9 кръг - Берое - Черно море 30.09 20.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 9 кръг - Берое - Черно море 30.09 20.00
Изиграхме много добро първо полувреме срещу Берое. Техните проблеми ни най малко ме интересуват, а и не видях да играят нещо различно отпреди това. Очевидно за нас е важно да отбележим първи. Имахме немалко положения и жалко че не вкарахме повече. И през второто полувреме контролирахме играта, и тогава имахме повече положения, но ми е необяснимо защо при числен превес се изтегляме назад. Вярно- важно са трите точки. Вкарваш им втори гол и мача приключва. От никого не сме изостанали фатално, малко са отборите дето ще бият Берое в Стара Загора (както и тези Пирин в Благоевград). Радвам се че взехме стабилен вратар. Станчев е удачен избор за ЦЗ да допълва малко по- бавния Пл. Николов. Не знам защо е недоволството от играта на Ал. Цветков (не за този мач, а по принцип).
[quote="Vladislav"]Изиграхме много добро първо полувреме срещу Берое. Техните проблеми ни най малко ме интересуват, а и не видях да играят нещо различно отпреди това. Очевидно за нас е важно да отбележим първи. Имахме немалко положения и жалко че не вкарахме повече. И през второто полувреме контролирахме играта, и тогава имахме повече положения, но ми е необяснимо защо при числен превес се изтегляме назад. Вярно- важно са трите точки. Вкарваш им втори гол и мача приключва. От никого не сме изостанали фатално, малко са отборите дето ще бият Берое в Стара Загора (както и тези Пирин в Благоевград). Радвам се че взехме стабилен вратар. Станчев е удачен избор за ЦЗ да допълва малко по- бавния Пл. Николов. Не знам защо е недоволството от играта на Ал. Цветков (не за този мач, а по принцип).Защото Цветков не може да подава топката въобще.90 % грешни подавания+лошо изнасяне на топката.Добър е при отнемането и като го прави доста чисто.Но халф да не може да подава си е направо престъпление.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Това си е ТВОЕ мнение за Спасов и аз го уважавам. За мен Спасов е слаб треньор с много късмет. За мен човекът дал най-много за бронзовите медали се казва Сашо Александров - Кривия, а този, който внесе голямата промяна зимата на 2015 е Себастиан Ернандес. Такова е моето мнение. И още като привлякахме Ернандес аз казах същия ден, че всичко ще промени и, че с него можем да вземем Купата. Спасов можеше и обединяваше колективите и в двата си периода, до моментите в които му окачиха бронзовия медал на врата за 3-тото място или вдигна Купата...след това се вземаше супер много насериозно и се самозабравяше тотално.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- thisisthelife
- Контакти:
Vladislav написа:Изиграхме много добро първо полувреме срещу Берое. Техните проблеми ни най малко ме интересуват, а и не видях да играят нещо различно отпреди това. Очевидно за нас е важно да отбележим първи. Имахме немалко положения и жалко че не вкарахме повече. И през второто полувреме контролирахме играта, и тогава имахме повече положения, но ми е необяснимо защо при числен превес се изтегляме назад. Вярно- важно са трите точки. Вкарваш им втори гол и мача приключва. От никого не сме изостанали фатално, малко са отборите дето ще бият Берое в Стара Загора (както и тези Пирин в Благоевград). Радвам се че взехме стабилен вратар. Станчев е удачен избор за ЦЗ да допълва малко по- бавния Пл. Николов. Не знам защо е недоволството от играта на Ал. Цветков (не за този мач, а по принцип).
С някой креативен играч до себе си, като Жоро Илиев, Цветков ще изглежда много по-добре. Силата му е в отнемането на топки и рушенето на играта. Такива играчи рядко изпъкват, черноработници са и имат изключителна важност за отборите си. Иначе Коварж показва наистина стабилни игри и дава сигурност на отбраната. Станчев влезе в ритъм много бързо и оформи стабилно партньорство с Николов. Бавно се решават проблемите на отбора, ще отнеме време, но важното е, че има осезаемо подобрение. Да, загубихме от Дунав, ЦСКА и Лудогорец, но с изключение на поражението от Дунав, другите две бяха очаквани. Делим 5-то място с Ботев, така че нещата не са толкова черни, колкото биват изкарвани често.
Truth is hate for those that hate the truth.