Канабис - лечебните му свойства и приложенията му в индустри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Канабис - лечебните му свойства и приложенията му в инду

Мнениеот IvailoRz » 06 окт 2016 10:07

Кой въобще говори за агресия ? Знаете ли какво е па ически пристъп,който епизодично повтарящ се става паническо разстройство. След последния път в който пуших стана точно това. Не звучи сериозно ,но особено първия път и в пътите докато разбереш какво се случва е нещо ужасно. Мислиш край,стана нещо ,умирам , утре няма да ме има и такива работи. За да бъда максимално честен в годините след това ,когато вече всичко е като много лош спомен ( славаБогу, някои никога не успяват да се отърват),съм мислил доста и съм стигнал до извода,че тези неща са си в теб попринцип, спящи някъде надълбоко ,и в случая тревата беше нещо като катализатора ,който да го събуди и изкара . За това казвам ,че явно не е за всеки и всички имат различно светоусещане,и за това на всеки може да повлияе различно . Да не развалям темата с отрицателни мнения повече. Със сигурност самото растение в чистия му вид от природата има и положителни действия и приложения.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 06 окт 2016 10:24

haiobaio написа:
Warped написа:За съжаление "конопа" не лекува рак.

. Отделно помага при някой онкоболен да подтисне ужасната болка, която изпитва.
Важното е да се пафкат цигарки и да се пие ракия и мастика, щото те са легални.
Но, нали знаете - Мнението е като задника, всеки си го има!

За това съ,м съгласен. Помага и при МС. Обаче по същия начин помагат и амфетамините и кокаина и тн. Всички наркотици помагат против болки. Ракията е алкохол не наркотик, за цигарите да...........
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 06 окт 2016 10:54

IvailoRz написа:Кой въобще говори за агресия ? Знаете ли какво е па ически пристъп,който епизодично повтарящ се става паническо разстройство. След последния път в който пуших стана точно това. Не звучи сериозно ,но особено първия път и в пътите докато разбереш какво се случва е нещо ужасно. Мислиш край,стана нещо ,умирам , утре няма да ме има и такива работи. За да бъда максимално честен в годините след това ,когато вече всичко е като много лош спомен ( славаБогу, някои никога не успяват да се отърват),съм мислил доста и съм стигнал до извода,че тези неща са си в теб попринцип, спящи някъде надълбоко ,и в случая тревата беше нещо като катализатора ,който да го събуди и изкара . За това казвам ,че явно не е за всеки и всички имат различно светоусещане,и за това на всеки може да повлияе различно . Да не развалям темата с отрицателни мнения повече. Със сигурност самото растение в чистия му вид от природата има и положителни действия и приложения.

Ако си упоребявал синтетичен канабис или т.нар. дизайнерска дрога е напълно възможно. На първа страница дадох информация информация точно за синтетичния канабис, който е много опасен за здравето и може да доведе до смърт. Това се прави , като се пръскат с химиккали някакви растения, за да се получи някакъв приблизителен ефект на канабиса, но това се прави напълно изкуствено и е много вредно.Синтетичния канабис е подобие на канабис, който няма нищо общо и истинското растение, което расте в природата. Синтетичния канабис е много вреден, но лесно достъпен е легален на много места, за разлика от истинското растение канабис. Ето и подробна информация за синтетичния канабис.
http://www.konop.bg/article/186/kakvo-e ... ve-krie-tq

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 окт 2016 11:47

Щом растението има лечебни свойства, право да боравят с него трябва да имат учени и фармацевти. За наркоманите - разстрел.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 окт 2016 14:29

Употребата на канабис и чекии води до затъпяване .

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 06 окт 2016 14:43

ЕМИЛ написа:Употребата на канабис и чекии води до затъпяване .

А как се употребява чекия? :?

Ако знаехте само,колко лековита е ракията...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 окт 2016 14:58

язе написа:
ЕМИЛ написа:Употребата на канабис и чекии води до затъпяване .

А как се употребява чекия? :?

Ако знаехте само,колко лековита е ракията...

Изображение

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 06 окт 2016 19:33

Виждал съм на какво приличат мои приятели пушещи трева няколко години, така че НЕ!!! За лечение, може, но за свободна продажба, не. Колкото ни е малоумно подрастващото поколение ще стане още по-зле.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 06 окт 2016 19:40

Не съм разследвал произхода на тревата. Някой я взел от негов човек от Търново,който уж сам си я гледал ...колко му е някакво лайно да съм пушил. Но пък на другите нищо не им стана. Бях гледал един форум ,в който имаше поне 4-5 случая на повтарящи се панически пристъпи след употреба на трева. Все тая.. Който му е кеф да си пафка, който не е А иска да има едно наум. Ако има лабилна психика ,да помисли дали иска да рискува .

Върни се в “Свободна зона”