко то и Локо София са били ЖП Шампиони ! 

- Странджата
- Контакти:
Не е зле и турнир за ветерани "Автентични убийци на гиганти" под патронажа на Камата 

olympic teteven написа:На мен пък ми е любопитно друго. Навремето като е имало турнир за Балканската клубна купа защо тогава е можело, а пък сега не може?
Също така е имало и Средноевропейска купа (Митропа Къп), Латинска купа, Купа на бившите държави от СССР, някакъв скандинавски турнир също имаше - Роял Къп мисля, че беше и още други регионални клубни турнири.
Така че не е невъзможно. Друг е въпросът дали ще има интерес към подобен тип надпревари...
Да огромен интерес ще има

ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
:lol: :mrgreen:
Точно такъв турнир не може да бъде опозиция на ШЛ. То ЛЕ не може, че точно тези ли ще направят по-добър. Иначе и аз съм на мнение, че трябва още един турнир за тези, които отпадат рано в квалификациите на ШЛ и ЛЕ.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Долно уйно написа:olympic teteven написа:Купа на бившите държави от СССР
Е те това животно за първи път го чувам
https://en.wikipedia.org/wiki/Commonwea ... States_Cup турнир за страните от ОНД, бившите членки на СеСеСеРе
- Pragmatichen
Че ще има промени, 100% ще има, това е ясно, но какви ще са и дали ще са за добро, ще покаже бъдещето.
Моето лично мнение е, че ШЛ трябва да е само от отбори шампиони, но тъй като това не е възможно или по-скоро не е желано(ясно от кого), ще си останем само със спомена за КЕШ, КНК, Интертото, а преди това и Купа на панаирните градове и т.н.
Моето лично мнение е, че ШЛ трябва да е само от отбори шампиони, но тъй като това не е възможно или по-скоро не е желано(ясно от кого), ще си останем само със спомена за КЕШ, КНК, Интертото, а преди това и Купа на панаирните градове и т.н.
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.
- olympic teteven
- Контакти:
Долно уйно написа:olympic teteven написа:Купа на бившите държави от СССР
Е те това животно за първи път го чувам
Еш па ти!

А бе смеете се и се присмивате на една Балканска лига -ама предпочитам група от рода на
/Галатасарай, Панатинайкос,Партизан,Динамо З/-пред група от рода /Арсенал,Базел,Виктория П,Зенит/
Вие преценете къде ще е по интересно и..............
/Галатасарай, Панатинайкос,Партизан,Динамо З/-пред група от рода /Арсенал,Базел,Виктория П,Зенит/
Вие преценете къде ще е по интересно и..............
- Captain Stottlemeyer
Pragmatichen написа:Че ще има промени, 100% ще има, това е ясно, но какви ще са и дали ще са за добро, ще покаже бъдещето.
И добре, че ще са само спомен...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Pragmatichen
Captain Stottlemeyer написа:Pragmatichen написа:Че ще има промени, 100% ще има, това е ясно, но какви ще са и дали ще са за добро, ще покаже бъдещето.
И добре, че ще са само спомен...

Уважавам мнението ти, според мен просто ще стане на принципа на старата максима - всяка жаба да си знае гьола и най-логичното ще се случи, просто ще има разделяне на турнир за топ държавите и турнир за по-слабите държави.
Защото не мисля, че за Роналдо&Co е било голяма тръпка миналата година да играят срещу Малмьо.
Просто най-вероятно ще има топ турнир на немци, англичани, испанци, италианци и т.н., и турнир за останалите.
Всъщност, каквото и да стане, винаги се касае за пари, и то за мноооого пари

Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.