1982 написа:Стига сте учили, бе, животът ви мина в учене .......
Е заеби да ми е минал животът...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:Стига сте учили, бе, животът ви мина в учене .......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Учи се дотам, да може да четеш и да смяташ, нататък е излишно ...... пиенето и сексът те зоват.
diplomat написа:1982 написа:Учи се дотам, да може да четеш и да смяташ, нататък е излишно ...... пиенето и сексът те зоват.
Не пия вече, че тогава изобщо за нищо не ми остава време, нито ми остават пари...![]()
boabbb написа:diplomat написа:1982 написа:Учи се дотам, да може да четеш и да смяташ, нататък е излишно ...... пиенето и сексът те зоват.
Не пия вече, че тогава изобщо за нищо не ми остава време, нито ми остават пари...![]()
Откажеш ли и е*ането, направо намятай въжето![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:По-добре и не ставай ..... че ако знаеш зад стените на манастирите какви неща стават .....
Долно уйно написа:Столица е, свиквай, ако не ти харесва има и други градове, че и села в България.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта