В това видео водят дискусия двама сини и червени фена http://www.bgonair.bg/gol/2016-10-04/am ... nie-na-gol
И съм съгласен с факта, че червените никой не ги спира да вярват, в каквото си пожелаят, но защо карат другите да вярват в същото е интересно.
За тях предстоящия мач е вечно дерби, за другите е просто градско дерби и никой не трябва да вменява на другия мнения
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Там са..не съм ги пропуснал. За извинението - от хора, които плюят доскорошните си приятели..какво да очакваме. И все пак лоша дума за Офанзива и ЧМ няма да кажа.
На 15 Г ше е пълен. Хореографията ще е страхотна.
На 15 Г ше е пълен. Хореографията ще е страхотна.
nosmoky айде сега като си такъв новорегистриран тарикат ми покажи къде съм казал, че СТЕ взели пари от микренския за хореографията на 15ти. Или ще го караме на предположения.
[center]Фен клуб Сектор Г[/center] [center]
[/center] [center]Приятели, на финалната права сме! Остана още много малко до голямата цел! Сумата, събрана в кампанията за мача с доносниците, възлиза точно на 14 945.99 лв!
Фен клуб "Сектор Г" благодари на всички, които помогнаха, превеждайки по нашата сметка[/center]

Фен клуб "Сектор Г" благодари на всички, които помогнаха, превеждайки по нашата сметка[/center]
ceBep написа:nosmoky айде сега като си такъв новорегистриран тарикат ми покажи къде съм казал, че СТЕ взели пари от микренския за хореографията на 15ти. Или ще го караме на предположения.
- Да не се бяхте излагали с това, което само по себе си буди насмешка как доброто джудже разбрало как не достигали там едни пари.
Журналистически глупости. Никога не е имало вариант ГГ да дава пари.
- Айде застанете малко като мъже бе. Как миналата година събрахме подобна сума без да просим от този или онзи.
Показах списък. От кой сме просили ?
Долно уйно написа:В това видео водят дискусия двама сини и червени фена http://www.bgonair.bg/gol/2016-10-04/am ... nie-na-gol
И съм съгласен с факта, че червените никой не ги спира да вярват, в каквото си пожелаят, но защо карат другите да вярват в същото е интересно.
За тях предстоящия мач е вечно дерби, за другите е просто градско дерби и никой не трябва да вменява на другия мнения
Че ,кой ви вменява мнения моля ти се ??? Да си чул вой от ръководството на ЦСКА и смешни декларации ??? Да си чул или прочел декларации от Сектор Г , както това го направиха сините фенове ??? Естествено , не се надявай , когато някой посегне да ни удари и ние да му обърнем и другата буза .... няма начин

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Синята пропаганда, както винаги, залага на коза "омраза". Уж те били доброто, нинамсикво, а декларацията им е пълна с омраза ... което поначало не е добро, а лошо чувство.
Аз коментирам новините които вие самите качвате тука. Ми като са измислица що ги публикувате. Те 99% от статиите са ви платени измислици де.
baraba написа:ММ1914 написа:baraba написа:ММ1914 написа:ceBep написа:Публиката на ЦСКА винаги е била по-интелигентната, по-креативната, и по-умна публика. Но НИКОГА не съм очаквал, че 80% от сектора ще продаде идеалите си.
Мх но една от дефенициите за "никога" е "удивително кратък период от време". Военните винаги са имали славата на много умни, всеки положил клетва и отбивал редовната си военна служба, ще го потвърди.
Абе , като се сетя , май нарицателното за тъпотия си остава милиционера ... все пак ....
И ти си прав, но Левски не е създаден като отбор на МВР. А бившето ЦСКА /с всичките си имена през годините вкл. ОНВ/, е било създадено точно с тази цел. Но да не спорим, знаете че ЦСКА-София, няма нищо общо с истинското ЦСКА. И за да не ми пишете глупости - момчета аз помня времето когато във вашата публика, поне половината беше облечена не с червено, а със униформи.
Така де , ама то и вашия Левски няма нищо общо с оригинала , дори ваши хора твърдят (не моя милост) , че е създаден именно от милицията :“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”, завърши Петров, който предостави и документи за създаването от ДС на сегашния “Левски”. /БЛИЦ
Та това с милиционерите ми се струва доста актуално в момента , особено ако се поогледаме в ръководното ви тяло , а а там наредени "доносник" до "агент" ....
Това някой помак ще да го е писал. Сериозно ли им вярваш? Петров си имаше финансови интереси и затова пише глупости. Това за алтруизма което ти написах по-нагоре важи и тук.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
ceBep написа:Аз коментирам новините които вие самите качвате тука. Ми като са измислица що ги публикувате. Те 99% от статиите са ви платени измислици де.
Сам не си повярва..дреме ми кой го е качил.
Ако наистина си от Офанзива..отиди на Армията и си се разбирай...ако въобще имаш проблем с хората там.
Никой не е казал и една лоша дума за вас. Не е много мъжко от твоя страна да висиш по форумите и да пригласяш на говедата.