Нереални цени за наем в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Нереални цени за наем в София

Мнениеот Thsmith » 12 окт 2016 04:12

Това с новото строителство е... далеч по-добри са най старите сгради, немския тип ; ) Дебели стени, а не картонени и да чуваш съседа как хърка :lol: с вътрешна градинка тук там и с шахта за боклук без да ти се налага да слизаш и да го изхвърляш 8-)

1982 написа:
Thsmith написа:
1982 написа:Джей Ар би се гордял с теб .... макар че аз се кефех повече на Боби .... и на жена му - Пам. :mrgreen: :mrgreen:

Ей тая колко ме дразнеше : 0 Още от началото ме беше яд, че JR не можа да я изпъди, все пак беше от семейството на онзи пияница и онази гадина дето му се пречкаше през всичките сезони Клиф : ) Сестрата на Сю Елън беше по готина май : 0 Дето гръмна JR : ) И г-жица Пресли естествено.
След това имаше и една мн секси адвокатка/любовница на JR : 0 Помня, че и в Шотландски боец игра малко, но не си спомням името.

Да, Клиф беше пишман-капиталист, точно обратното на Джей Ар. :mrgreen: :mrgreen: И оня много го гавреше.

Пам беше мацка, та дрънка, ние, като си играехме на Далас, аз се биех да бъда Боби. :mrgreen: :mrgreen: Той ми беше любимецът, Джей Ар беше боклук, който мислеше само за пари и бърбън. :lol: :lol:
и за жени бре : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 12 окт 2016 06:35

Демокрацията ни завари 70 процента от населението със собствени жилища.И въпреки това започна едно безмислено строителство на кооперации и билдинги.В момента има повече апартаменти от колкото жители.Една от причините за безработицата в България е именно застоя в отрасъла.Погледнете колко апартамента пустеят.А надуването на цените на наемите е въпрос на изчисляване и съмнения в наемателите.Една четвърт от заплатата на големия ми син в Лондон отива за наем на 20 квадрата в ,,малката София''.Преди доста време се натъкнах на обява в столичен сайт.Имот около декар с къща в Драгалевци на стойност 500 000 долара,а в същото време Мадона продаваше имение в Малибу за 5 милиона.Жалко е че в някои региони младите са принудени да се реализират в по-големите градове където попадат на алчни хазаи.В Англия наши сънародници умишлено взимат голяма къща под нае макар и скъпа,но живеят повече хора в разрешените норми,за да си дялкат разхода.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 12 окт 2016 07:39

Като е столица , че какво ? Да не би да е на нивото на другите европейски столици ?
Просто използват , че хората няма какво да направят и вдигат цени за боклук жилища.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 окт 2016 08:44

Взимат се апартаменти за около 500лв. на месец в Младост - свестен квартал с нормални връзки към центъра :roll: Поради тази причина, аз лично си имам принцип - в мизерията в София отивам само за над определена минимална сума, иначе няма смисъл :| Ако ходиш там да бачкаш за хилядарка на месец, по-добре си стой у вас, стига да не си в Рудозем, например, щото там нямаш избор :| Не го гледай чичо ти Смит, той е построил социализма :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 12 окт 2016 08:57

Ей , много балъци в този форум :) Даже има и нова порода балък - балък реститут.
Не знам на ЮжниятПарк тези неща отвътре ли му идват или просто такъв :)
Пуска ви темичка и ви гледа сеира.Реститутчето стискай палци да не разкарат фирмите от жилищните сгради , че тогава ще си останеш с имотчетата ;) Усилено се говореше , че ще забранят да се дават апартаменти в жилищни сгради които няма отделен вход на фирми.Иначе казано от 2 етаж нагоре който е дал на фирми да забрави вече :) Защото вече в Сф имали достатъчно офис-площ.Да не говорим , че никой от вас на уцели размера на наемите в нито един район ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 12 окт 2016 09:24

Аз се чудя какви мазохисти са хората за да искат да живеят в скапан апартамент. Още повече в мръсната София
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 окт 2016 09:27

Warped написа:Аз се чудя какви мазохисти са хората за да искат да живеят в скапан апартамент. Още повече в мръсната София

Има хора, които нямат друг избор ... Ти, разбира се, можеш да хванеш гората съвсем спокойно, ако вече не си го направил :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

go66ko
Контакти:

Мнениеот go66ko » 12 окт 2016 10:09

На който не му харесват наемите да се връща там от където е дошъл.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 окт 2016 10:11

Именно!

boabbb написа: Не го гледай чичо ти Смит, той е построил социализма :lol: :lol:

без обиди моля ; )

iliev72 написа:Ей , много балъци в този форум :) Даже има и нова порода балък - балък реститут.
Не знам на ЮжниятПарк тези неща отвътре ли му идват или просто такъв :)
Пуска ви темичка и ви гледа сеира.Реститутчето стискай палци да не разкарат фирмите от жилищните сгради , че тогава ще си останеш с имотчетата ;) Усилено се говореше , че ще забранят да се дават апартаменти в жилищни сгради които няма отделен вход на фирми.Иначе казано от 2 етаж нагоре който е дал на фирми да забрави вече :) Защото вече в Сф имали достатъчно офис-площ.Да не говорим , че никой от вас на уцели размера на наемите в нито един район ;)

Предлагам ти да се съсредоточиш върху бутането в градски транспорт и да не правиш сметки от които си нямаш понятия. Акъл от държавни служители... не мерси. Задръж си го.

И не е нужно да стискам палци за каквото и да е и никой не питам (и разрешение не искам) относно това какво да правя с личното си имущество.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 окт 2016 10:35

Нещо не ми се връзват претенциите. Значи искате да идвате на София и да продавате тука домати по 5 лева и кашкавал по 15 лева, ама наемите ви високи? Е, няма как да стане...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”