събота, 25 октомври 2014 година, 16:00 часа
"А" Футболна група - първи етап - 13 кръг
Национален стадион "Васил Левски", София, ~ 8 900 зрители
неделя, 27 юли 2014 година, 19:30 часа
"А" Футболна група - първи етап - 2 кръг
Национален стадион "Васил Левски", София, ~ 11 420 зрители
понеделник, 21 април 2014 година, 16:00 часа
"А" Футболна група - втори етап - 34 кръг
Национален стадион "Васил Левски", София, ~ 8 650 зрители
събота, 15 март 2014 година, 16:15 часа
"А" Футболна група - втори етап - 27 кръг
Национален стадион "Васил Левски", София, ~ 10 060 зрители
събота, 08 март 2014 година, 16:15 часа
"А" Футболна група - първи етап - 26 кръг
Национален стадион "Васил Левски", София, ~ 9 920 зрители
Това са последните 5 мача и нека приемем , че е имало 1500-2000 човека повече от тази статитика .
В последните дербита добре знаете , че и сектор Б и сектор Г си бяха рехави .
Все пак дано се съберат 15-20 хил . и стане добър мач .
ЦСКА-София - Левски - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-София - Левски 15.10/16:30, Нац. стадион "Васил Лев
Победа за ЦСКА над Левски с 2 гола разлика.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- trokadero_
- Контакти:
То се знае - победа за ЦСКА 

0-1 за Левски срещу преименувания отбор. Играят по-добре и са по сработени. Не очаквам кой знае кво от мача, предимно борба, ритане и много лежане.
Въз основа на предоставени документи Лицензионната комисия на БФС изменя издадения лиценз на "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД, както следва:
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
1. Наименованието "ПФК ЛИТЕКС-ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК ЦСКА-СОФИЯ" ЕАД
Много груб и нервен мач пред рекордна за последно време публика от 20 000. Един гол ще реши мача..дано е за нас.
Всички в Сектор Г !
Всички в Сектор Г !
2:0
Напред армейски лъвове
Напред армейски лъвове
- Red Warrior
- Контакти:
Подуянци са по-сработени и тренера им е опитен. Това са им предимствата. ЦСКА пък има по-добри футболисти поне според мен. На "Васил Левски" домакинството не играе роля , така че е трудно да се правят прогнози. Много важно е да се стъпи здраво в мача от самото начало и си мисля, че наистина трябва да играят повече българи (Галчев и Преслав), които знаят значението на този мач. Мисля си обаче, че състава ще е същия, който даде колегата преди мен. Бумал направи добри игри така, че сигурно ще се започне с него вместо с Галчев. Този мач се печели от по-мотивирания отбор, дори не от по-добрия, така че дано румънеца си свърши работата.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
amoros написа:Галчев и Йорданов титуляри те знаят какво означава това дерби.Левски е време да се приземят,че туку виж литнали в орбита.
Без да правя допълнително напрежение и много заяждане съвсем футболно питам - че кой беше Преслав Йорданов ? Нападателят на Черноморец дето дори треньор като Херо не можа да му отключи потенциала ли ? Голмайстор на ЦСКА във В група ,ама с колко отбора игра в А група и блесна с нещо ? Не ви разбирам цялата хвалба към този човек. Очаквам футболен отговор ако някой смята да ме цитира .
2 гола в 3 мача срещу отбори от А група. Така ОК ли е ?
PSvilenov написа:amoros написа:Галчев и Йорданов титуляри те знаят какво означава това дерби.Левски е време да се приземят,че туку виж литнали в орбита.
Без да правя допълнително напрежение и много заяждане съвсем футболно питам - че кой беше Преслав Йорданов ? Нападателят на Черноморец дето дори треньор като Херо не можа да му отключи потенциала ли ? Голмайстор на ЦСКА във В група ,ама с колко отбора игра в А група и блесна с нещо ? Не ви разбирам цялата хвалба към този човек. Очаквам футболен отговор ако някой смята да ме цитира .
В посоченият от Вас цитат няма хвалба, а констатация, че знаят какво е дербито.
В този мач фаворит няма и не може да има. Предстои да видим. Но ми е смешно как с победи над слабаци и Царско село си самовнушихте, че сте Барцелона. Аз очаквам да ви приземим много лошо. Надявам се.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!