Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 04 окт 2016 00:41

THE G.A.M.E написа:Не знам поради каква причина тая тема е сред мненията ми, по добре да не беше, но понеже е, ще драсна няколко реда.

Преглеждам я от известно време, но през 3-4 страници, което в крайна сметка се оказа, че не е голяма загуба. :lol:
Едно и също се дъвче и предъвква.
Никой няма да убеди никого, особено когато и двете страни са крайно предубедени.
Така че е пълна загуба на време всички останали да поучаваме феновете на ЦСКА-София, какво и как да подкрепят.
В международното право има едно правило - на самоопределение.
Тяхно право си е да смятат каквото си поискат.
Но и те трябва да осъзнаят, че е безсмислено да ни убеждават в тяхната кауза.
Няма да я признаем, и толкова.

Но тези дето се сърдят на чуждото присъствие и мнения тук, нека си зададът въпросът, защо "Моряци", "Ботевисти", "Локомотивци", "Лудогорци" и т.н. неутрални, пожелават успех на Левски в предстоящият мач.
Нещо, което само по себе си е доста показателно, защото същите, по принцип, до преди 2 години пожелаваха успех на ЦСКА София.

"Поздравления"... Вашето държание накара неутралните да мразят друг отбор, повече от Левски.
Т'ва определено си е постижение. ;)

Ами ти си отговори...
Всичките са на нашто дередже и си избиват комплексите...
:roll:
А "вие" сте още по-зле ...- "нищо общо с МеВеРе"...

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 04 окт 2016 00:48

THE G.A.M.E написа:
baraba написа:
А , това за Ботевисти , Локомотивци и Моряци си е изсмукано от пръстите от всякъде , лично аз имам много приятели сред тези фенове и нито един не подкрепя Геренци

Съдя по мнения от интернет.
Мисля че не е меродавно това, какво мислят познати, близки и приятели.

Аз за сефте виждам, въобще, от как се помня като футболен фен, привърженици на "Морето" и Ботев Пд. и то масово, да пожелават успех на Левски.
Пак се повтарям, поне в интернет е така.

И отново посочвам... Преди да нападнете другите, погледнете вие каква я свършихте, чрез мненията и държанието си, в последните 2 месеца.
Рядко се среща футболните фенове у нас да са толкова обединени по даден казус/въпрос.
И не, не се заблуждавайте, не е защото сте много силни.
Резултатите до тук през сезона го показват.
Друго ще да е... Можеби нещо във вашето държание. ;)

Нападане .... интернет ... човече , в какъв филм си се вкарал :roll: Дошли сме в твоя форум и те нападаме ли ???? Или е точно обратното ??? Как не съзнавате , че колкото повече присъствате ТУК при нас , толкова повече е ясно , че вече сте ни припознали ВИЕ - нас ;) Аз , не се интересувам от нито един друг отбор , съответно не кисна , като мокър парцал в чужди форуми и да обяснявам на техните фенове .... какво .... що ... Задай си въпроса , ЗАЩО ??? В , твоя интернет , където посещаваш интересни за теб сайтове , не знам какво пише , но пак ти казвам винаги е имало и ще има отделни индивиди подкрепящи чужди отбори напук на даден , но масово на феновете не им пука за друг отбор освен за техния , изключвам разбира се феновете от Подуене , които винаги са се отдавали повече на своята омраза към ЦСКА отколкото на своята любов към отбора си и затова постоянно сме им в устите , ама лично на мен ми е през дедовия за тях ;) Какво искали , какво си мислили , какво признавали или не ... NO INTERESARE ... както казват в родината на старши треньора ни :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 окт 2016 00:56

AndreshkoGacovBacov написа:
Ами ти си отговори...
Всичките са на нашто дередже и си избиват комплексите...:roll:

Няма смисъл от анализ на въпросните.
Пиша само, че до преди 2 месеца те храчеха по Футболен Клуб Левски, сега омразата им се пренасочи.
Повтарям се, да ни отнемете "приза" най-омразен Клуб на неутралните в България, си е постижение. :lol:

Не мисля, че има отбор в "Елита", който да се страхува от ЦСКА-София, та причината най-вероятно ще да е във феновете на този тим.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 окт 2016 01:05

baraba написа:
Нападане .... интернет ... човече , в какъв филм си се вкарал :roll: Дошли сме в твоя форум и те нападаме ли ???? Или е точно обратното ??? Как не съзнавате , че колкото повече присъствате ТУК при нас , толкова повече е ясно , че вече сте ни припознали ВИЕ - нас ;)

Не съм писал нищо за нападане.

Имам на предвид цялото това яростно бранене на цялата операция около тимът ви.
При това, още преди да бъде атакувана от когото и да било.
Всичко щеше да си е ОК, ако бяхте приели реалноста.

Пак го пиша... Никой няма право да ви казва, кои сте и какви сте.
Е, ние ще го направим, но това вас не би трябвало да ви притеснява.
Какво като сте нов Клуб, или па преименуван Литекс ?
Нищо.
Като се замислиш, абсолютно нищо.
Щом чувствате тръпка, ваша си е.
Да бяхте казали, че ще правите каквото си поискате, и т'ва е.
Без оглед на това, дали сте оригиналното ЦСКА или не.
Ама вие решихте да вадите от девет кладенеца вода, за да доказвате нещо, практическо НЕдоказуемо.
Ей това раздразни всички ни.
Нормално е да се зароди ответен удар. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 04 окт 2016 01:08

THE G.A.M.E написа:
Ами ти си отговори...

Пиша само, че до преди 2 месеца те храчеха по Футболен Клуб Левски, сега омразата им се пренасочи.
Повтарям се, да ни отнемете "приза" най-омразен Клуб на неутралните в България, си е постижение. :lol:

Не мисля, че има отбор в "Елита", който да се страхува от ЦСКА-София, та причината най-вероятно ще да е във феновете на този тим.

Е...
:roll:
пак сте "втори" да го ева...
Значи всичко е наред...

:lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 04 окт 2016 01:12

THE G.A.M.E написа:
Ами ти си отговори...

Явно си на грешните хапчета , човече , тежък случай на бягство от реалността !!! Значи до преди два месеца са ви храчили , а сега ви посрещата с цветя и рози , така ли ??? Аз не забелязах до сега с изключение на един нещастен опит именно на едни комплексари (държавното отборче Берое) не смятам да изпадам до тяхното ниво и да ги наричам Олимпик , всички останали проявиха нужното уважение !!! Дори ми направи впечатление , няколко пъти по Домус ТВ се опитаха провокативно да насочат разговора с гости в студиото за автентичността на ЦСКА и бяха отрязани съвсем елегантно , особено реакцията на Дани Пеев именно от Локото , има го запис в любимия ти интернет пусни си го и виж с очите си ;) Това , че в мачовете срещу нас играят на макс се дължи , освен на стремежа да победят именно хегемона в българския футбол , ЦСКА , но и на финансовите стимули от Домуса , но освен да ни направят по този начин по-силни не виждам друго какво могат да постигнат :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 04 окт 2016 01:20

THE G.A.M.E написа:
baraba написа:
Нападане .... интернет ... човече , в какъв филм си се вкарал :roll: Дошли сме в твоя форум и те нападаме ли ???? Или е точно обратното ??? Как не съзнавате , че колкото повече присъствате ТУК при нас , толкова повече е ясно , че вече сте ни припознали ВИЕ - нас ;)

Не съм писал нищо за нападане.

Имам на предвид цялото това яростно бранене на цялата операция около тимът ви.
При това, още преди да бъде атакувана от когото и да било.
Всичко щеше да си е ОК, ако бяхте приели реалноста.

Пак го пиша... Никой няма право да ви казва, кои сте и какви сте.
Е, ние ще го направим, но това вас не би трябвало да ви притеснява.
Какво като сте нов Клуб, или па преименуван Литекс ?
Нищо.
Като се замислиш, абсолютно нищо.
Щом чувствате тръпка, ваша си е.
Да бяхте казали, че ще правите каквото си поискате, и т'ва е.
Без оглед на това, дали сте оригиналното ЦСКА или не.
Ама вие решихте да вадите от девет кладенеца вода, за да доказвате нещо, практическо НЕдоказуемо.
Ей това раздразни всички ни.
Нормално е да се зароди ответен удар. ;)

Мдааа , типично подуенска логика , идва в дома ми напада ме и ми обяснява после , че понеже със се защитавал , затова ме е нападнал , ама то не било точно нападение ,а ... ответен удар и нищо , че по принцип съм си прав да си отстоявам позицията ,ама било дразнещо и ..... за това ме нападал :o :shock:
Хайде спри се дотук , уцелил си нещата и сам го разбираш , че НИКОЙ не може да ми казва на мен и останалите , аз на кого съм фен и кой отбор подкрепям , както и аз не съм се ръгнал да обяснявам на други фенове , какво е да си фен и как да си обичат отбора и точно кой им е отбора и истински ли е или фалшив , жив или умрял ;) Останалото е ..... англичаните имат много подходящ израз : bla.... bla ... bla... :idea:
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 окт 2016 01:30

baraba написа:Явно си на грешните хапчета , човече , тежък случай на бягство от реалността !!! Значи до преди два месеца са ви храчили , а сега ви посрещата с цветя и рози , така ли ??? Аз не забелязах до сега с изключение на един нещастен опит именно на едни комплексари (държавното отборче Берое) не смятам да изпадам до тяхното ниво и да ги наричам Олимпик , всички останали проявиха нужното уважение !!! Дори ми направи впечатление , няколко пъти по Домус ТВ се опитаха провокативно да насочат разговора с гости в студиото за автентичността на ЦСКА и бяха отрязани съвсем елегантно , особено реакцията на Дани Пеев именно от Локото , има го запис в любимия ти интернет пусни си го и виж с очите си ;)

Човек, аз за какво ти пиша, ти къде отиде. :lol:
Че си пийвам коняк факт, ама че теб те хваща, т'ва вече си е изненада.
Иде реч за обикновенните фенове, чието мнение ясно се вижда и чува в интернет и по стадионите.
Ако в посочените виждаш някъде уважение, значи е по-добре да провериш, дали некоя част от тялото ти, не е в контакта.

baraba написа:англичаните имат много подходящ израз : bla.... bla ... bla... :idea:

Като писа за ингилизите ...
Ами ето, аз симпатизирам и на Шефилд Юн.
Все едно ти да ми кажеш, че съм луд да се интересувам от такъв... Някакъв си отбор, дето са никакви.
Ами такива са си, но не ми пречи.

Т'ва е разликата, че вие един вид се срамувате, да си признаете, че подкрепяте НЕ-оригиналният ЦСКА.
Та за това е целият този спор.

Тука в тоя форум ( не съм сигурен дали в тая тема ) ... Видях няколко мнения тип - "Ами да, не сме оригиналният ЦСКА, не сме и наследник на същият, но ЦСКА-София е отборът, който подкрепяме, т'ва е положението"

Е, такава позиция няма как да бъде атакувана.
Даже можеби заслужава и респект.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 окт 2016 02:00

THE G.A.M.E написа:
baraba написа:
А , това за Ботевисти , Локомотивци и Моряци си е изсмукано от пръстите от всякъде , лично аз имам много приятели сред тези фенове и нито един не подкрепя Геренци

Съдя по мнения от интернет.
Мисля че не е меродавно това, какво мислят познати, близки и приятели.

Аз за сефте виждам, въобще, от как се помня като футболен фен, привърженици на "Морето" и Ботев Пд. и то масово, да пожелават успех на Левски.
Пак се повтарям, поне в интернет е така.

И отново посочвам... Преди да нападнете другите, погледнете вие каква я свършихте, чрез мненията и държанието си, в последните 2 месеца.
Рядко се среща футболните фенове у нас да са толкова обединени по даден казус/въпрос.
И не, не се заблуждавайте, не е защото сте много силни.
Резултатите до тук през сезона го показват.
Друго ще да е... Можеби нещо във вашето държание. ;)

Аз,макар и с известни условия,подкрепям този отбор на ЦСКА,но винаги ми се е струвало несериозно един професионален футболист,клуб и т.н. да се интересува от мнението и позицията на конкуренцията.... ;) Някак си ми звучи несериозно,ако се замислиш.В крайна сметка вие и останалите сте конкуренция на този отбор.Не знам какво ще се обединявате,но това си е във ваше право в крайна сметка.Феновете на ЦСКА-София по трябва да ги брига за мнението на .... хора от самия лагер на отбора.В крайна сметка великите империи едно време са били унищожавани....отвътре.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Shaka
Контакти:

Мнениеот Shaka » 04 окт 2016 02:25

Beladona написа:Отборът на Гриша Ганчев е най-мразеният отбор в България !!!

Това е ФАКТ ! Може би за всички времена ! Честито , фенчета ! :)

Ето и потвърждението. На въпрос Трябва ли Едуард Йорданеску да бъде уволнен от ЦСКА-София? близо 84% или 4583 орговарят :" Все ми е тая, оранжевите хибриди не ме интересуват"

само 16% от хората отговарят реално на въпроса, какво трябва да се случи с треньора.

Разбира се това е онлайн анкета , в която всеки може да гласува. Явно в анкетата са гласували феновена всякакви отбори, но кристално ясно обаче е отношението на ,практически всички, към този т.нар ЦСКА-София.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!

:D :D

Върни се в “ЦСКА”