Люпко вън от Левски веднага!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Люпко вън от Левски веднага!

Мнениеот miro_rz » 12 окт 2016 23:00

golemia написа:
sin4ec написа:Големия, ще го даде като нищо. Вънка моментално и Топузаков да ни води до зимата. Тоя не искам ни да го гледам, ни да го слушам. Жалка подлога и еветчия...
Ама разправям аз -няма кой да слуша. Га махаше на Литекс да излизат насред Герена-някои забравиха.

Станимир:Това не е ЦСКА.Люпко:Това е ЦСКА.Познайте от три пъти до три седмици кой ще е новия треньор на Левски!

И Любко и Мъри са били треньори на новото ЦСКА !
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 окт 2016 23:01

Като имам предвид кой му е "брат", не съм се и надявал някога да каже неудобна дума за преименувания Литекс. Но поне при престоя му в Левски да не беше навлизал в тази тема. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 окт 2016 23:02

golemia написа:
шивача написа:Като ви гледам как се палите вие го припознавате повече и от Люпко. А като купи джуджето марката и емблемата и фифа и еуфа го припознаят, тогава кво прайте?

За кво му е тая марка бе?Има си я пък и нали ТД не е клуба?За къв чеп Ви е търговията?

Ми да се легитимира бе. Ааа, трябва си тд, иначе като вас няма да пплащат осигуровки или ще ги осигуряват такива като Гонзо на минималната.........а после ще ги продават, за да има търговийка с пейки във франция....
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 12 окт 2016 23:07

sin4ec написа:След днешната полюция и ниско темане към брат му, този екземпляр няма никакво място на Герена. Вместо да си наляга парцалите, че беше участник в гнусния цирк миналата зима, решил пред медиите да обявява Литекс на брат му за ЦСКА!
Вън от Левски начаса и да си събира крушовицата!
Аз лично на мач на Левски няма да стъпя, докато този е треньор!
Баста!

ВЪН Петрович , ВЪН ГОНЗО че припозна ЦСКА . ВЪН ХЕРО И МЪРИ дето само плюят по левски и се ширят в Казахстан . ВРЪЩАЙТЕ ВЕДНАГА ДОКАЗАН ЛЕВСКАР СЪС СЪРЦЕ КАТО НИКОЛАЙ МИТОВ който ще бутне Лудогорец от сцената , ще спечели 7-8 поредни титли в А група и ще премине групите на Шампионска лига. :lol: :lol:

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 12 окт 2016 23:09

шивача написа:
golemia написа:
шивача написа:Като ви гледам как се палите вие го припознавате повече и от Люпко. А като купи джуджето марката и емблемата и фифа и еуфа го припознаят, тогава кво прайте?

За кво му е тая марка бе?Има си я пък и нали ТД не е клуба?За къв чеп Ви е търговията?

Ми да се легитимира бе. Ааа, трябва си тд, иначе като вас няма да пплащат осигуровки или ще ги осигуряват такива като Гонзо на минималната.........а после ще ги продават, за да има търговийка с пейки във франция....

Нали си имате ТД..За какво ви е старото..кирливото.Щом ви трябва дерзайте с новия проект на джуджето без дългове.Нали това искахте и молехте на колИне премиера.Няма по-гнусна паплач от тия нарекли се фенове на новия ЦСКА:Няяяма да търсим приемственост!Не ни трябва умрялото АД!Пууууу....
Последна промяна от golemia на 12 окт 2016 23:14, променено общо 1 път.
Ееех Българийо!

venom

Мнениеот venom » 12 окт 2016 23:13

Вместо сега да му се сърдите и да го плюете - да се бяхте сетили по-рано да го посветите във вашите заговори конспирации. Човеко очевидно не знае, че думи като "ЦСКА", "дерби" и подобни са забранени на герена и си говори неподправено и искрено.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 окт 2016 23:13

Всички помним думите на Любко миналата година. Но сега те стават повод да го обругаем - точно пред един от важните му мачове.
Какво искате от него, какво искате и вие. Истината е една - старото ЦСКА го няма. Има ново - каквото и да е, кръстили са го ЦСКА–София и ние, щем-не щем, викайки - това не е ЦСКА, всъщност даваме правото на други да казват обратното. Пак повтарям - за мене това е нов клуб, който се казва ЦСКА-София. И има привърженици, с които може да се съизмерва с нас. Ама кои били, ама откъде дошли - или признаваш това, което законите у нас са признали, или като много цесекари теглиш една майна и забравяш за ЦСКА и не се вълнуваш кой как го нарича.
А от Любко какво искате - той не е подписвал договор, че няма да произнася ЦСКА без тире София. И мисля, че добре си върши работата. Да го оставим да спечели мача, пък после да му дъвчем парцалите. Не е толкова глупав да не разбира с какъв залог са неговите думи днес.
П.С. На страницата на БФС ЦСКА-София е с емблемата на ЦСКА - за разлика от страниците на УЕФА... Какво искате от Любко ...
Последна промяна от Странджата на 12 окт 2016 23:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 12 окт 2016 23:17

venom написа:Вместо сега да му се сърдите и да го плюете - да се бяхте сетили по-рано да го посветите във вашите заговори конспирации. Човеко очевидно не знае, че думи като "ЦСКА", "дерби" и подобни са забранени на герена и си говори неподправено и искрено.

Да бе!Само ти и съседите знаят...
Ееех Българийо!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 12 окт 2016 23:17

Тоя дъртия за кви серии и статиски ми говори, леле.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 12 окт 2016 23:29

И още нещо - приемственост и континуитет са две различни понятия.

Върни се в “Левски”