WCQ: Франция България 07.10 21:45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

g3_ev2
Контакти:

Re: WCQ: Франция България 07.10 21:45

Мнениеот g3_ev2 » 04 окт 2016 09:30

Всичко зависи от това, дали ще успеят нашите да се ориентират бързо във възникващата конкретна обстановка на терена и дали ще намерят ансамблов път да решат тактическите изисквания на Хубчев при възникналото съотношение на силите в различни участъци на терена, т.е. как ще намерят решенията за прегрупиране и за преход в различните фази на играта. Ако успеят бързо да се преустроят в този смисъл, французите са задължени да вземат трите точки и нашите ще ги затруднят.
Най-лош вариант - да се стъписат в началото от брутално силова и бърза игра на т. нар. французи и да не успеят да противодействат еластично, да закъсняват с прегрупирането! По този път загубихме много безславно от Хърватия при Любо Пенев!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 окт 2016 12:52

Да бе, 48-0 ще ни бият! Я се стегнете! Лошото е, че го назначиха сега и той не може да променя повиканите. :| И да ни бият ще е минимално, нещо от рода на 1-2, 0-1. Аз се надявам да играем като с Люксембург. Юруш напред, отзад квото стане. Ако излезем да се надлъгваме с тях или да месим гипс от първата минута... много лошо. Смело в атака и тактика "Грабвайте телата". Прогнозата ми е 2-2 и Д(р)ишан да си ходи.
Аз мисля, че от мачовете с франсетата може само да спечелим. Най-вече самочувствие. По ме е страх от Беларус. :roll:

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 04 окт 2016 16:48

Mirosvel написа:
PSvilenov написа:
thejoker747 написа:Кой е този Пиргов бе деиба ?!? Само аз ли не го знам ? Да не е новия Канаваро ? Къде е играл ? Какво е постигнал ? Някакъв страшен играч имаме явно :o :?: :roll:

Ми да ти кажа то и левскарите не го знаехме допреди 13 мача , ама е най -добрият защитник в цялата А група в момента без капка преувеличаване .

...капката да не е сперма?? :mrgreen:

Мисля , че коментара ти е твърде остроумен , а не съм достатъчно интелигентен да разбера смисъла му . :roll:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 окт 2016 18:17

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1uKJP6wCuyg[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6GZ6DRLLzBs[/youtube]

Тези мачове трябва да се помнят :mrgreen: !

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 04 окт 2016 18:34

Бе то верно са ни абонати!

Освен това не забравяйте, че другите ни абонати от Португалия ги победиха на финала.

И... кой е истинския евро шампион? :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
levskarcheto96
Контакти:

Мнениеот levskarcheto96 » 04 окт 2016 19:28

Ако играе Димитър Пиргов, имаме шанс да ни вкарат по-малко от 3 гола, ако заложат отново на Чорбаджийски и Ванката Иванов, 5-ица не ни мърда.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 04 окт 2016 19:50

Пиргов не ми е ясен, не съм го гледал, но тоя Чорбаджисйки е топ дърводелец. Щом с нас беше за минимум 2 червени картона... А като се сетя само за Гризман и ми прилушава...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 окт 2016 20:47

Хах, 3 от 4-те гола в тези две победи са след корнер и засичане с глава :)

shamp1on
Контакти:

Мнениеот shamp1on » 04 окт 2016 22:02

g3_ev2 написа:Всичко зависи от това, дали ще успеят нашите да се ориентират бързо във възникващата конкретна обстановка на терена и дали ще намерят ансамблов път да решат тактическите изисквания на Хубчев при възникналото съотношение на силите в различни участъци на терена, т.е. как ще намерят решенията за прегрупиране и за преход в различните фази на играта. Ако успеят бързо да се преустроят в този смисъл, французите са задължени да вземат трите точки и нашите ще ги затруднят.
Най-лош вариант - да се стъписат в началото от брутално силова и бърза игра на т. нар. французи и да не успеят да противодействат еластично, да закъсняват с прегрупирането! По този път загубихме много безславно от Хърватия при Любо Пенев!!!

Да не си коментатор от Диема? Все едно слушам някой бивш военен или Пламен Марков поне! :shock:

По темата - от този мач не вярвам да вземем нещо. По-скоро имаме шанс да вземем точица от Швеция. Дано не позная, но Хубчев има твърде малко време да научи играчите на катеначото си.
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 04 окт 2016 22:47

shamp1on написа:
g3_ev2 написа:Всичко зависи от това, дали ще успеят нашите да се ориентират бързо във възникващата конкретна обстановка на терена и дали ще намерят ансамблов път да решат тактическите изисквания на Хубчев при възникналото съотношение на силите в различни участъци на терена, т.е. как ще намерят решенията за прегрупиране и за преход в различните фази на играта. Ако успеят бързо да се преустроят в този смисъл, французите са задължени да вземат трите точки и нашите ще ги затруднят.

Да не си коментатор от Диема? Все едно слушам някой бивш военен или Пламен Марков поне! :shock:

По темата - от този мач не вярвам да вземем нещо. По-скоро имаме шанс да вземем точица от Швеция. Дано не позная, но Хубчев има твърде малко време да научи играчите на катеначото си.

Вместо да ме оприличаваш или да ме оценяваш на звук, не би ли могъл да кажеш къде греша? Поне кажи на каква основа е недоверието ти, и то ли е на слух и картина? Струва ми се, че темата е анализ на шансовете ни срещу Франция и Швеция, а не познаване на резултатите от мачовете (но може и да греша?).
Гледам мачове Франция - България от времето, в което Патрата (Илиев, Лев.) им вкара в една мъгла в последната минута, май беше 1961, и ни класира за Чили 1962 г., желязото още не беше заменило камъка в бита. Нещата в живота не започват от Диема, нито от Пламен Марков (когото Якимов доведе в ЦСКА с атестацията, че момчето от Севлиево само бие цели отбори!!!). Каква ти Диема, тогава топ - коментаторите бяха Любен Попов (бас) и Митко Чуков. Кольо Мичмана го нямаше даже...

Върни се в “Национален отбор”