b1916 написа:Всичко Жълто да гори а,Копнежа на Папагали да смърди.
ХАХАХ УУАААААААААА УАУАУУАУА ти ма застреля от тупор брачед

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
b1916 написа:Всичко Жълто да гори а,Копнежа на Папагали да смърди.
slash1912 написа:Очевидно на б1916 и Шадоу родителите им са първи братовчеди
Shadow_570 написа:slash1912 написа:Очевидно на б1916 и Шадоу родителите им са първи братовчеди
ША та *** в швестара бавно развиващ !! Берое прави промени след мача с ботев пд !!
Shadow_570 написа:ZinedineZidane написа:Shadow_570 написа:ахха за съжаление да ботев не са нещо кои зне какво но БЕРОЕ !! бяха сега след акто доиде този станхме 3,4 разряден отбор като ботев пд,монтана,локо пд и т.н БЕРОЕ беше класи над тях а сега паднахме до тяхното ниво т.е ц******о ниво !!
Ей, лигльо неграмотен, не е лошо да спреш да сереш из форума. Ако Ботев и Локо (с главни букви, олигофренче) са треторазрядни отбори, твоят излиза извън класациите. Ясно ли е, смешник.
АХХА СМЕШНИК НЕ МИ Е ЯСНО ботев пд и локо пд през 2015 и 2014 нямат повече публика от берое 2014 особено. Съборения ви стаион цецко ви го нагака отзад и зибяга хаха. Берое е длъжен да бие треторазряден отбор сте !! вижте се нито през 2014 нито през 2015 бяхте нещо повече от берое и няма да стене, сега има по 2-3 хиляди на стадион в с**о коматево ахах. И не не ми е ясно Л***о еххе смешник. Не ми говори че почваш ме търсиш и т.н че станхте много на клона маймуни. Марамунгели !! Тръгнал да ме заплшва може главата ти да стане голяма и лека !! ама ти да ми даваш наклон на *** няма да стане Миризливец . Измъчена победа за берое и рестарт !!
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Shadow_570 написа:ZinedineZidane написа:Shadow_570 написа:ахха за съжаление да ботев не са нещо кои зне какво но БЕРОЕ !! бяха сега след акто доиде този станхме 3,4 разряден отбор като ботев пд,монтана,локо пд и т.н БЕРОЕ беше класи над тях а сега паднахме до тяхното ниво т.е ц******о ниво !!
Ей, лигльо неграмотен, не е лошо да спреш да сереш из форума. Ако Ботев и Локо (с главни букви, олигофренче) са треторазрядни отбори, твоят излиза извън класациите. Ясно ли е, смешник.
АХХА СМЕШНИК НЕ МИ Е ЯСНО ботев пд и локо пд през 2015 и 2014 нямат повече публика от берое 2014 особено. Съборения ви стаион цецко ви го нагака отзад и зибяга хаха. Берое е длъжен да бие треторазряден отбор сте !! вижте се нито през 2014 нито през 2015 бяхте нещо повече от берое и няма да стене, сега има по 2-3 хиляди на стадион в с**о коматево ахах. И не не ми е ясно Л***о еххе смешник. Не ми говори че почваш ме търсиш и т.н че станхте много на клона маймуни. Марамунгели !! Тръгнал да ме заплшва може главата ти да стане голяма и лека !! ама ти да ми даваш наклон на *** няма да стане Миризливец . Измъчена победа за берое и рестарт !!
Тези цифри зад ника чикии ли са селяндурино.Вие сте гости под Аязмото когато играете с 4-те големи,а ви няма никъде дори на 80км.
bsz1916 написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Shadow_570 написа:ZinedineZidane написа:Shadow_570 написа:ахха за съжаление да ботев не са нещо кои зне какво но БЕРОЕ !! бяха сега след акто доиде този станхме 3,4 разряден отбор като ботев пд,монтана,локо пд и т.н БЕРОЕ беше класи над тях а сега паднахме до тяхното ниво т.е ц******о ниво !!
Тези цифри зад ника чикии ли са селяндурино.Вие сте гости под Аязмото когато играете с 4-те големи,а ви няма никъде дори на 80км.
А кои са 4-те големи , след като през последните години всички трофеи са печелени само от Лудогорец , Берое и Черно море ( с едно изключение миналата година , но отбора който спечели купата тогава вече не съществува ) . Ако говорим за успехи в Европа пак само Берое и Лудогорец са с положителен баланс в ЕКТ . На турнирите на Балканите , Берое е Без конкуренция със спечелените 4 балкански купи . Колкото и да се старая , не мога да се сетя за други по-големи освен Лудогорец .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта