от Sorrow_13
Виж сега в гонг ме банаха по потребителко име защото са тъпи сайта е политическ изависим и спазва няква правила и не може какво да е да се говори. Докато тук сайта е на берое и е независим от политически интересни няма цскари и говеда. докато в гонг са само такива !!
Написъл сам някой много верни неща казвам си мнението без да ме е страх. Промяна имаме нужда сега не ми се говори кво тря се промени най-малкото мисленето и стила на игра !! от там трябва да се почне и след 1-2 г да има и чужденци класни добри !! зНаеш в гонг как се пиша August burns red
Изпратено на: 02 Юни 2016, 22:13
От: Sorrow_13
До: Bat Ugor
Bat Ugor написа:
Хайде прочети това :
http://beroeforum.com/viewtopic.php?f=2&t=3
При следващо нарушение на правилата повече няма да пишеш тук.
аз кое съм нарушил??? Нещо безмислено съм нарушил !!. Това което се пише тука в сайта го има и из нета то от нета идва тука в форума !! така че ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ МЕ ПЛАШИТЕ а? КАКВО СИ МИСЛИТЕ ВИЕ а? ЗАПЛАХИ ТОВА ТУКА ДА НЕ ТИ Е УЛИЦАТА МЕ ЗАПЛАШВАШ ТАМ КЮТЕК И БЕЗ ПРИКАЗКИ ТОВА Е . ТАМ ЗАПЛАХИТЕ НА ВЪЖАТ !! ЕЗИКА НА УЛИЦАТА Е НА ВСЯКЪДЕ !! ПИСАНЕТО С ГЛАВНИ БУКВКИ Е ЗА ХОРА ТЪПИ И ПРОСТИ КОИТО НЕ ВИЖДАТ,НЕМОГАТ ДА ПРОЧЕТАТ КАКВО ИМ СЕ ПИШЕ !! ТОВА Е !! ИЗКАЗВАМ СИ МНЕНИЕТО СВОБОДНО КАКТО ТРЯБВА ДА Е . НЯМА НАПАТКИ КЪМ НОКОЙ ВЪВ ФОРУМА ОТ МОЯ СТРАНА ИЛИ КЪМ НЯКОЙ ДРУГ КЛУБ !! ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА ЖИВЕЕМ. ВЯРНО ТОЗИ ФОРУМ НЕ Е КАТО ГОНГ ТАМ ПРОВОКАЦИИ ВСИЧКО ВЪЖИ, ТАМ ГИ ПЛЮЯ ЯКО0 ХИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ А, ТУКА КАЗВАМ НЯКОЙ НЕЩА ИСТИНИ ЗА БЕРОЕ, И ЗА ТОВА КОЕТО МИСЛЯ . НЕ СЪМ ОБИДИЛ НИКОЙ ПОТРЕБИЛ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ КЛУБ !! АЗ НЕ ЗНАМ ЗА КАКВО БЯХ НАКАЗАН?! АКО МОЖЕ ДА МИ БЪДЕ КАЗАНО!!! ЗАЩОТО ВСИЧКО ТУКА Е АНОНИМНО, И ТОВА Е ДОСТА ТЪПО И КИФЛАДЖИИСК0 ОТ ВАША СТРАНА !! НАКАЗВАТЕ ПО ПРИЯТЕЛИ,НЕ ПРИЯТЕЛИ,ПОЗНАТИ НЕ ПОЗНАТИ,ЗА ЕДНИ МОЖЕ ЗА ДРУГИ НЕ МОЖЕ, И ТАКА КАКТО Е НАВСЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ И НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ.