Ето как ще изглежда новият супер стадион в Плевен

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pragmatichen

Re: Ето как ще изглежда новият супер стадион в Плевен

Мнениеот Pragmatichen » 04 окт 2016 16:33

iliev72 написа:Pragmatichen не знам дали си от Плевен , но Плевен въобще не е в Северозападна България.
За другите не знам , но аз съм точно от Северозападна България , но ти не си !
Иначе ги поздравявам за проекта и дано се получи.

Ти пък с такава гордост го казваш, че си от Видин(възможно най-западналия и беден град в целия ЕС), че сякаш има голяма разлика дали си от Видин, Враца, Монтана или Плевен.
Всички живеем в гето, всички сме в л*йната.
Разбирам да си роден в Париж, Лондон, Берлин, Мюнхен, Рим, а то във ...Видин...
И честно казано, ще се радвам, ако според теб Плевен не принадлежи към СЗ България, защото е най-бедният регион в целият ЕС.
Каквото и да си говорим, южна Бг е на светлинни години от северна.
Та да се върна на проекта...10 млн лв са адски много пари за град, в който отборът, АКО ВЪОБЩЕ НЯКОГА играе отново в А група, ще е борещ се да не изпадне, нещо като Локо ГО и Монтана.
Лек ден на всички :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 04 окт 2016 16:36

Балкански Орел написа:Тия стадиончета трябва да са последен приоритет на държавата, икономика, работни места, пътища кога ?
Шот на тия стадиони скоро ще ходят само пенсионерите.

То остави пенсионерите, ами поради безстопанственост, сещаш ли се кой етнос ще започне с набезите и кражбите скоро-скоро след откриването?
Държавата, в която се хвърлят пари на вятъра - България.
А за истински важните неща, ВИНАГИ НЯМА.

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 04 окт 2016 16:41

Прокт за стадион за 15 милиона лева - 5 милиона за строежа на стадиона и 10 милиона ще бъдат отклонени по партийна линия за ГРОБ. И на стадиона ако го пуснат пролетта есента ще почне да му пада мазилката.
Нищо ново...

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 04 окт 2016 16:43

vg_vasilev написа:Прокт за стадион за 15 милиона лева - 5 милиона за строежа на стадиона и 10 милиона ще бъдат отклонени по партийна линия за ГРОБ. И на стадиона ако го пуснат пролетта есента ще почне да му пада мазилката.
Нищо ново...

+1

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 04 окт 2016 16:58

soccerav написа:Няма да се случи.... ние със ст. Пловдив, у Варна също щяха да правят нещо, въобще само проекти и до там.

Във Варна се строи поне за сега.Но живеем в България,все пак...Нека да има повече,хубави стадиони и да се строят,а не само да гледаме проекти. ;)

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 04 окт 2016 17:01

Pragmatichen написа:
iliev72 написа:Pragmatichen не знам дали си от Плевен , но Плевен въобще не е в Северозападна България.
За другите не знам , но аз съм точно от Северозападна България , но ти не си !
Иначе ги поздравявам за проекта и дано се получи.

Ти пък с такава гордост го казваш, че си от Видин(възможно най-западналия и беден град в целия ЕС), че сякаш има голяма разлика дали си от Видин, Враца, Монтана или Плевен.
Всички живеем в гето, всички сме в л*йната.
Разбирам да си роден в Париж, Лондон, Берлин, Мюнхен, Рим, а то във ...Видин...
И честно казано, ще се радвам, ако според теб Плевен не принадлежи към СЗ България, защото е най-бедният регион в целият ЕС.
Каквото и да си говорим, южна Бг е на светлинни години от северна.
Та да се върна на проекта...10 млн лв са адски много пари за град, в който отборът, АКО ВЪОБЩЕ НЯКОГА играе отново в А група, ще е борещ се да не изпадне, нещо като Локо ГО и Монтана.
Лек ден на всички :)

Ти кога си бил във Видин , че да ми казваш какъв ми е града ! Може да е беден , но красив и си моя роден град.
Разликата е огромна защо моя град има вековна история с която малко градове могат да се похвалят в БГ.
И тази история е запазена.В цяла БГ само Морската градина във Варна е по-голяма от Градската градина във Видин.
А дали е по-хубава е въпрос на гледна точка.И сме на това дережде заради такива като теб.Някой иска да направи нещо и веднага се появява един такъв като теб и винаги не може.Като искаш си стой в лайната !!!! И не прави нищо за да се променят нещата !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 04 окт 2016 17:30

Дано да стане , ще е хубаво , да имаме още един град с модерен стадион. Във Варна вече над година се строи стадион "Варна" и има прилични индикации след 3-4 години да бъде готов. Дано!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 04 окт 2016 17:32

iliev72 написа:И сме на това дережде заради такива като теб.Някой иска да направи нещо и веднага се появява един такъв като теб и винаги не може.Като искаш си стой в лайната !!!! И не прави нищо за да се променят нещата !

Напълно съм съгласен!

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 04 окт 2016 17:49

Аз досега съм виждал поне 20 такива красиви картинки. И всички са си останали само картинки.Левски с 300 зора построиха трибуна ,която дори не е платена и 10 години имат да я мислят. Какво да говорим за цял стадион? Така че е ясно,че нищо няма да стане. Трябват много пари. Ако има кой да ги даде....но имам сериозни основания да се съмнявам.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Върни се в “Футбол - България”