Берое-Ботев-3:4

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Берое-Ботев-16 октомври от 17:30

Мнениеот damyanov1963 » 07 окт 2016 19:11

Shadow_570 написа:
ZinedineZidane написа:
Shadow_570 написа:ахха за съжаление да ботев не са нещо кои зне какво но БЕРОЕ !! бяха сега след акто доиде този станхме 3,4 разряден отбор като ботев пд,монтана,локо пд и т.н БЕРОЕ беше класи над тях а сега паднахме до тяхното ниво т.е ц******о ниво !!

Ей, лигльо неграмотен, не е лошо да спреш да сереш из форума. Ако Ботев и Локо (с главни букви, олигофренче) са треторазрядни отбори, твоят излиза извън класациите. Ясно ли е, смешник.

АХХА СМЕШНИК НЕ МИ Е ЯСНО ботев пд и локо пд през 2015 и 2014 нямат повече публика от берое 2014 особено. Съборения ви стаион цецко ви го нагака отзад и зибяга хаха. Берое е длъжен да бие треторазряден отбор сте !! вижте се нито през 2014 нито през 2015 бяхте нещо повече от берое и няма да стене, сега има по 2-3 хиляди на стадион в с**о коматево ахах. И не не ми е ясно Л***о еххе смешник. Не ми говори че почваш ме търсиш и т.н че станхте много на клона маймуни. Марамунгели !! Тръгнал да ме заплшва може главата ти да стане голяма и лека !! ама ти да ми даваш наклон на *** няма да стане Миризливец . Измъчена победа за берое и рестарт !!

Момче, вземи се образовай малко, ако трябва да ти съберем помощи за частен учител, че си срам за Берое бе, не се ли усещаш?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Shadow_570
Контакти:

Мнениеот Shadow_570 » 07 окт 2016 20:03

damyanov1963 написа:
Shadow_570 написа:
ZinedineZidane написа:
Shadow_570 написа:ахха за съжаление да ботев не са нещо кои зне какво но БЕРОЕ !! бяха сега след акто доиде този станхме 3,4 разряден отбор като ботев пд,монтана,локо пд и т.н БЕРОЕ беше класи над тях а сега паднахме до тяхното ниво т.е ц******о ниво !!

Ей, лигльо неграмотен, не е лошо да спреш да сереш из форума. Ако Ботев и Локо (с главни букви, олигофренче) са треторазрядни отбори, твоят излиза извън класациите. Ясно ли е, смешник.

АХХА СМЕШНИК НЕ МИ Е ЯСНО ботев пд и локо пд през 2015 и 2014 нямат повече публика от берое 2014 особено. Съборения ви стаион цецко ви го нагака отзад и зибяга хаха. Берое е длъжен да бие треторазряден отбор сте !! вижте се нито през 2014 нито през 2015 бяхте нещо повече от берое и няма да стене, сега има по 2-3 хиляди на стадион в с**о коматево ахах. И не не ми е ясно Л***о еххе смешник. Не ми говори че почваш ме търсиш и т.н че станхте много на клона маймуни. Марамунгели !! Тръгнал да ме заплшва може главата ти да стане голяма и лека !! ама ти да ми даваш наклон на *** няма да стане Миризливец . Измъчена победа за берое и рестарт !!

Момче, вземи се образовай малко, ако трябва да ти съберем помощи за частен учител, че си срам за Берое бе, не се ли усещаш?

Смъркай си сополите и се дръж прилично неволно затъпяване тире при теб критично не ми звучиш логично !! БЕРОЕ започва рестарт с победа над ботев пд . И ТИ дамяноф не си никой и никакъв изчезни на момента !! а ти дамянов даже не знаеш къде е стз и не си фен на берое а на цска и левски и просто нямаш право да коментираш !! забранено е ЗА СИНИ и червени !!

kiki59

Мнениеот kiki59 » 07 окт 2016 20:24

Точно тази вечер , когато треньорът който ни донесе толкова много радост през последните години предстои да дебютира начело на " А " националния ни отбор , нямам желание да коментирам хора като Сашко Тъпото и не по - умните от него ръководители на Берое . Желая успешен дебют на Петър Хубчев , макар че съм наясно че шансовете за това са нищожни . Колкото до мача с Ботев като ИСТИНСКИ ФЕН НА БЕРОЕ ( както се изрази помощника на Сашко - Ивайло Йорданов ) желая успех на Ботев защото само така можем да се освободим от тези некадърници и да тръгнем отново нагоре . Ако още в началото бяхме по-решителни и бяхме посрещнали Тъпото така както феновете на Ботев посрещнаха Жадното , сигурно нямаше сега да сме на това дередже .

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 окт 2016 21:55

Shadow_570 написа:Смъркай си сополите и се дръж прилично неволно затъпяване тире при теб критично не ми звучиш логично !! БЕРОЕ започва рестарт с победа над ботев пд . И ТИ дамяноф не си никой и никакъв изчезни на момента !! а ти дамянов даже не знаеш къде е стз и не си фен на берое а на цска и левски и просто нямаш право да коментираш !! забранено е ЗА СИНИ и червени !!

Сериозно ти казвам, научи българския, че и твоите съотборници се срамуват от теб...
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 07 окт 2016 22:01

Берое явно са изпаднали в голяма криза,щом феновете на отбора искат да загубят мача от нас.
Ние като гости не сме някакъв фактор,победата над Дунав е по-скоро изключение.Възможен е всякакъв изход.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 окт 2016 22:16

Shadow_570 написа: И ТИ дамяноф не си никой и никакъв изчезни на момента !! а ти дамянов даже не знаеш къде е стз и не си фен на берое а на цска и левски и просто нямаш право да коментираш !! забранено е ЗА СИНИ и червени !!

Много добре знам къде е стара загора, БИЛ СЪМ ТАМ ПРЕДИ ДА СЕ РОДИШ, стадиончето ви е на края на града, изкачвайки се по един баир, около който пасат овце :lol:
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Shadow_570
Контакти:

Мнениеот Shadow_570 » 08 окт 2016 08:19

damyanov1963 написа:
Shadow_570 написа: И ТИ дамяноф не си никой и никакъв изчезни на момента !! а ти дамянов даже не знаеш къде е стз и не си фен на берое а на цска и левски и просто нямаш право да коментираш !! забранено е ЗА СИНИ и червени !!

Много добре знам къде е стара загора, БИЛ СЪМ ТАМ ПРЕДИ ДА СЕ РОДИШ, стадиончето ви е на края на града, изкачвайки се по един баир, около който пасат овце :lol:

Гъргоров подписва с нас неска играе в 2-те контроли,рестарт срещу ботев и това е . А ти дамиянов изобщо кюмюр не ме интерисува кои си ти. Ша та *** в швестара .

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 08 окт 2016 09:34

damyanov1963 написа:

Дамянов,по нищо не се различаваш от този индивид !
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

b1916
Контакти:

Мнениеот b1916 » 08 окт 2016 12:46

damyanov1963>Папагал по Аязмото не пасат овце но над Копнежа летят Канарчета.Направете им поне един Кафез бе Дебил.

b1916
Контакти:

Мнениеот b1916 » 08 окт 2016 12:54

Всичко Жълто да гори а,Копнежа на Папагали да смърди.

Върни се в “Берое”