Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Долно уйно » 03 окт 2016 20:49

baraba написа:
Долно уйно написа:В Ловеч феновете никога не можеха да си купят актуална оригинална фланелка на отбора от настоящия сезон, в ЦСКА-София е абсолютно същата работа, но той Ганчо микренски му е през чепа за феновете, които той "шИ вА издържам", то ест на трибуните не ми трябвате.

За Ловеч не знам и не ме интересува , но за ЦСКА , магазина сега се обновява , сайта също , а там ще се заложи на продажби онлайн , така че нещо неправилно си подслушвал ... отново ;)

И сайтът ви, новия вече го видях, както повече от червените фенове, беше със същия домейн, но с различно от .bg разширение и до края на тая година, я се появи някоя фланелка във фен магазина, я не, тъй като adidas не пасат патки и поставят сериозни условия, които за сега няма, как да ги покриете, още повече, че и поръчка все още не сте правили, а от там, след като се направи има забавяне повече от месец... така че дали имам инфо или не не е важно, важно е това, което споделям дали е истина или не, а твоите жалки опити за иронизиране си ги слагам на чепа.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 окт 2016 20:59

icko65 написа:И Локо1929 Сф не са правоприемник още на ЛокоСфИзображениеТрябва да се плати Бараба..никакви фенове не играят.Посочвам ти факти а ти..копаел съм дъното.

Дали , защото решението с което им се даде стадиона беше , че са ;) И беше обяснено , че са дали играчи като Начко Михайлов .... и аз ти давам факти и то направо от Народното събрание (Комисията занимаваща се с казуса) което е най-висшия орган в България нали ;)
Христоловия (истинския) Ботев още си съществува и има задължения ..... но БотвеЪ си имат историята и всичко по реда си , нали ;)
Дунав същата работа , а ти си дудни , забавлявай ни :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 окт 2016 21:28

Една малка част от .... магията ЦСКА :
Изображение
:) :)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 03 окт 2016 22:36

baraba написа:
Долно уйно написа:В Ловеч феновете никога не можеха да си купят актуална оригинална фланелка на отбора от настоящия сезон, в ЦСКА-София е абсолютно същата работа, но той Ганчо микренски му е през чепа за феновете, които той "шИ вА издържам", то ест на трибуните не ми трябвате.

За Ловеч не знам и не ме интересува , но за ЦСКА , магазина сега се обновява , сайта също , а там ще се заложи на продажби онлайн , така че нещо неправилно си подслушвал ... отново ;)

Да с продажбите онлайн се намалява риска, някой да духне с оборота, както се случи в един наскоро закрит отбор. :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 03 окт 2016 22:46

ММ1914 написа:
baraba написа:

Да с продажбите онлайн се намалява риска, някой да духне с оборота, както се случи в един наскоро закрит отбор. :mrgreen:

EVIL DEAD...COMING SOON... :twisted:
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 03 окт 2016 22:57

soulfly1948 написа:
ММ1914 написа:
baraba написа:

По скоро г-н "ша ва издържам" и г-н "Бързи и яростни със стрелба на месо", ще гледат победоносно след евентуален равен, това при положение, че г-н "мениджър, нямащ нищо общо с отбора", не се появи на пистата, за да извади отбора от срещата. :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 03 окт 2016 23:15

ММ1914 написа:
soulfly1948 написа:
ММ1914 написа:
baraba написа:

По скоро г-н "ша ва издържам" и г-н "Бързи и яростни със стрелба на месо", ще гледат победоносно след евентуален равен, това при положение, че г-н "мениджър, нямащ нищо общо с отбора", не се появи на пистата, за да извади отбора от срещата. :mrgreen:

Резултата няма значение-вашата злоба е нашата победа.....
Последна промяна от soulfly1948 на 03 окт 2016 23:17, променено общо 1 път.
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 03 окт 2016 23:17

Не е нужно сами да си признавате, че сте мъртъвци https://www.facebook.com/CskaSofiaBG/ph ... =3&theater :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

AndreshkoGacovBacov
Контакти:

Мнениеот AndreshkoGacovBacov » 03 окт 2016 23:19

:shock:

Ква "оригинална фланелка" бе , ръб непоръбен ...
Аз да не съм ходил на ЦСКА-Ливърпул с "оригинална фланелка" ???...
:roll:

Я си заминавай в Горно Уйно и си таковай оная работа в таковата на оная, дето таковата те е онаковала...
:roll:

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 03 окт 2016 23:19

Долно уйно написа:Не е нужно сами да си признавате, че сте мъртъвци https://www.facebook.com/CskaSofiaBG/ph ... =3&theater :lol:

напротив,мъртвеца не може да умре....

Върни се в “ЦСКА”