39% избирателна активност...( мисля, че толкова бяха на последните избори)
5% Роми...
5% Ислямисти...
-----------------------
29%!
10% пенсионери!
-----------------------
19%!!! И тука вече незнам колко купени гласове са в проценти! Да речем 9%!
И какво става? 10% хора искащи промяна са гласували!!!
После си чешем тука езиците през 2 дена за 4 години , че тая държава умира от тумори със сходно днк...
Всички знаем какво трябва да се направи, ама нали сме бунтар народ свикнал да го мачкат вече до неознаваемост, че даже не ни и пука...
Не виждам нищо друго освен, масово бесене на тумори пред,отзад, над и дори в катакомбите на народното събрание!
И Гражданска война... За което се моля да не се случва никога!
Ама стане ли първото, следва второто...
Така че, не си мислете: -Защо да гласувам за тия? Ще са като другите!
Гласувайте винаги! Старите това искат... набрали са си нужните гласове и са спокойни преди избори!
Дали тези други 61%!!! няма да объркат плановете на тези тумори?
След време имам ли деца, отсега съм сигурен, че няма да живеят в България...
ГЕРБ започна с манипулациите преди изборите!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ГЕРБ започна с манипулациите преди изборите!
o.O wtf!?!
Берое Стара Загора 1916!
Берое Стара Загора 1916!
- Air_Smuggler_FU
ГЕРБ не искат да имат президент, това вече не ви ли стана ясно ??
Целта е ББ да подаде оставка, както обеща, да се насрочат извънредни избори, да се изманипулират глупаците, другите да се купят, и хоп - още 4 години спокойно лапане !
Пък 2020 год. като спрат Еврофондовете, нека други се оправят...

Целта е ББ да подаде оставка, както обеща, да се насрочат извънредни избори, да се изманипулират глупаците, другите да се купят, и хоп - още 4 години спокойно лапане !
Пък 2020 год. като спрат Еврофондовете, нека други се оправят...

- anihilator
- Контакти:
fac8 написа:39% избирателна активност...( мисля, че толкова бяха на последните избори)
5% Роми...
5% Ислямисти...
-----------------------
29%!
10% пенсионери!
-----------------------
19%!!! И тука вече незнам колко купени гласове са в проценти! Да речем 9%!
И какво става? 10% хора искащи промяна са гласували!!!
После си чешем тука езиците през 2 дена за 4 години , че тая държава умира от тумори със сходно днк...
Всички знаем какво трябва да се направи, ама нали сме бунтар народ свикнал да го мачкат вече до неознаваемост, че даже не ни и пука...
Не виждам нищо друго освен, масово бесене на тумори пред,отзад, над и дори в катакомбите на народното събрание!
И Гражданска война... За което се моля да не се случва никога!
Ама стане ли първото, следва второто...
Така че, не си мислете: -Защо да гласувам за тия? Ще са като другите!
Гласувайте винаги! Старите това искат... набрали са си нужните гласове и са спокойни преди избори!
Дали тези други 61%!!! няма да объркат плановете на тези тумори?
След време имам ли деца, отсега съм сигурен, че няма да живеят в България...
Толкова ниска избирателна активност каквато ти твърдиш , че има е имало само на евроизбори.На последните местни например е 53,6.проверявай си информацията а не чети само платени вестници https://results.cik.bg/minr2015/tur1/ak ... index.html
Soulen написа:Няма проблем, вярвайте си, че всичко е честно и почтено, нали сме в България все пак, как може да е другояче![]()
Честно казано винаги съм знаел, че нещата са много забатачени, ама чак като имаш близък човек в министерството разбираш, че обикновените хора дори си нямат на представа за каква мафия иде реч
Не знам дали всичко е честно, но много от конспирации, които са се тиражирали, рано или късно се оказват един голям мит. Най-добрият пример е Констинбродската афера, която се оказа един страхотен цирк.
Вярно, че куца организация, вярно, че е имало някакви случаи на разпилени кашони, бюлетини и т.н. но нали във всяка секция има представители на всички партии ? Нали при броенето пак има всякакви наблюдатели ? Има си протоколи, ала-бала.
Изобщо не съм съгласен, че нямало гербаджии, а всички гласували под команда. Влез в която си искаш произволна страница свързана със ГЕРБ и ще видиш, колко много симпатизанти има тази партия. Фанатични симпатизанти, които биха гласували за партията, ако ще да сложат Вучков, Кузов или Ахмед Доган.
dunavfc написа:Soulen написа:Няма проблем, вярвайте си, че всичко е честно и почтено, нали сме в България все пак, как може да е другояче![]()
Честно казано винаги съм знаел, че нещата са много забатачени, ама чак като имаш близък човек в министерството разбираш, че обикновените хора дори си нямат на представа за каква мафия иде реч
Не знам дали всичко е честно, но много от конспирации, които са се тиражирали, рано или късно се оказват един голям мит. Най-добрият пример е Констинбродската афера, която се оказа един страхотен цирк.
Вярно, че куца организация, вярно, че е имало някакви случаи на разпилени кашони, бюлетини и т.н. но нали във всяка секция има представители на всички партии ? Нали при броенето пак има всякакви наблюдатели ? Има си протоколи, ала-бала.
Изобщо не съм съгласен, че нямало гербаджии, а всички гласували под команда. Влез в която си искаш произволна страница свързана със ГЕРБ и ще видиш, колко много симпатизанти има тази партия. Фанатични симпатизанти, които биха гласували за партията, ако ще да сложат Вучков, Кузов или Ахмед Доган.
Аз не отричам, че има фанатици на Герб, но аз не познавам нито един такъв конкретно. Пак от вътрешен източник, ''фанатиците'' по време на местните избори струваха 20 000 лева на Пловдив24, а колко още медии има и колко още са плащали не мога да кажа. Тази медия толкова искаше, за да пише хубави неща за теб и да оплюва конкуренцията. Знаеш ли колко любители на ГЕРБ се появиха около тия избори

Нищо не казвам де, ако и на мен ми дадат 20 000 и аз ще си направя 100 акаунта и ще лижа всичките части на тялото на ББ, работа си е все пак, а и така или иначе ще спечелят.
Мога да ти кажа и още доста неща от кухнята, ама не му е мястото тук. Всичко се следи кой какво пише и не е хубаво да говориш за конкретни факти и събития свободно в интернет, така че ако се интересуваш на ЛС

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Аз не отричам, че има фанатици на Герб, но аз не познавам нито един такъв конкретно. Пак от вътрешен източник, ''фанатиците'' по време на местните избори струваха 20 000 лева на Пловдив24, а колко още медии има и колко още са плащали не мога да кажа. Тази медия толкова искаше, за да пише хубави неща за теб и да оплюва конкуренцията. Знаеш ли колко любители на ГЕРБ се появиха около тия избори![]()
Нищо не казвам де, ако и на мен ми дадат 20 000 и аз ще си направя 100 акаунта и ще лижа всичките части на тялото на ББ, работа си е все пак, а и така или иначе ще спечелят.
Мога да ти кажа и още доста неща от кухнята, ама не му е мястото тук. Всичко се следи кой какво пише и не е хубаво да говориш за конкретни факти и събития свободно в интернет, така че ако се интересуваш на ЛС
Виж какво си написал и провери колко теми се пуснаха във форума на ГОНГ в подкрепа на ГЕРБ след като обявиха кой е кандидата им за президент,нула (0).После провери колко теми са пуснати против ГЕРБ и сам ще си отговориш кой дава пари за черен пи ар по медиите!Вече с нетърпение чакам изборите да свършат и да се успокоят нещата,че тази вълна от хейтърски теми ми идва малко в повече.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Soulen написа:Аз не отричам, че има фанатици на Герб, но аз не познавам нито един такъв конкретно. Пак от вътрешен източник, ''фанатиците'' по време на местните избори струваха 20 000 лева на Пловдив24, а колко още медии има и колко още са плащали не мога да кажа. Тази медия толкова искаше, за да пише хубави неща за теб и да оплюва конкуренцията. Знаеш ли колко любители на ГЕРБ се появиха около тия избори![]()
Виж какво си написал и провери колко теми се пуснаха във форума на ГОНГ в подкрепа на ГЕРБ след като обявиха кой е кандидата им за президент,нула (0).После провери колко теми са пуснати против ГЕРБ и сам ще си отговориш кой дава пари за черен пи ар по медиите!Вече с нетърпение чакам изборите да свършат и да се успокоят нещата,че тази вълна от хейтърски теми ми идва малко в повече.
Че кой нормален човек ще агитира за подкрепа на политическа партия??? Това са боклуци и измекяри, които заслужават разстрел и нищо повече. Всичките са такива, просто се плюе по Герб, защото те са на власт. Ако бяха БСП щях тях да оплювам, защото са същите боклуци

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!