Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ceBep

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ceBep » 05 окт 2016 16:36

То тoя е ваш. Грешка не е ваш, което значи, че може да изтриете предходния ми коментар.

armeec88

Мнениеот armeec88 » 05 окт 2016 16:51

Доколкото знам, официално документирано плащане за ходене на мач ( беше казано лично от президента на отбора ) има само на една ромска група ...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 окт 2016 16:53

Tommi написа:От толкова напъни на припознавачите дано поне да са успели да убедят самите себе си, че това не е Литекс с променено име.

Е , успя ли да се убедиш , или още се напъваш ??? :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 окт 2016 17:12

@soilwork
soilwork,ти ли правиш темата за ЦСКА - Левски?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 окт 2016 18:18

GOLEADOR написа:@soilwork
[center]Ти ще я правиш....ти си титулярът от едно време ;) Може да я пуснеш и другата седмица ако искаш. Гледам че ония от Гереня си направиха темата за мача рано-рано ,явно нямат търпение да играят с "умрелият " ЦСКА :lol: [/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 05 окт 2016 18:46

Дали те нямат търпение не зная, но зомбираните в официалния ви форум са я пуснали:
Пон Окт 03, 2016 00:02

така че отново с вашите камъни по вашите глави
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 окт 2016 18:54

soilwork написа:
[center]Ти ще я правиш....ти си титулярът от едно време ;) Може да я пуснеш и другата седмица ако искаш. Гледам че ония от Гереня си направиха темата за мача рано-рано ,явно нямат търпение да играят с "умрелият " ЦСКА :lol: [/center]

А,не,знаеш моите възгледи за ЦСКА и докато не се случат аз няма да ходя на мачове на ЦСКА или да пускам теми.Обаче идеята за "Злите мъртви " много ми хареса .Отделно видях как мод от подуянския лагер погазва всички правила и пуска тема за да се гаври с ЦСКА което ме втрещи.Такова падение не съм очаквал.За това ако искаш използвай заставката (ако ти хареса) в превюто за мача с подуянци.Злите мъртви идат и сините ни приятелки не ги чака нищо добро!
[center]Изображение[/center]
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 окт 2016 19:12

Долно уйно написа:Дали те нямат търпение не зная, но зомбираните в официалния ви форум са я пуснали:
Пон Окт 03, 2016 00:02

така че отново с вашите камъни по вашите глави

Леко да не се задавиш с пяната избила от злоба ;) В официалния форум е практика да се пуска тема за следващия мач веднага щом текущия е свършил , ама то не е само до подслушване и надничане по чужди форуми все пак ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 окт 2016 19:58

Tommi написа:От толкова напъни на припознавачите дано поне да са успели да убедят самите себе си, че това не е Литекс с променено име.

А подуенци дали не изпревариха всички с припознаването на ЦСКА? Как иначе да си обясним този интерес от вас към "Литекс с променено име"? Дали в този "Литекс с променено име" не виждате точно онзи отбор играещ на Армията, който ви шиба 6 поредни мача? ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 окт 2016 20:01

GOLEADOR написа:
soilwork написа:

А,не,знаеш моите възгледи за ЦСКА и докато не се случат аз няма да ходя на мачове на ЦСКА или да пускам теми.Обаче идеята за "Злите мъртви " много ми хареса .Отделно видях как мод от подуянския лагер погазва всички правила и пуска тема за да се гаври с ЦСКА което ме втрещи.Такова падение не съм очаквал.За това ако искаш използвай заставката (ако ти хареса) в превюто за мача с подуянци.Злите мъртви идат и сините ни приятелки не ги чака нищо добро!
[center]Изображение[/center]

Ако може пуснете темата малко по късно.Примерно 2 дена преди мача.Сега няма смисъл,само глупости ще се пишат.Поне аз така мисля. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”