veni__85 написа:Днешните футболисти нямат самочувствие , и вяра в себе си. Много правилно го каза Велизар Димитров след мача с Франция, за какво излизаш да играеш след като дори не си очаквал да вкараш гол. На мен лично са ми странни оправдания от типа , че противниковия отбор били с по-скъпи футболисти , играели в по-силни отбори. На всеки беше ясно, че Франция ще ни бие, и никой не е искал да ги бием, искахме от тях да видим повече желание за игра и хъс, а французите дори бяха извършили повече нарушения от нашите.
През 1986 бием Франция като действаш европейски шампион , а 100 % от нашите футболисти тогава играеха в А РФГ. Ако тогавашните футболисти бяха със същото мислене като сегашните, никога нямаше да ги бием.В момента футболистите ни са загубили мача още в съблекалнята.
Оптимистино 1:1(поне така ми се иска) , реалистично 3:0 за шведите.
Приятелю, когато нямаш футболни достойнства остава да компенсираш с личностни. Шотландци и ирландци го правят от десителетия. Не постигат нищо, но всеки път си тръгват аплодирани. Финландците, 350000-ен народ го показа нагледно съвсем скоро. Тогава, когато националите играеха на 100% в А РФГ повечето имаха големи, големи топки. Някои имаха световна класа. Знам, защото съм роден през '72 и съм ги гледал на живо. Имаше един Печикамъков от Локо ГО - топката беше като залепена за крака му. Зидан пасти да яде, сериозно! Сегашните лайна...е, просто лйна! Даже по-лошо - лайна, с лоши прически и без топки. Как му се вика на това?