sin4ec написа:Мощно гласуваме за генерала!
Къв е тоя генерал и колко опит има в политиката? Какво е ръководил?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sin4ec написа:Мощно гласуваме за генерала!
doktora25 написа:greenlandia написа:Нещо да кажете за Каракачанов,поне е националист или поне се представя за такъв
Чудесно е че Атака и ПФ издигат обща кандидатура, дано сътрудничеството им се запази и за парламентарните избори-това ще е добре за всички нас. На мен лично една немалка част от кандидатите са ми симпатични, в т.ч. и Каракачанов.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
greenlandia написа:Нещо да кажете за Каракачанов,поне е националист или поне се представя за такъв
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
гарфилд написа:Цецо Чука написа:НИКВА ЦЕЦА ЕЙ, ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА!!!
Защото отбора ви,няма да види точка в първенството..
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Балкански Орел написа:Ако тая лелка победи вече ще съм 101% сигурен, че в Българтия изборите са нагласени.Особено пък още на първи тур.95% от хората с които съм говорил няма да гласуват за нея, а сред тях има и гербаджии.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта