"Толерастията" е християнска ценност
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: "Толерастията" е християнска ценност
Ако дъщерята покани негър на вечеря тва си е чисто и изцяло грешка на родителите.
[center]Levski & Lazio[/center]
-
Темата е 100 процента вярна. Постналия е определено интелигентен човек. Но Приятел,нима очакваш от бездарниците,тъпунгерите и бедните плъхове киснещи в този Форум (не всички разбира се) да я припознаят като свое верую? Тъпунгери като синчец,язе,станко или александров. Остави я тази измет. Умните знаем ,че по-голяма отрепка от руския болшевик е само българския такъв. Остави ги тези мързеливи мрънкащи червени боклуци да се оплакват и чакат онова червено джудже да ги оправи. Демагогията на путиногъзолизците е ясна. Ползуват изцяло постиженията на Запада и възхваляват мурзилките. Такъв им е морала,ЧЕМОДАНСКИ
.

Членестоногите са примитивни създания
-
- Контакти:
sin4ec написа:Такава глупост може да напише само един тъп толераст, прясно оноден от вмирисан афгански бежанец насред площада.
Безда защитавам нито една от тезите, би ли отговорил на хипотетичния въпрос : Ако се беше родилв Сирия или Афганистан и имаше семейство - внезапно започне гражданска война и имаш шанса да отидеш със семейтвото си в Западна Европа - би ли го направил.
Ако, отговора е да - вмирисания афганистански бежанец - не ти е виновен за нищо + тези "войни" се почнаха именно от САЩ/Русия/Англия и подобни
Балкански Орел написа:Ако дъщерята покани негър на вечеря тва си е чисто и изцяло грешка на родителите.
И да доведе негър на вечеря, какъв е проблемът? Не е ли важно да се обичат истински и да са културни и образовани хора? Негрите също са хора, които имат право на живот, щастие и образование. Няма закони, които да поставят такива изкуствени граници, когато иде реч за най-силното и чисто чувство - любовта. А истинските родители винаги подкрепят децата си, стига последните да не се занимават с дейности, които биха посрамили родовата памет.
Относно статията - поздравления за автора на темата, който е решил да я сподели. Аз самият бях на това долнопробно дередже, на което са понастоящем русофилите у нас, преди години - ненавиждах чуждите, мразих ги и се зовах християнин същевременно. Но в един необикновен ден се замислих и установих, че това, което съм говорил досега, не отговаря на моето християнско възпитание или на учението на Иисус Христос, което се стремя да следвам. Вярата не ни учи на омраза, а на разбирателство и любов към ближния. Това не означава да позволиш на чуждия да се възползва от теб или да се оставиш да те убият, или нещо подобно. В контекста на кризата с бежанците - няма как да не съжалим тези цивилисти, които нямат вина за това, че руснаци, американци и радикални ислямисти им разрушават страните. Но наистина, реално погледнато, не можем да помогнем на всички и вместо да им даваме илюзорни надежди, трябва да хвърлим всички възможни усилия за военното и дипломатическото уреждане на кризата в Близкия изток. А бежанците да не се разпределят само между европейските държави, а и между други такива, които не са засегнати от военните действия и са в мир. Това се нарича солидарност, тъй като отделните религии сами по себе си не проповядват смърт за чуждите. Няма такава религия и е достатъчно сами да се поинтересувате, за да установите също този факт.
Ако се имате за християни, замислете се над глупостите, които приказвате ежедневно, и вземете да прочетете малко конкретна литература. На мен много ми помогна, сигурен съм, че и с вас ще стане същото.
За русофилите и псевдонационалистите в този форум - не претендирайте, че сте православни християни, защото в писанията ви няма нищо православно. Парадирате с вярата си по смешен и безумен маниер, нанасяйки по този начин непоправими щети върху моралния облик на Христовото учение. Не говорете за християнски ценности, когато сами не сте способни да спазвате най-елементарната от тях. Не насаждайте нови разделения измежду и без това побърканите от забързаното ежедневие граждани на България.
Последна промяна от Siegfried на 10 окт 2016 17:13, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
С такива теми се пада на нивото на троловете. Оставете ги да си русофилстват, да си величаят социализма (който дори Медведев отхвърли наскоро като вариант за държавно управление), да си говорят за танковете и калашници, да величаят християнските си ценности, които не практикуват, защото резултати от тези "дискусии" няма. Всеки си знае неговото и единственото, което се постига, е още по-голямото разделение сред хората.
И спрете да приравнявате политиката на дадените големи сили с народите и културата им. Всичко е пари и ВЛАСТ при управляващите. Всякакви други приказки са чисто лицемерие или брутална наивност.
И спрете да приравнявате политиката на дадените големи сили с народите и културата им. Всичко е пари и ВЛАСТ при управляващите. Всякакви други приказки са чисто лицемерие или брутална наивност.
- Furious_Monk
Балкански Орел написа:Ако дъщерята покани негър на вечеря тва си е чисто и изцяло грешка на родителите.
Ако чернокожият е свестен, работлив и способен човек, то той е далеч по-добър вариант за продължение на поколението, отколкото един предал се на собствената си слабост и страхове расист(без значение от неговия цвят на кожата).
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
diplomat написа:С такива теми се пада на нивото на троловете. Оставете ги да си русофилстват, да си величаят социализма (който дори Медведев отхвърли наскоро като вариант за държавно управление), да си говорят за танковете и калашници, да величаят християнските си ценности, които не практикуват, защото резултати от тези "дискусии" няма. Всеки си знае неговото и единственото, което се постига, е още по-голямото разделение сред хората.
Уви, за съжаление, при повечето е така. Но има и читави политици, които обаче нивга няма да получат властта от задкулисието. Единственото, което ни остава, е да се стремим да бъдем читави човеци и да оставим нещо добро след себе си и да бъдем полезни с каквото можем за семействата си и подир това за обществото като цяло

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
Furious_Monk написа:Балкански Орел написа:Ако дъщерята покани негър на вечеря тва си е чисто и изцяло грешка на родителите.
Ако чернокожият е свестен, работлив и способен човек, то той е далеч по-добър вариант за продължение на поколението, отколкото един предал се на собствената си слабост и страхове расист(без значение от неговия цвят на кожата).

Основните два приоритета винаги трябва да са образованието и трудолюбието. Цветът на кожата, особено сега в 21.век, е иррелевантен.
Siegfried написа:diplomat написа:С такива теми се пада на нивото на троловете. Оставете ги да си русофилстват, да си величаят социализма (който дори Медведев отхвърли наскоро като вариант за държавно управление), да си говорят за танковете и калашници, да величаят християнските си ценности, които не практикуват, защото резултати от тези "дискусии" няма. Всеки си знае неговото и единственото, което се постига, е още по-голямото разделение сред хората.
Уви, за съжаление, при повечето е така. Но има и читави политици, които обаче нивга няма да получат властта от задкулисието. Единственото, което ни остава, е да се стремим да бъдем читави човеци и да оставим нещо добро след себе си и да бъдем полезни с каквото можем за семействата си и подир това за обществото като цяло
Тук удари в десетката. Промяната идва първо отвътре, от нас самите. За съжаление, другите теми са много специфични и едва ли един такъв форум е идеалното място за дискусия, имайки предвид на какво ниво може да размишлява масовата аудитория. Лошото е, че много неща умишлено се крият от хората и никой не информира обществеността за тях, а ни занимават с едни и същи простотии всеки ден. А извън медийния екран и извън погледа на гражданите се случват много жизнено важни за бъдещето ни процеси, за които дори и не подозираме. И в повечето случаи, реално сме научени да не ИСКАМЕ да знаем, което е най-лошото, защото така ни превръщат в стадо овце.
Но както казах, тия теми не са за тук или може да се обсъждат с много нисък % от потребителите.
- Балкански Орел
- Контакти:
Furious_Monk написа:Балкански Орел написа:Ако дъщерята покани негър на вечеря тва си е чисто и изцяло грешка на родителите.
Какво значение има дали е работлив и способен човек, ако няма и 0% от твоята раса и ценности? Аз пък не мисля, че съм расист, но предпочитам поколението да няма продължение, отколкото то да стане чернокожо, мюсолманско, а внучките ми да ходят с бурки.
Нямам нищо против чернокожо семейство, стига то да си живее в Африка и на местата където са отредени за тези хора.Мисля, че Африка е голяма, нека да си развият икономиката и да си живеят добре и да ни оставят на мира.Същото важи и за мюсолманите.България е Християнска страна и на нея за мен трябва да живеят щастливо Християнски семейства точка
И пак казвам това си е изцяло грешка на родителите, защото аз ще се старая да възпитам дъщеря си така, че да си намери работлив и способен човек от нашата раса и етнос.И предпочитам да е бял расист, защото поне ще знам, че я обича истински и ще си защитава семейството и рода така както се полага !
И въобще не ме интересува дали сме 21-ви или 28-ми век, аз НЕ РОБУВАМ на модата, тенденцията и комерсиализацията.
[center]Levski & Lazio[/center]