ЦСКА-София - Левски - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: ЦСКА-София - Левски 15.10/16:30, Нац. стадион "Васил Лев

Мнениеот Altarf » 09 окт 2016 11:11

pirgos написа:Така си мислиш ти,дори не мога да проследя прогнозата ти защото нямам и грам идея кой е Пердо-Медро-Нунеш-Мендеш-Паскал-Перес-Бумал-Хамал и подобни анонимки :lol: Приемаме че с прав ако играят вратаря с големите учи,Манолев и Чорбаджийската чушка...а бе Галчев и Пресли нали ги реабилитирахте :mrgreen:

Като нямаш елементарни познания за ЦСКА, какво си тръгнал да пишеш? Мислиш се за много як, че не познаваш състава? Марш на училище!

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 09 окт 2016 11:30

nosmoky написа:
kiril.a.d написа:останахте много малко, та да не дава господ да се засечете с левскарска агитка

На 15 ще видиш пълният Сектор Г и ще разбереш колко сме малко. За засичането не бъди толкова сигурен ;)

kiril.a.d написа:- все ще си намерите после, някой друго отбор за...ходене на мачове, викове, хореографии...опс - хореографии, ако има кой да плати за тях ;)...и ексцесии! - мога да ви препоръчам Септември Сф, щото го държи богаташ, ще може да плаща за хореографии

ЛЪЖА! Да ти слагам ли списъка как се събират над 17 000 лв. или ще си го намериш сам и ще се извиниш, че ЛЪЖЕШ ?

Колега, на 15-ти Сектор Г може и да се понапълни в повече от само анималсчетата, защото и сред другите има мразещи "Левски", а не обичащи ЦСКА ;)

Недей ми прилага списък - Гришката може да е раздава пари и по списък ;)...
Иначе, човек трябва да е с болен мозък, да пръсне толкова пари за еднократна...украса, със спорен ефект!!!
НО! - за Гришката и такава украса е РЕКЛАМА, а бизнесмените дават не малко пари за реклама, нали? - просто си рекламира новия продукт ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 09 окт 2016 11:40

kiril.a.d написа:
nosmoky написа:
kiril.a.d написа:останахте много малко, та да не дава господ да се засечете с левскарска агитка

На 15 ще видиш пълният Сектор Г и ще разбереш колко сме малко. За засичането не бъди толкова сигурен ;)

kiril.a.d написа:- все ще си намерите после, някой друго отбор за...ходене на мачове, викове, хореографии...опс - хореографии, ако има кой да плати за тях ;)...и ексцесии! - мога да ви препоръчам Септември Сф, щото го държи богаташ, ще може да плаща за хореографии

ЛЪЖА! Да ти слагам ли списъка как се събират над 17 000 лв. или ще си го намериш сам и ще се извиниш, че ЛЪЖЕШ ?

Колега, на 15-ти Сектор Г може и да се понапълни в повече от само анималсчетата, защото и сред другите има мразещи "Левски", а не обичащи ЦСКА ;)

Иначе, човек трябва да е с болен мозък, да пръсне толкова пари за еднократна...украса, със спорен ефект!!!
НО! - за Гришката и такава украса е РЕКЛАМА, а бизнесмените дават не малко пари за реклама, нали? - просто си рекламира новия продукт ;)...

Колега, нашата добра посещаемост на 15-ти в не малка степен ще се дължи на вашите действия последната седмица, както и очакваните такива в предстоящата седмица. Ще останеш неприятно изненадан от нашата бройка обещавам ти ;)
Гришата по списък раздаде на Чикаго и на Лондон пари..както и по провинцията.
И в урните той пуска :D

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 09 окт 2016 11:49

nosmoky написа:
kiril.a.d написа:
nosmoky написа:

Колега, нашата добра посещаемост на 15-ти в не малка степен ще се дължи на вашите действия последната седмица, както и очакваните такива в предстоящата седмица. Ще останеш неприятно изненадан от нашата бройка обещавам ти ;)
Гришата по списък раздаде на Чикаго и на Лондон пари..както и по провинцията.
И в урните той пуска :D

"...нашата добра посещаемост на 15-ти в не малка степен ще се дължи на вашите действия последната седмица..."
:) Извинявай колега, но няма как да е от "вашите действия"! - аз съм ЦСКА-ар, но от старите, истински ЦСКА-ри, които не се лъжат само от лепнато име на преименуван отбор, а търсят ЦСКА-арското съдържание в евентуален ЦСКА!!!!!!!
Аз, спрях да подкрепям този отбор, след като Гришата се подведе по Стойчо Стоилов и тръгна да ликвидира всичко ЦСКА-рско, в този отбор, завивайки обратно към чист Литекс!!!
И внимавай, колега - с оглед УЕФА и участие в ЕКТ, до края на сезона, този отбор може дори да се върне в Ловеч!!! Е, преди това ще опита врътката с името Литекс София, но не знам дали с това име ще го пуснат в ЕКТ....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 09 окт 2016 11:50

0-0 и много тор след ма4а :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 09 окт 2016 11:53

Колега, ЦЕСЕКАРСКОТО е в сърцето и в гащите ми :lol: Никъде другаде :!:
На терена трябва да играят футболисти, нищо повече.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 окт 2016 12:44

Разбиваме ви както на терена така и на трибуните
0:3
Последна промяна от ЕМИЛ на 09 окт 2016 12:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 окт 2016 12:54

Едно е сигурно 70-75% от стадиона ще е празен !
1-1 ми е прогнозата .
Изображение

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 09 окт 2016 13:07

miro_rz написа:Едно е сигурно 70-75% от стадиона ще е празен !
1-1 ми е прогнозата .

Т.е. няма да има и 10 000 души?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 окт 2016 13:12

Altarf написа:
miro_rz написа:Едно е сигурно 70-75% от стадиона ще е празен !
1-1 ми е прогнозата .

Т.е. няма да има и 10 000 души?

В последните 6-7 години посещаемостта е 12-15 хил . това е не повече от 25% -30% от капацитетът на стадиона нали ?
За отборитя с най-голяма фенска маса това е доста малко .
Изображение

Върни се в “ЦСКА”