Шампионска лига - 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Шампионска лига - 2016/17
Ако е извън пенала (както казваше един олигофрен коментатор по семсе пъти на мач), ясно, че не е дузпа. Но си е 100 % нарушение, вътре или вън.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Middlesbrough
- Контакти:
sapio0o написа:1. Пике не просто цели контакта, ами и го прави възможно най-нагло. Ръката атакува топката, а не обратното. Загледай се хубаво в движението й, инак може да спорим до утре без да се убедим един друг. Дузпата е кристална.
2. Това на Роналдо е извън наказателното поле и в най-лошият случай му носи жълт картон. Освен това никой от нас не отрича контакта и умисълът в действията на португалеца за разлика от теб с шакиров.
3. Срещу БВБ ни свириха несъществуваща засада при 0:1, а там Хамес оставаше сам срещу вратаря.
Всъщност разликата между феновете на Реал и тези на варса е, че ние като има да си признаваме нещо го правим. Вие братче и целия свят да ви сочи, няма. Държите си на простотията и няма омекване.
И аз мога с картинки.![]()
![]()
Баси тоя Пике извънземен значи бре , от толкова близо , при такива бързи обороти да нацели така нарочно топката ! Класа !
1Ти загледай хубаво цялото движения на Пике към ситуацията , той тича и се хвърля на шпагат , ръцете какво прават в такава ситуация , стоят неподвижни ли профанче ?
2На Роналдо положението съм го дал да видиш разликите , когато е нарочно ! Но ситуациите са много различни , защото топката е на доста - по голямо растояние от гела , както и да е
3Съдиите постоянно прават грешки и ?
Всъщност разликата между феновете на Реал и тези на варса е, че ние като има да си признаваме нещо го правим. Вие братче и целия свят да ви сочи, няма. Държите си на простотията и няма омекване.
ХАХАХАХАХ АХДХАХСДАХСДХАСДХАХДХАДХАХХАХАХ АХА ХАХ АХ ХА ХАХ
тука вече изби рибата хахахахахаххахагьагьагьгагьагаь
Смятай всички фенове ги сложи под един знаменател , типичен мадридиот братче ко да праиш

Фади сеирджия

Ване профан

Вили лаик

Офтопик:
Тоя тотално сдаде фира. С такъв човек да си нямаш работа, вземе те изкорми на улицата като му кажеш, че не е прав.
Брат, имаш някакви отклонения, съвсем сериозно. Не е като да се случва за пръв път да подивяваш като не можеш да понесеш истината.
Сигурно и това не е дузпа, понеже пак става за части от секундата. Никакъв умисъл, не.
Всъщност на това и да няма умисъл, пак се свири. Ръката е далеч от тялото, това се гледа. Същото е и срещу Гладбах.

Сигурно и това не е дузпа, понеже пак става за части от секундата. Никакъв умисъл, не.

Офтопик:

- Furious_Monk
Човек, като им видиш какви са им идолите, ще разбереш много и за самите хора. Повече няма какво да се каже. Каквото е нивото на твоите кумири, такова е и твоето.
Заеби ги тези глупости с тези снимки.
Мадридиот
,някак си не звучи обидно от човек който няма топките да каже нещо лошо за човешки екстремент като Стоичков. Просто обидите нямат никаква тежест... не само те, думите, дори и да се верни, се обезценяват.
Заеби ги тези глупости с тези снимки.
Мадридиот

Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- Middlesbrough
- Контакти:
Пич ти явно незнаеш правилата
Ето информирай се , за да не се изложиш пак другия път
The following must be considered:
the movement of the hand towards the ball (not the ball towards the hand)
the distance between the opponent and the ball (unexpected ball)
the position of the hand does not necessarily mean that there is an infringement
touching the ball with an object held in the hand (clothing, shinguard, etc.) is an infringement
hitting the ball with a thrown object (boot, shinguard, etc.) is an infringement
Read more at http://www.thefa.com/football-rules-gov ... bTluvvA.99
Пп: ако е такъв идиот като теб може ида го изкормя що да не
, грешката ми е , че влизам в дискусии с такива профани като тебе
Пп: Требъл кога ?
Съвсем изтрещяхме деба

Ето информирай се , за да не се изложиш пак другия път

The following must be considered:
the movement of the hand towards the ball (not the ball towards the hand)
the distance between the opponent and the ball (unexpected ball)
the position of the hand does not necessarily mean that there is an infringement
touching the ball with an object held in the hand (clothing, shinguard, etc.) is an infringement
hitting the ball with a thrown object (boot, shinguard, etc.) is an infringement
Read more at http://www.thefa.com/football-rules-gov ... bTluvvA.99
Пп: ако е такъв идиот като теб може ида го изкормя що да не

Пп: Требъл кога ?

Съвсем изтрещяхме деба

Офтопик:
Аз правилата ги знам мой човек. Идеята е, че дузпи се дават винаги, щом ръката е далеч от тялото. То поначало като чуеш умисъл се замисляш, кой нормален футболист ще иска да играе с ръка, при все че отборът му страда после?
Смисъл случва се, но адски рядко. Повечето пъти става въпрос за малшанс.
Ето примерно тука Алаба да не би да цели да спре топката с ръка? То момчето се хвърля на шпагат, надявайки се да изчисти, ала топката го удря по ръката, която е далеч от тялото = дузпа. Умисъл или не, свири се.

1:01 да видиш хубаво ситуацията
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fW9kq8_410A[/youtube]
То и Селтик има требъл, но колко отбора могат да се похвалят с 11 европейски купи? Или клуб на века
32 испански титли кога? 
Грешката е, че се опитваш да ме обориш с пристрастия. Ако седнеш да разговаряш нормално и без очила ще е съвсем друго.

Ето примерно тука Алаба да не би да цели да спре топката с ръка? То момчето се хвърля на шпагат, надявайки се да изчисти, ала топката го удря по ръката, която е далеч от тялото = дузпа. Умисъл или не, свири се.

То и Селтик има требъл, но колко отбора могат да се похвалят с 11 европейски купи? Или клуб на века

Грешката е, че се опитваш да ме обориш с пристрастия. Ако седнеш да разговаряш нормално и без очила ще е съвсем друго.

Тук е станало мазало.
Продължавайте!
[rimg]https://giant.gfycat.com/UnkemptScratchyCoral.gif[/rimg]

[rimg]https://giant.gfycat.com/UnkemptScratchyCoral.gif[/rimg]
sapio0o написа:Аз правилата ги знам мой човек. Идеята е, че дузпи се дават винаги, щом ръката е далеч от тялото. То поначало като чуеш умисъл се замисляш, кой нормален футболист ще иска да играе с ръка, при все че отборът му страда после?Смисъл случва се, но адски рядко. Повечето пъти става въпрос за малшанс.
То и Селтик има требъл, но колко отбора могат да се похвалят с 11 европейски купи? Или клуб на века32 испански титли кога?
Алаба да си отреже ръцете ли

Онова там с Пике по- скоро дузпа. Аз щях да го свиря, ама проблемът е, че съдиите имат право да тълкуват.
Абре, Вие с бай Монк май мразите повече Барсата, отколко обичате нещо друго.
П.п. Никой не е написал още, че Пеп е плешив... Срамота!
П.п..п. Чуйте призива на Тевез!!!

Алаба да си отреже ръцете ли
Ам аз какво казвам, бре? Няма умисъл в ситуацията, но ръката е далеч от тялото и спира опасно подаване/удар = дузпа. Същото е и при Пике вс Гладбах, макар че там повече ръката атакува топката, отколкото обратното. Само с каталунски очила не се вижда.
Абре, Вие с бай Монк май мразите повече Барсата, отколко обичате нещо друго.
Не, но определено я няма любовта като при вас с Дортмунд.

sapio0o написа:
Ам аз какво казвам, бре? Няма умисъл в ситуацията, но ръката е далеч от тялото и спира опасно подаване/удар = дузпа. Същото е и при Пике вс Гладбах, макар че там повече ръката атакува топката, отколкото обратното.
Специално в ситуацията на Пике с Гладбах, не спира нищо, защото топката отива, горе-долу никъде.
sapio0o написа:Офтопик:
Това беше, е, а и винаги ще бъде дузпа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага