Нереални цени за наем в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bacillus
Контакти:

Re: Нереални цени за наем в София

Мнениеот bacillus » 12 окт 2016 23:04

diplomat написа:
ehh написа:
diplomat написа:Някои само знаят да мрънкат. Тъкмо се нанасям на квартира с брат ми и за 300 евро на месец сме в тристаен апартамент, с тераса, ново строителство, чисто ново обзавеждане, климатици и дори тъкмо е боядисан. Но който търси - намира. А който знае само да се оплаква, духа супата. :lol:

Че това си е супер цена за подобно жилище.

. Реално обаче навсякъде казват, че такова търсене като тази година не е имало никога и е нормално да се качват наемите. Фактите са такива, който не е доволен, да се ориентира към друг град. Ама хем София е много гадна, хем всички тука се бутат. :lol: Ходете в Пловдив, Варна, Бургас и ще ви излиза по-евтино.

Няма как да знаем, реална статистика няма. Малко като безработицата, като ги питаш винаги казват, че намалява. Особено преди избори :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 окт 2016 23:38

bacillus написа:
diplomat написа:
ehh написа:
diplomat написа:Някои само знаят да мрънкат. Тъкмо се нанасям на квартира с брат ми и за 300 евро на месец сме в тристаен апартамент, с тераса, ново строителство, чисто ново обзавеждане, климатици и дори тъкмо е боядисан. Но който търси - намира. А който знае само да се оплаква, духа супата. :lol:

. Реално обаче навсякъде казват, че такова търсене като тази година не е имало никога и е нормално да се качват наемите. Фактите са такива, който не е доволен, да се ориентира към друг град. Ама хем София е много гадна, хем всички тука се бутат. :lol: Ходете в Пловдив, Варна, Бургас и ще ви излиза по-евтино.

Няма как да знаем, реална статистика няма. Малко като безработицата, като ги питаш винаги казват, че намалява. Особено преди избори :lol:

От опит можеш да разбереш. ;) Като погледнеш колко актуални оферти има и какви са предпоставките от предишни години, лесно можеш да си направиш извод за ситуацията.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 окт 2016 23:38

diplomat написа:
HoUs4oOL написа:
eminence написа:В Пловдив е подобно

Не точно, аз съм под наем в Редута, малко под 700 лева на месец за 65 квадрата, за по-малко пари бащата дава апартамент до Дома на Културата в Пловдив, пак ново строителство, че и по-голяма квадратура...

Ти си бил голям баровец, ако сам ги даваш тия кинти. :mrgreen: С руските грантове лесно се става турбо-тарикат у софийско. :mrgreen:

Да, да, аз съм студент на семейна издръжка. :lol:
А и честно казано, не знам дали е възможно да бачкаш и да изкарваш такива пари, докато същевременно учиш и то редовно...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 окт 2016 23:47

Сега пък се намерил и някакъв образ, който изпитвал съжаление към хората, които искали и взимали "големи наеми" :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 окт 2016 23:48

HoUs4oOL написа:
diplomat написа:
HoUs4oOL написа:
eminence написа:В Пловдив е подобно

Не точно, аз съм под наем в Редута, малко под 700 лева на месец за 65 квадрата, за по-малко пари бащата дава апартамент до Дома на Културата в Пловдив, пак ново строителство, че и по-голяма квадратура...

Ти си бил голям баровец, ако сам ги даваш тия кинти. :mrgreen: С руските грантове лесно се става турбо-тарикат у софийско. :mrgreen:

Да, да, аз съм студент на семейна издръжка. :lol:
А и честно казано, не знам дали е възможно да бачкаш и да изкарваш такива пари, докато същевременно учиш и то редовно...

Няма лошо, стига да си сериозен със своето учение. ;) Аз работя в семейното дружество и поне трупам някакъв опит във всестранни сфери, както и се уча как да работя с българската администрация. :mrgreen:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 13 окт 2016 00:10

diplomat написа:Няма лошо, стига да си сериозен със своето учение. ;) Аз работя в семейното дружество и поне трупам някакъв опит във всестранни сфери, както и се уча как да работя с българската администрация. :mrgreen:

Подобна съдба ме очакваше и мен, но избягах в големия град и сега не може да ме докопа нашия. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bacillus
Контакти:

Мнениеот bacillus » 13 окт 2016 00:21

diplomat написа:
bacillus написа:
diplomat написа:
ehh написа:

От опит можеш да разбереш. ;) Като погледнеш колко актуални оферти има и какви са предпоставките от предишни години, лесно можеш да си направиш извод за ситуацията.

Че то всяка година си има оферти, не разбирам с какво 2016 е по-различна от 2014? Това с търсенето някой агент/фирма за недвижими имоти ли ти го каза? :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 окт 2016 00:25

bacillus написа:Че то всяка година си има оферти, не разбирам с какво 2016 е по-различна от 2014? Това с търсенето някой агент/фирма за недвижими имоти ли ти го каза? :lol:

Явно не четеш или не разбираш. Сам си го правя този извод, като впечатленията са ми от лично естество и от познати, приятели, хора в бранша. ;)

Потребителски аватар
bacillus
Контакти:

Мнениеот bacillus » 13 окт 2016 00:27

ОК, лично мнение. Сега разбрах.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 окт 2016 00:33

Стига сте учили, бе, животът ви мина в учене .......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”