Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 05 окт 2016 11:30

koisa написа:
ivo55 написа:Е дерби е било миналия век. Вече не е. Все едно с жена ми да правим дербита, а все аз я ...

Ако следваме твоята логика в момента би трябвало да си разложен, а жена ти да се мята връз теб. Доста извратено, дори за припознавач. :geek:

Поздравления, колега! Много бързо се ориентира кой ще играе "жената" на 15-ти :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 05 окт 2016 11:33

petko.h.markov написа:"ЦСКА е по-жив от всякога"Страхотен,култов израз,от кой измислен не знам.Дали и автора е знаел какво казва с това,
също не знам,но се повтаря доста често и тук.Започна да се тиражира от миналата година,когато имаше само един
клуб с такова име.Сега,както каза премиера за "армейците",че си имат отбори във всички групи,за кой точно става дума?
Или си жив или не си.Очаквам в скоро време нов,подобен израз "ЦСКА Е НАЙ-ЖИВ ОТ ВСЯКОГА"

Принципно на място където има цесекари,има и ЦСКА...
Където има левскари има Л.
Вие нещо не се вписвате в картинката...
Тези, който са на едно мнение с "ВРАГЪТ",обикновено се наричат ПРЕДАТЕЛИ....

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 05 окт 2016 12:06

Red_Neck написа:
koisa написа:
ivo55 написа:Е дерби е било миналия век. Вече не е. Все едно с жена ми да правим дербита, а все аз я ...

Ако следваме твоята логика в момента би трябвало да си разложен, а жена ти да се мята връз теб. Доста извратено, дори за припознавач. :geek:

Поздравления, колега! Много бързо се ориентира кой ще играе "жената" на 15-ти :)

На 15-ти има мач между преименуван Литекс и Левски. Дали се имате за жени и дали ще играете като жени нямам представа, но това си е ваш проблем. Ако беше прочел подчертаното нямаше да пишеш глупости. :)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 окт 2016 12:12

koisa написа:
Red_Neck написа:
koisa написа:

На 15-ти има мач между преименуван Литекс и Левски. Дали се имате за жени и дали ще играете като жени нямам представа, но това си е ваш проблем. Ако беше прочел подчертаното нямаше да пишеш глупости. :)

Е как да нямаш представа , нали се каните да се мятате в/у разложен труп , ама то вашата шизофрения определено ще се окаже нелечима ;)
Очевадно е , че имате кошмари спрямо ЦСКА и само повтаряте с втренчен поглед и пяна на уста : Той умря .... не е , не може да е жив ... не е истина ... мъртъв е ..... докато в същото време постоянно висите по форуми на ЦСКА , а ваши основни играчи се отказват от националния си отбор само и само да може да участват във дербито със ЦСКА :) :) :) Шизофрения , какво да правиш .... ама пък от друга страна , така още повече ни забавлявате :mrgreen:
Последна промяна от baraba на 05 окт 2016 12:26, променено общо 1 път.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 05 окт 2016 12:16

koisa написа:
Red_Neck написа:
koisa написа:

Като имате мач с преименуван Левски/Кюстендил/,преименуван Олимпик/Галата/,преименуван Мастер/Бургас/-защо не обръщате такова внимание?
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 окт 2016 12:24

Да не забравим да честитим рождения ден на легендарния вратар на ЦСКА : Георги Велинов :!:
Джони , да си жив и здрав , останалото е поправимо !!!
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 окт 2016 12:32

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5FUWe23faUI[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 окт 2016 12:34

baraba написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=5FUWe23faUI[/youtube]

Вече и на Барса мотото ли припознахте :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Вярно сте повече от клуб - вие сте ДВА клуба - Литекс и Чавдар (Етрополе) :!: :!: :!:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 05 окт 2016 12:38

GOLEADOR написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Боркиша оправдава поп Кръстю,така е в Подуене!Държат се заедно и клепат по ЦСКА.

Ти ли говориш за поп Кръстю (който няма никаква вина в залавянето на Левски)?!?

Да,аз говоря за поп Кръстю!

Радо , очко бибочко ви го написа много точно , всички вие сте едни малки попкръстювчета ....убихте си ЦСКА и приехте Литекс ! Това е самата истина ! Не Гришата , Бойко или Кралев .....вие го убихте !

Боркиш,доносника очко бибочко ако щеш на кръст да го разпъваш ще повтаря тази мантра както повтаря мантрата за указа.Но ти много добре знаеш това,нали сте една кръвна група!
Убихте си ЦСКА вика,майко мила!!!

Да ! Вие го убихте ! Ти и подобните на теб , ама да сте живи и здрави :)

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 05 окт 2016 12:46

Beladona написа:
GOLEADOR написа:
Beladona написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Боркиша оправдава поп Кръстю,така е в Подуене!Държат се заедно и клепат по ЦСКА.

Ти ли говориш за поп Кръстю (който няма никаква вина в залавянето на Левски)?!?

Да,аз говоря за поп Кръстю!

Радо , очко бибочко ви го написа много точно , всички вие сте едни малки попкръстювчета ....убихте си ЦСКА и приехте Литекс ! Това е самата истина ! Не Гришата , Бойко или Кралев .....вие го убихте !

Боркиш,доносника очко бибочко ако щеш на кръст да го разпъваш ще повтаря тази мантра както повтаря мантрата за указа.Но ти много добре знаеш това,нали сте една кръвна група!
Убихте си ЦСКА вика,майко мила!!!

Да ! Вие го убихте ! Ти и подобните на теб , ама да сте живи и здрави :)

Как обикновен фен,може да убие клуб не ми е ясно...
Клуб умишлено фалиран,на който никой не желае да плати задълженията...
Как се спасява???
Дай идея...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Върни се в “ЦСКА”