Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:il4o_iliew написа:
питай колониите колко толерантна е била Франция едно време към тях.
Колега, ако се ръководим от историята ( какво-що е било ) ... Къде ще му излезе краят ?
Нима европейските Държави и народи не сме се клали в продължение на хилядолетия ?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
1982 написа:ЧЕкай малко, мюсюлманите нима не са избивали и клали европейци сума векове ??!
Отоманската империя колко християни е избила в източна Европа само ??! Испания колко века е била под терора на арабите ??! Явно тази част от историята не се помни, важно е да броим на Франция и сие злините по колониите ..... ах, колко удобно.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
damyanov1963 написа:Насрахте се с тоя путин и тая русия да му е*а майката!
irradeum написа:Пожелавам на ботоксовото джудже от Кремъл да посрещне 65ия си рожден ден в килията на Милошевич в Хага !
![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
HoUs4oOL написа:1982 написа:Е, и, какво ни вълнува всичко това ??
Е, мен какво ме вълнува теб какво те вълнува, докладвай ми мнението, ако мислиш, че е спам или ме блокирай и няма да ти се налага да ме четеш, аз не карам никой насила.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Вълнува те това, че целта ти е да дразниш и провокираш, както е и с безбройните информации за Иран и пропагандирането на сръбския национализъм.
orlando7 написа:damyanov1963 написа:Насрахте се с тоя путин и тая русия да му е*а майката!
Другарю Дамянов нещо си изпускаш нервите,а?
orlando7 написа:irradeum написа:Пожелавам на ботоксовото джудже от Кремъл да посрещне 65ия си рожден ден в килията на Милошевич в Хага !
![]()
![]()
Е,великане ти гледай да не попаднеш в килийте на Лубянка!После, дупе да ти е яко!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост