Vura написа:ogrizko написа:...ако Мърито се е контузил и той, може нашия пък наистина да го спечели турнира

Григор победи №23, №16 и №4 в света. Има положителен баланс срещу Раонич. Не е зле да млъкнеш.

...и какво като е победил номер 23, 16 и 4 ?? само цифри ...мога да ти кажа, че срещу номер 4 ми прецака залога ...бях го сложил да бие 2:1 (демек не беше особено трудно за предвиждане, че ще бие)...обикновено не показва постоянство и губи 1 сет, а той точно тогава реши да ми се прави на мн добър и да бие 2:0 и да ми прецака кинтите ....срещу Раонич няма шанс в момента, оня има сервис нали се сещаш ...туй означава нашия да е супер непробиваем на сервис, а той винаги има спадове и разколебавания като не се получават добре нещата ...а със сервис като на Раонич няма да се получават много добре

Анди Мъри може и да го бие, но не и на финал ...2:1 за Мъри, ако съвсем се сдуха може и 2:0 да стане

срещу играчи като Рукаш Росол и Фелисиано Лопез може да се печелят финали, ама срещу Анди Мъри май трябва и малко повече психика, щото онова говедо се бори до последно... все пак дано да бъркам и да спечели, тоя път нищо няма да залагам

ама какво ме караш да млъкна като съм прав на 1000% ...ако оня е контузен, нашия ще спечели