Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 06 окт 2016 19:13

Долно уйно написа:
ММ1914 написа:
Долно уйно написа:Тези, които се радвате на мозъчните диарии на Зарков, желаете ли линкове, към материали, какво му е мнението за червените фенове, ЦСКА и т.н., когато същия бранеше Литекс, като очите си?

Момчето е преживяло катарзис. :mrgreen:

Всеки един футболен фен има право да вярва, в каквото пожелае, да обича, каквото пожелае и подкрепя, каквото пожелае.
Единствено не трябва да убеждава другите, че неговия избор е правилния, другия греши и т.н.
Но виж... да цитираш материали на л@йно като Зарков, който тотално те е осмивал, плюл, ругал и т.н. за мен не е нормално.
До вчера ти е еб@L мамата буквално, а ти днес си първа дружка.

Синдрома на късата памет не прощава на никой.

И защо реши , че трябва да намесваш Зарков , когато няма никаква връзка :roll: Обикновено , материалите които се пускат ги има обикновено поне в няколко сайта , да има и пускани на Зарков , както и на Москов , както и на Домусовите храненичета от Спортал , и какво от това :roll: Всеки е с правото си да вярва или да не вярва на даден журналистически материал , изключение за мен е единствено инфо от официалния сайт на ЦСКА , тогава всичко друго пада в киреча ;)
Ето и малко хумор извън сайтовете :
[offtopic]Интервю с пастир от Родопите, който навършва 120 години:
-Каква е рецептата Ви за дълголетие?
-Работя на чист въздух.Това е много полезно!Другото е че вече 100 години казвам на говедата какво да правят, а не те на мене![/offtopic]
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 06 окт 2016 19:22

baraba написа:
Долно уйно написа:
ММ1914 написа:
Долно уйно написа:Тези, които се радвате на мозъчните диарии на Зарков, желаете ли линкове, към материали, какво му е мнението за червените фенове, ЦСКА и т.н., когато същия бранеше Литекс, като очите си?

Всеки един футболен фен има право да вярва, в каквото пожелае, да обича, каквото пожелае и подкрепя, каквото пожелае.
Единствено не трябва да убеждава другите, че неговия избор е правилния, другия греши и т.н.
Но виж... да цитираш материали на л@йно като Зарков, който тотално те е осмивал, плюл, ругал и т.н. за мен не е нормално.

И защо реши , че трябва да намесваш Зарков , когато няма никаква връзка :roll: Обикновено , материалите които се пускат ги има обикновено поне в няколко сайта , да има и пускани на Зарков , както и на Москов , както и на Домусовите храненичета от Спортал , и какво от това :roll: Всеки е с правото си да вярва или да не вярва на даден журналистически материал , изключение за мен е единствено инфо от официалния сайт на ЦСКА , тогава всичко друго пада в киреча ;)
-Работя на чист въздух.Това е много полезно!Другото е че вече 100 години казвам на говедата какво да правят, а не те на мене![/offtopic]

Това с пастира е готино, но се сещам за един отбор, който се опита да го осъществи наистина - е не доживя и до 70 :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 06 окт 2016 19:34

baraba написа:
Долно уйно написа:
ММ1914 написа:

Аз коментирам единствено Зарков.
И... спрете да ме свързвате с Левски, че някой път ще се задавя от смях и ще ви съдя... :lol:
Колко от вас помнят войната между другия за много червени фенове светец Георги Атанасов и Зарков през лятото на 2012 година?

Това са хора, които днес бранят Ганчев заради неговите $$$ и в момента, в който секнат ще са първите дето ще плюят до безкрая и вие на тези драскачи днес се радвате само защото написали нещо за противника :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 06 окт 2016 19:38

Всеки знае, как се борави с Google и може да намери, кой е написал следното и по какъв повод:
Боже Господи, наистина ли когато си давал акъл, червените са били на учения?

Толкова лесно манипулируема ли е публиката на ЦСКА?

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 06 окт 2016 19:43

Долно уйно написа:Всеки знае, как се борави с Google и може да намери, кой е написал следното и по какъв повод:

Обаче сега Дърпатката го цитира, може да са един до друг във ведомоста за заплати на г-н "аз ши ва издържам", макар че от дистанцията на времето намирам смисъл в тези думи, просто не е имал предвид отбора а отделни хора. :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 окт 2016 19:54

Долно уйно написа:Всеки знае, как се борави с Google и може да намери, кой е написал следното и по какъв повод:

Ааааааааааа, това е велико :mrgreen: :mrgreen:

http://www.7sport.net/archive7ds/2012/0 ... 6543_4.htm

Благодаря за насоката, защото не бях го чел :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 06 окт 2016 19:57

ММ1914 написа:

Обаче сега Дърпатката го цитира, може да са един до друг във ведомоста за заплати на г-н "аз ши ва издържам", макар че от дистанцията на времето намирам смисъл в тези думи, просто не е имал предвид отбора а отделни хора. :mrgreen:

Ей , много ви коси този Дърпатов бре , кой за какво си говори и хоп все Дърпатов в устите ви :mrgreen: Явно много ви подрязва крилете :roll: А , за издържането , да не би да не е издържал /издържа ЦСКА или .... ??? Спирка нямате , когато решите да пишете глупости ... Ей , Богу ... ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 06 окт 2016 19:59

Отговорът на ГА е още по-велик и на тези двамата идиота днес им се радват само защото написали някаква диария срещу противника, явно наистина много червени фенове са били на учения, когато Господ е радвал акъл :lol:

Аз се радвам, че тук 99% ме мислят за говедо и че това, което пиша, го пиша щото видиш ли съм бил завиждал, било ме яд и подобни пикантерии, които определено ме радват :mrgreen:

В момента им подготвят нова доза опиати и съм сигурен, че още повече ще налапат въдицата.
Новият сайт на футболният клуб ли ще е?

Кашчей, ето ти още една отправна точка на материал от преди три години:
Времената се промениха и Левски стана армейски, а ЦСКА – махленски тим

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 06 окт 2016 20:07

baraba написа:
ММ1914 написа:

Ей , много ви коси този Дърпатов бре , кой за какво си говори и хоп все Дърпатов в устите ви :mrgreen: Явно много ви подрязва крилете :roll: А , за издържането , да не би да не е издържал /издържа ЦСКА или .... ??? Спирка нямате , когато решите да пишете глупости ... Ей , Богу ... ;)

Може и да ти е трудно, но тези думи бяха казани когато ЦСКА съществуваше. Е ако така ви издържа аз лично нямам нищо против. А Дърпатката е виден ганчевист и идеолог на припознаването. Кефи ме, двайсет години издържате ГА, сега издържайте този.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 06 окт 2016 20:28

Тези от вас, които ще ходят на ленински съботник да направят по някоя снимка и да я споделят с нас простосмъртните, и да поздравите Илия, и групата от още трима човека, които ще градят уникалната база.

Върни се в “ЦСКА”