Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 04 окт 2016 18:05

boabbb написа:Тлъстото копеле са го разкарали ... Аз не знам защо го взимаха, даже :lol: :lol: На пансион или на дебелариум :?:

Моето информация е, че е имал срок да свали определени килограми. След първите 10-на дни, кантара не е мръсна надолу.
Ръководството показва твърда ръка!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 04 окт 2016 18:14

Red_Neck написа:Ръководството показва твърда ръка!

По-скоро показаха, че са си същите кълвачи, каквито бяха и в Ловеч.
Като е дебел с +20кг отгоре и идеално знаят, че ще му трябват минимум три месеца за да влезе в оптимална форма, защо въобще го взеха?
Свалил е за един месец 10кг, което е напълно нормално.
Тоя кондиционния немеца и чеп за зеле не става от него, неслучайно след 60-тата минута не могат да ходят по терена.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 04 окт 2016 18:27

icko65 написа:
кристи3 написа:
BMA написа:
baraba написа:
blue avalanche написа:
Mathias_Coureur написа:Фактите са тук:
http://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A6%D0% ... 6-2017.pdf

Т.е ЦСКА е всъщност Литекс с променено име. Или,както казва народът:
"Пременил се Илия,погледнал се - пак в тия!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Бе точно вие ли ми говорите за променено име , да не мислите , че сме забравили за Спартак или Динамо или Витоша , отбори нямащи нищо общо с оригиналния Левски по вашата логика !!!

Логиката е точно обратната, но ми е много съмнително, от мненията ти, които съм чел, че можеш да я разбереш. Логиката е, че дори да прекръстиш един отбор, той не става нов. Сега схващаш ли логиката? Едва ли.

Отборът на ЦСКА винаги си е бил и ще бъде ЦСКА (макар да е носил различни имена). Всъщност отбор няма как да бъде прекръстен, освен ако феновете му не решат това.[/quote
Гениална мисъл и абсолютно невярна при това е второто ти изречение.Обосновавам се.Литекс когато бяха прекръстени на 2.06. на ЦСКА-София от феновете ли се реши?И не ми казвай че Литекс са в 3 лига щото тогава в Ботев Луковит хабер си нямаха че ше стават Литекс.Или и те така решиха?

Може да се промени името на дружеството, да се смени самото дружество, с което един отбор играе, но отборьт си остава постоянна величина. ЦСКА е играл с различни дружества, с различни имена, но отбора на феновете е бил и винаги ще бъде...само ЦСКА
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 окт 2016 18:30

кристи3 написа:Може да се промени името на дружеството, да се смени самото дружество, с което един отбор играе, но отборьт си остава постоянна величина. ЦСКА е играл с различни дружества, с различни имена, но отбора на феновете е бил и винаги ще бъде...само ЦСКА

Ти уби бика с прашка :mrgreen: Я да ни светнеш с какви дружества е играл ЦСКА, които не са носили име ЦСКА.
Боже, боже, и ти май се бараше за юридически подкован, а пишеш невероятни недомислици!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 окт 2016 18:41

кристи3 написа:
Може да се промени името на дружеството, да се смени самото дружество, с което един отбор играе, но отборьт си остава постоянна величина. ЦСКА е играл с различни дружества, с различни имена, но отбора на феновете е бил и винаги ще бъде...само ЦСКА

По твоята логика Литекс,дори и със сменено име(ЦСКА-София) си остава...Литекс. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 окт 2016 18:47

blue avalanche написа:
кристи3 написа:

По твоята логика Литекс,дори и със сменено име(ЦСКА-София) си остава...Литекс. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти не разбираш!
Литекс си смени името и локацията. Ганчев, Инджов и ДърПатката, сигурно и Милко Тиви, чрез спиритически сеанс, в късна доба и на свещи, отделиха душата на ПФК ЦСКА АД и я вселиха в тялото на ПФК ЦСКА-София ЕАД. По този начин прехвърлиха и отбора в ново дружество, чисто и просто, като къпан припознавач. Въобще отборът ЦСКА е като средновековен трубадур-може да си сменя замъците, в които пее, но си остава той 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 04 окт 2016 18:52

Кашчей написа:
blue avalanche написа:
кристи3 написа:

Ти не разбираш!
Литекс си смени името и локацията. Ганчев, Инджов и ДърПатката, сигурно и Милко Тиви, чрез спиритически сеанс, в късна доба и на свещи, отделиха душата на ПФК ЦСКА АД и я вселиха в тялото на ПФК ЦСКА-София ЕАД. По този начин прехвърлиха и отбора в ново дружество, чисто и просто, като къпан припознавач. Въобще отборът ЦСКА е като средновековен трубадур-може да си сменя замъците, в които пее, но си остава той 8-)

Евала за последното ти изречение :lol:

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 04 окт 2016 18:57

Red_Neck написа:
boabbb написа:Тлъстото копеле са го разкарали ... Аз не знам защо го взимаха, даже :lol: :lol: На пансион или на дебелариум :?:

Моето информация е, че е имал срок да свали определени килограми. След първите 10-на дни, кантара не е мръсна надолу.

Въобще не биваше да го взимат-не играл от зимата :!: Разкараха Курьор,който разнищи Монтана онзи ден,а сега и идва мача с тия от село Подуяне и най-малкото щеше да ги затормози психически,а много вероятно и да им бе реализирал някой кошмарен гол :o :idea:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 окт 2016 19:21

Sir_Stanley_Rowse написа:
Red_Neck написа:

Въобще не биваше да го взимат-не играл от зимата :!: Разкараха Курьор,който разнищи Монтана онзи ден,а сега и идва мача с тия от село Подуяне и най-малкото щеше да ги затормози психически,а много вероятно и да им бе реализирал някой кошмарен гол :o :idea:

Черно море ги изгермечихме с 5-1(СЛЕД финала за КБ) с Курьор барабар!!!
Много ни изтормози ши знайш. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 04 окт 2016 19:28

Но Де Ноойер е отклонил поканата, като е изтъкнал факта, че е контузен. Той има болки в подколянното сухожилие и не иска да ги усложнява, предвид факта, че на 15 октомври е дербито на "сините" с ЦСКА-София.

"През уикенда получих травма в последните секунди на мача с Дунав Русе. Имах болки и от клуба прецениха, че не трябва да се рискува състоянието ми. След две седмици е голямото дерби с ЦСКА-София, за което отново ще бъда готов", сподели Де Ноойер пред изданието pzc.nl.

Тц , тц , тц ... горкичкия , нЕмаше ли кой да го светне за новите опорни точки , че човечеца ви дъни така безобразно :lol: :lol: :lol:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”