IND написа:Левскарите си мислят, че така лесно ще се отърват от нас...
Идат злите мъртви!
И с един гол да бием, ще съм доволен, а това ще пийвам преди мача, че е доста тематично![]()
![]()
The walking dead

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
IND написа:Левскарите си мислят, че така лесно ще се отърват от нас...
Идат злите мъртви!
И с един гол да бием, ще съм доволен, а това ще пийвам преди мача, че е доста тематично![]()
![]()
modor написа:IND написа:Левскарите си мислят, че така лесно ще се отърват от нас...
Идат злите мъртви!
![]()
The walking dead
boabbb написа:Левскарите бая са се надъхали, не знам на каква основа![]()
И тяхната игра е като нашата - трагедия ... Мачът ще се реши с едно дърводелско отиграване - дано не е от наша страна
1:0 ми е прогнозата
Kotooshu написа:
PSvilenov написа:boabbb написа:Левскарите бая са се надъхали, не знам на каква основа![]()
И тяхната игра е като нашата - трагедия ... Мачът ще се реши с едно дърводелско отиграване - дано не е от наша страна
1:0 ми е прогнозата
Дърводелските надлъгвания свършиха вече. 1-0 с 3-4 червени картона както се правеха с истинското цска навремето вече не са на мода . 3 гола разлика не ви мърдат , може и повече зависи Люпко дали ще решава да громи или да сваля оборотите втората част .
Sir_Stanley_Rowse написа:Kotooshu написа:
Преди 8 години пак пускахте некролози и от тогава аир не видехтеСега пак дърпате Гявола за опашката и не ви чака нищо хубаво ми се чини,даже по-лошо!Народа е казал-„Който гроб копае другиму ,сам пада в него“!
MAXIMUS написа:Цяла България е зад ЦСКА ! Ще гледа сеир как "мъртвец" се гаври с говедо ! И на трибуните и на терена !
IND написа:[center][/center]samocska1 написа:Тва говедото със ЦСКА и без ЦСКА сте си същите идиоти,с толкова много мнения преди мача с хибрида вие вече го легитимирате,що не пишете толкова активно преди мач с Ботев да речем.Аз не съм за урода,отдавна не съм писал но се подразних,с толкова много внимание към Ганчевия отбор вие вече сте го припознали.
А добро утро
Потребители, разглеждащи този форум: noo, Plamen_i00 и 42 госта