Нереални цени за наем в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Нереални цени за наем в София

Мнениеот damyanov1963 » 12 окт 2016 15:16

На тая наглост и се вика - Намерил рошавото, че иска и къдраво. Който не му харесва в София и му се вижда скъпо, да ходи в Ню Йорк, там е и по-хубаво и по-евтино!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 окт 2016 15:23

bobmarli написа:Предлагам, който се оплаква от високите наеми да се обърне към работодателя си да му вдигне заплатата. Също така да почнат да си плащат данъците в София, а не в родното им място ако смятат да живеят тук. Накрая приканвам гостите на София да оставят колите си далеч от столицата. В градът има може би най-добре развитата мрежа на градски транспорт в Европа и не е нужно всеки селчо да идва с голфа да ни трови живота. Компоти и лютеница може да си транспортирате с куриерски фирми.

Да, разбира се - минават по 3 рейса един след друг на всеки един час :lol: :lol: Първите два са пълни догоре, а последния - чисто празен :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 окт 2016 15:41

eminence написа:В Пловдив е подобно

Не точно, аз съм под наем в Редута, малко под 700 лева на месец за 65 квадрата, за по-малко пари бащата дава апартамент до Дома на Културата в Пловдив, пак ново строителство, че и по-голяма квадратура...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 12 окт 2016 15:57

Fabionero13 написа:Цените са напълно реални.Просто всички апартаменти са с вътрешни тоалетни:)А вие не сте свикнали така.
С цялото си нахалство идвате тук и сте претенции.На селяндурите мястото им е на село.
Вече 2/3 от колите са със селски регистрации.
А големите "граждани" от Пловдив да не взимат отношение,защото по-големи селяни от тях няма.
Вие сте по-голяма напаст и от бежанците:)Марш на село.... :) :) :) :) :)

За това ли се регистрира, палячо? Да изтърсиш 5 реда простотии? За Пловдив и София няма да говоря. Има учебници по история, до които явно нямаш досег.
Да не забравя да попитам. Коя регистрация е градска?
Само хора с комплекси за малоценност обръщат темата на граждани и селяни, просто защото няма с какво друго да изпъкнат. Мишоци!

Съвсем по темата. Ако цената на продукт или услуга се плаща от съответния клиент, то няма как да я наречем нереална.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 12 окт 2016 16:03

HoUs4oOL написа:

Не точно, аз съм под наем в Редута, малко под 700 лева на месец за 65 квадрата, за по-малко пари бащата дава апартамент до Дома на Културата в Пловдив, пак ново строителство, че и по-голяма квадратура...

Ти си бил голям баровец, ако сам ги даваш тия кинти. :mrgreen: С руските грантове лесно се става турбо-тарикат у софийско. :mrgreen:

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 12 окт 2016 16:24

Какво им е нереалното? Щом има търсене, а предлагането намалява, то и цените се вдигат. 3 месеца търсехме гарсионера или двустаен за една позната в източните квартали, накрая трябваше да чака още 1 м3сец да освободят една.

Имаш 2 вариант седиш при мама и тати без работа или в най-добрия случай за 600 лв макс, или отиваш в София, почваш на 1200-1500 лв наем плащаш около 500-600 лв наем+ режийни и к ти остават горе долу толкова, ама си самостоятелен......

ако зависеше от нас, наемитя щяха да са 200 лв макс......
Последна промяна от bobo_13 на 12 окт 2016 16:28, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 12 окт 2016 16:27

diplomat написа:
HoUs4oOL написа:

Ти си бил голям баровец, ако сам ги даваш тия кинти. :mrgreen: С руските грантове лесно се става турбо-тарикат у софийско. :mrgreen:

тот това трябва да е 3-4 стаи най-малко. Мои познати на Братован, ново строителство голяма стая(кухня + дневна) + спалня+ баня и тераса - 500 лв

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 12 окт 2016 16:32

bobo_13 написа:
diplomat написа:
HoUs4oOL написа:

тот това трябва да е 3-4 стаи най-малко. Мои познати на Братован, ново строителство голяма стая(кухня + дневна) + спалня+ баня и тераса - 500 лв

описваш двустаен, ново строителство, което я има, я няма 60кв.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 12 окт 2016 16:32

bobo_13 написа:Какво им е нереалното? Щом има търсене, а предлагането намалява, то и цените се вдигат. 3 месеца търсехме гарсионера или двустаен за една позната в източните квартали, накрая трябваше да чака още 1 м3сец да освободят една.

Имаш 2 вариант седиш при мама и тати без работа или в най-добрия случай за 600 лв макс, или отиваш в София, почваш на 1200-1500 лв наем плащаш около 500-600 лв наем+ режийни и к ти остават горе долу толкова, ама си самостоятелен......

ако зависеше от нас, наемитя щяха да са 200 лв макс......

И след година-две, ставаш "кореняк" и започваш да се ядосваш на селяните,които идват да ти смущават аристократичното спокойствие :lol:
Последна промяна от botevist_75 на 12 окт 2016 16:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 12 окт 2016 16:35

bobmarli написа:
bobo_13 написа:
diplomat написа:
HoUs4oOL написа:

описваш двустаен, ново строителство, което я има, я няма 60кв.

може би, сега си купиха с/у квартирата в съседния блок - апартамент(4 стаи, някъде към 110 кв) за.....85 000 евра някъде.......

Върни се в “Свободна зона”