Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: ЕС ни превръща в санитарна зона!

Мнениеот fcb_bg » 06 окт 2016 11:28

scb написа:Щом Валерия Велева е в тази банда ясна е работата... Много ги дразни тоя ЕС, много :) Селския тарикат най мрази да спазва правилата!!

Кои правила требе да спазваме относно мигрантите?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 окт 2016 11:51

fcb_bg написа:
scb написа:Щом Валерия Велева е в тази банда ясна е работата... Много ги дразни тоя ЕС, много :) Селския тарикат най мрази да спазва правилата!!

Ами специално ти, Серьожка, да не си пъхаш носа в нашите - българските работи, защото също си ГОСТ в нашата страна, това първо. И второ, като чак толкова не ти харесва тук - да си вдигнеш тричавия руски задник и да го занесеш чак до Губкин (бившето село Коробково), където се е пръкнал на бял свят... 8-) Понял, селюк!?... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 окт 2016 11:59

Captain Stottlemeyer написа:
fcb_bg написа:

Ами специално ти, Серьожка, да не си пъхаш носа в нашите - българските работи, защото също си ГОСТ в нашата страна, това първо. И второ, като чак толкова не ти харесва тук - да си вдигнеш тричавия руски задник и да го занесеш чак до Губкин, където се е пръкнал на бял свят... 8-)

Уй сплескан, труден ли ти се видя въпроса? Къде съм казал, че не ми харесва и кой си ти бе, ***** майна, че да ми даваш наклон какво да правя?

Как е, добре ли владея българския език за гост?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 06 окт 2016 12:04

Жълто-черен Пловдив написа:
anihilator написа:Какво да ти кажа колега избори идват и медиите на Пеевски с лопатите почват с говната.Ама що се връзвате незнам :?:

Че те медиите на Шиши са Бокови. Нещо май не четеш напоследък. Всяка втора дописка възхвала на Винету.

Не очаквай зряло мислене от платения гербаджия във форума.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 06 окт 2016 12:10

fcb_bg написа:
Как е, добре ли владея българския език за гост?

Като за гост не е лошо, но почакай капитанчето да се заяде с някой местен и ще откриеш истинското богатство на българския език. :mrgreen:
... и после внезапно си направих секуро.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 06 окт 2016 13:32

Най-трагичното в случая е, че като чета коментарите, то самата България се нуждае от санитарно прочистване - много простотия и следствен от нея непукизъм виждам.
А че Европа ще направи санитарна зона от Балканските държави, това, кога не е било? Ми да си спомним 14-ти век и падането на Балканите под турско владичество и непукизма на Западна Европа. Поне докато турчолята не плъзнали и на там ;) И тогава, както и днес, пак само унгарците - крал Сигизмунд, а днес Орбан - предупреждават за нависналата от Изток заплаха и предприемат действия. За полския крал Владислав (Варненчик) да не говорим - той наш човек ;)
НО, към целия анализ, имам една забележка - за всички тези действия, трябват пари, особено за договаряне с Анкара за връщане на... амуджите! - знаем, какво извлачиха от ЕС, а от нас?...
И в тази бедна и окрадена от политиците държава, от къде пари??? Че то, поради простотията и алчността на политиците ни, цялата ни икономика се движи и крепи, само на идващи субсидии от ЕС!
И ако напуснем ЕС, как и с какво ще се справяме?...То политиците ни ще изпукат от глад, без ЕС, та какво остава за обикновения гражданин?...
Иначе и аз не съм видя никаква файда от ЕС, но ми се струва че тотално е изпуснат момента да станем независима и добре развита държава! - вече за всичко чакаме от ЕС...дори за "каквото кажат началниците"! ;)
Е, да са му мисии масата...лумпени чалгари, когато са гласували!!!
Сега, не само санитарна зона ще станем, ами...може и още повече да станем, с още някое споразумение м/у ЕС и Анкара - като сме буфер, да си ни взима Анкара и край! ;)
Американците няма да имат против, щото и сега са ни писали "Турски военен окръг в НАТО"....И ето ви я окончателната национална катастрофа, пак предизвикана от политиците ни!!!
Казват, България не е губила битка, знаме, но е загубила всичките поседни войни, заради политиците си!!!
Е, това ни чака...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 06 окт 2016 13:39

sandi74 написа:Oт какво се срамувате че България е кенефа и клоаката на ЕС :?: Всякаква измет и боклуци ги насочват на сам.ФАКТ :!: :idea:

Абсолютно вярно. Германия вече управлява Европа, каквото каже това е. Тъкмо Странджа-Сакар ще се насели .

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 06 окт 2016 13:59

rebel написа:
sandi74 написа:Oт какво се срамувате че България е кенефа и клоаката на ЕС :?: Всякаква измет и боклуци ги насочват на сам.ФАКТ :!: :idea:

Абсолютно вярно. Германия вече управлява Европа, каквото каже това е. Тъкмо Странджа-Сакар ще се насели .

Германия не управлява Европа, защото самата Германия я управляват от отвъд океана!!!
А нас, явно ни остава да чакаме да се "събуди Германия", но....и от това имаме някои не добри спомени ;)...Дано този път се събуди по друг, по-разумен начин...
А на всички толерасти и либерасти, мога да честитя избора на Гутериш, за шеф на ООН, а той е бивш шеф на Комисариата по бежанците. Значи, очаквайте засилване на управляемата бежанска вълна, диктувана от..."някъде си";)
Колега, не само Странджа-Сакар ще се засели, ами цяла опустяла България ще се засели, надявам се, без София, щото то днес, София е България с нейното почти 1/3 от населението на България
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот HoUs4oOL » 06 окт 2016 17:44

Първата нощ от Мухарам в Кербала, въпреки заплахите и атентатите. :)
Изображение
Изображение
Изображение

За сравнение - Иран:
Изображение

Това е в Сирия - обсадените градове Ал Фоуа и Кефрая.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

true blue 71
Контакти:

Мнениеот true blue 71 » 06 окт 2016 17:58

Само като прочетох . че вървяло сценарий и ми стана ясно, че това е някакъв пореден безумен напън да се напише нещо глуповато. А и тази Велева щом е там ясна е работата, Нещата придобиват алена окраска.

Върни се в “Свободна зона”