Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот JackPackage » 07 окт 2016 11:30

baraba написа:
JackPackage написа:
pepe23 написа:Боли ги много, не мога да си представя как бих се чувствал ако в момента имаме 6 поредни загуби от Левски :twisted: Щеше да ме е срам да се появявам поне докато не вземем една кирлива победа :mrgreen:

Ех тая мантра за тия 6 поредни, като тактично се пропускат едни 2 хикса за купата, след които изхвърчахте на дузпи :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Това е според официалната статистика , я да погледнеш и преброиш отбелязаното в червено ;)

Изображение

А това какво е ???
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 окт 2016 11:35

JackPackage написа:А това какво е ???

Ми, .... от три години и половина нямате победа над ЦСКА .... смятай ги както искаш ... на мачове, на полувремена, на минути .... ;) :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 окт 2016 11:37

Red_Neck написа:

Ми, .... от три години и половина нямате победа над ЦСКА .... смятай ги както искаш ... на мачове, на полувремена, на минути .... ;) :mrgreen:

Ми... вие от година и половина не сте се мяркали в професионалния футбол. :mrgreen: :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 07 окт 2016 11:40

Вие палете свещи че ни нямаше щото бихме ли ви с децата ви закривахме вовеки.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 окт 2016 11:48

Tommi написа:
baraba написа:Това е според официалната статистика , я да погледнеш и преброиш отбелязаното в червено ;)

Това не са всички изиграни мачове между двата отбора. Намери по-подробна статистика. :arrow:

Това е официална статистика , за мачовете между ЦСКА и Левски в първенството !!! Никъде не съм твърдял , че имаме 6 поредни и в други турнири ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 окт 2016 12:03

JackPackage написа:
baraba написа:
JackPackage написа:
pepe23 написа:Боли ги много, не мога да си представя как бих се чувствал ако в момента имаме 6 поредни загуби от Левски :twisted: Щеше да ме е срам да се появявам поне докато не вземем една кирлива победа :mrgreen:

Ех тая мантра за тия 6 поредни, като тактично се пропускат едни 2 хикса за купата, след които изхвърчахте на дузпи :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Това е според официалната статистика , я да погледнеш и преброиш отбелязаното в червено ;)

Изображение

А това какво е ???

Ти остави другото ама в 8 мача едно голче имате вкарано-не броим дузпите естествено :P Един мач си спестил-не знам кой.На 25.10.2014-3:0.
Последна промяна от icko65 на 07 окт 2016 12:07, променено общо 2 пъти.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 окт 2016 12:05

Tommi написа:
Red_Neck написа:

Ми... вие от година и половина не сте се мяркали в професионалния футбол. :mrgreen: :mrgreen:

Верно ли?
Де бяхте в турнира КБ лани? Ние си биехме наред...... само мерак да имахте ... и вас щяхме да ашладисаме :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 окт 2016 12:09

Red_Neck написа:
Tommi написа:
Red_Neck написа:

Верно ли?
Де бяхте в турнира КБ лани? Ние си биехме наред...... само мерак да имахте ... и вас щяхме да ашладисаме :)

Нали за първенство само говореше бе..лъжльо!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 окт 2016 12:14

pepe23 написа:Аз не виждам какво ще ревете за изписването като следващата година отбора си смени името на ЦСКА. :twisted: Тогава как ще го изписвате? Самия факт, че сте тук и пишете като полудели показва страха ви, че ЦСКА не умря, а ОЖИВЯ

Те точно заради това реват . Щяха да са доволни , ако клуба наистина бе умрял .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 окт 2016 12:16

icko65 написа:
Red_Neck написа:
Tommi написа:
Red_Neck написа:

Верно ли?

Нали за първенство само говореше бе..лъжльо!

Шебек, ...... ти като какъв навлизаш в разговора?
Аз ли съм говорил за Първенството?

Върни се в “ЦСКА”