Ozzimozzi написа:Вярваш ли си на всички тези глупости, които си изписал? Значи срещу отбора, който ви лишил от много точки било нормално да има интерес а? А има ли интерес когато играете срещу отбора, който ви лиши от титлата 2013 г., а срещу този който преди 2 години ви отмъкна купата с 10 човека, а срещу онзи другия отбор, който ви накара да страдате пак през 2013г. на финала за купата? Какъв е интереса, когато играете срещу тези отбори? Пускате ли тема 2 седмици преди мачовете с тях? А декларации пускате ли? Много добре знаете срещу кого ви е мача на 15-ти и това ви личи отдалеч. Иначе ВИЕ нормалните фенове от ГеренЯ си драскайте, няма лошо. Мен лично това ме забавлява.
Какво да си вярвам като нещата, които написах са факти. Знам, че вие фактите не ги признавате. За вас е важно какво ще спуснат Дърпатката и бай Ставри, какво ще изреве гнома и придворините му Стоичков, Стоилас, Дихони и михони. Не ти харесва истината това е ясно, но рано или късно трябва да я приемеш и да заживееш в реалността, а там такива като теб са фенове на Литекс и Левски има мач с преименуван и преместен Литекс. Колкото и да ми даваш тъпите си примери пълни с вода от 9 кладенеца няма да промениш реалността и истината, а от нея най-много ви боли. Ти може да се забавляваш с е*авките, които си правим с вас, но истината е, че цяла България се забавлява с вас и това си личи на стадионите.