Берое-Ботев-3:4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Shadow_570
Контакти:

Re: Берое-Ботев-16 октомври от 17:30

Мнениеот Shadow_570 » 08 окт 2016 15:42

b1916 написа:Всичко Жълто да гори а,Копнежа на Папагали да смърди.

ХАХАХ УУАААААААААА УАУАУУАУА ти ма застреля от тупор брачед :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: АХЕХХЕА браво копнежа да умрели гарги да смърди хаехех . КРАЙ ултра смях овце пасем ахехе копнежа на умрели гарги мирише ахах. Берое трябва да ви победи дано гъргоров подпише !! кученето каза бау котенцето мяу аз ти казвам чао-м**ар ! хаехех :mrgreen: :mrgreen:

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 08 окт 2016 20:03

Много странен е този форум( и не само той).Понякога като съм в кофти настроение като вляза и се развеселявам.Друг път влизам в добро настроение и след преглед на коментарите изпадам в дълбока и продължителна депресия. :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 08 окт 2016 21:20

Очевидно на б1916 и Шадоу родителите им са първи братовчеди :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Shadow_570
Контакти:

Мнениеот Shadow_570 » 08 окт 2016 21:57

slash1912 написа:Очевидно на б1916 и Шадоу родителите им са първи братовчеди :lol:

ША та *** в швестара бавно развиващ !! Берое прави промени след мача с ботев пд !!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 окт 2016 20:23

Shadow_570 написа:
slash1912 написа:Очевидно на б1916 и Шадоу родителите им са първи братовчеди :lol:

ША та *** в швестара бавно развиващ !! Берое прави промени след мача с ботев пд !!

Ще закриват цирка ли :?: :lol: :mrgreen:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 окт 2016 20:34

Берое е създаден през 1951г от обединение на Ботев и Локомотив,но се имат за наследници на БероЯ от 1916г.Този отбор спечели да играе в А група като Олимпик село Галата в последствие Тетевен.Поправете ме ако греша.Камилата го боготворяхте преди да го не припознаете.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 09 окт 2016 20:39

Shadow_570 написа:
ZinedineZidane написа:
Shadow_570 написа:ахха за съжаление да ботев не са нещо кои зне какво но БЕРОЕ !! бяха сега след акто доиде този станхме 3,4 разряден отбор като ботев пд,монтана,локо пд и т.н БЕРОЕ беше класи над тях а сега паднахме до тяхното ниво т.е ц******о ниво !!

Ей, лигльо неграмотен, не е лошо да спреш да сереш из форума. Ако Ботев и Локо (с главни букви, олигофренче) са треторазрядни отбори, твоят излиза извън класациите. Ясно ли е, смешник.

АХХА СМЕШНИК НЕ МИ Е ЯСНО ботев пд и локо пд през 2015 и 2014 нямат повече публика от берое 2014 особено. Съборения ви стаион цецко ви го нагака отзад и зибяга хаха. Берое е длъжен да бие треторазряден отбор сте !! вижте се нито през 2014 нито през 2015 бяхте нещо повече от берое и няма да стене, сега има по 2-3 хиляди на стадион в с**о коматево ахах. И не не ми е ясно Л***о еххе смешник. Не ми говори че почваш ме търсиш и т.н че станхте много на клона маймуни. Марамунгели !! Тръгнал да ме заплшва може главата ти да стане голяма и лека !! ама ти да ми даваш наклон на *** няма да стане Миризливец . Измъчена победа за берое и рестарт !!

Тези цифри зад ника чикии ли са селяндурино.Вие сте гости под Аязмото когато играете с 4-те големи,а ви няма никъде дори на 80км.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 14 окт 2016 12:40

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
Shadow_570 написа:
ZinedineZidane написа:
Shadow_570 написа:ахха за съжаление да ботев не са нещо кои зне какво но БЕРОЕ !! бяха сега след акто доиде този станхме 3,4 разряден отбор като ботев пд,монтана,локо пд и т.н БЕРОЕ беше класи над тях а сега паднахме до тяхното ниво т.е ц******о ниво !!

Ей, лигльо неграмотен, не е лошо да спреш да сереш из форума. Ако Ботев и Локо (с главни букви, олигофренче) са треторазрядни отбори, твоят излиза извън класациите. Ясно ли е, смешник.

АХХА СМЕШНИК НЕ МИ Е ЯСНО ботев пд и локо пд през 2015 и 2014 нямат повече публика от берое 2014 особено. Съборения ви стаион цецко ви го нагака отзад и зибяга хаха. Берое е длъжен да бие треторазряден отбор сте !! вижте се нито през 2014 нито през 2015 бяхте нещо повече от берое и няма да стене, сега има по 2-3 хиляди на стадион в с**о коматево ахах. И не не ми е ясно Л***о еххе смешник. Не ми говори че почваш ме търсиш и т.н че станхте много на клона маймуни. Марамунгели !! Тръгнал да ме заплшва може главата ти да стане голяма и лека !! ама ти да ми даваш наклон на *** няма да стане Миризливец . Измъчена победа за берое и рестарт !!

Тези цифри зад ника чикии ли са селяндурино.Вие сте гости под Аязмото когато играете с 4-те големи,а ви няма никъде дори на 80км.

А кои са 4-те големи , след като през последните години всички трофеи са печелени само от Лудогорец , Берое и Черно море ( с едно изключение миналата година , но отбора който спечели купата тогава вече не съществува ) . Ако говорим за успехи в Европа пак само Берое и Лудогорец са с положителен баланс в ЕКТ . На турнирите на Балканите , Берое е Без конкуренция със спечелените 4 балкански купи . Колкото и да се старая , не мога да се сетя за други по-големи освен Лудогорец .

Потребителски аватар
Shadow_570
Контакти:

Мнениеот Shadow_570 » 14 окт 2016 18:18

bsz1916 написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
Shadow_570 написа:
ZinedineZidane написа:

А кои са 4-те големи , след като през последните години всички трофеи са печелени само от Лудогорец , Берое и Черно море ( с едно изключение миналата година , но отбора който спечели купата тогава вече не съществува ) . Ако говорим за успехи в Европа пак само Берое и Лудогорец са с положителен баланс в ЕКТ . На турнирите на Балканите , Берое е Без конкуренция със спечелените 4 балкански купи . Колкото и да се старая , не мога да се сетя за други по-големи освен Лудогорец .

Така е бирчед точно така. Прав си заставам зад теб . 4 балкански купи илудогорец с 5 титли и някоя друга купа на българия !!. ЦСКА кои са тези литекс-етрополе ли? левски те от 2005 досега кои ги е чувал в с**о подуене? са загубили там !? ХАХА В Неделя ще видим взехме играчи всякаква класа и години не знам вече какво става от нова година градус като доят ще видим !! а Иначе всичко жълто да гори копнежа на папагали да смърди,3-то разряден ц******и отбор хаха Победа победа над жълтите к****та !!. И така !!!!

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 15 окт 2016 22:10

Гъргоров от колко време не е играл? Поне има кой да изпълнява преки свободни удари. А каква е формата на Мапукуто? Хубчев го тантурка цяла година докато го вкара в релси. Цонев поне досега сигурно е тренирал с отбора. Добре е че го вземаме. Така натриваме носа на Левскарите, а и му даваче шанс защото момчето имаше 2 тежки контузии. Ще се отблагодари.

Върни се в “Берое”