ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 15.10.2016 | 16:00
Едно наивно въпросче: Помака,след като отсвири Спортал и 7 дни спорт и Канал 3,понеже изписвали правилно Мутанта,да не вземе да забрани да пуснат Георги Костадинов да играе срещу Хибрида защото снощи каза ,че няма дерби защото няма ЦСКА???
Членестоногите са примитивни създания
- MagicMoments
- Контакти:
Нека тези неща не се забравят толкова лесно.Вечно дерби НЯМА,дерби с Ловеч никога не сме имали,тъй че изобщо не се притеснявам,че покойниците от ЦСКА ни били 6пъти подред.С Литекс статистиката ни е друга.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/275/UntitledaUBCS3I_thumb.png[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/275/11hfgnfs_thumb.png[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/275/2LlgEjRy_thumb.png[/wrapimg]

Решение от 9.9.2016
ОБЯВЯВА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД, ЕИК *****.
ПОСТАНОВЯВА прекратяване на дейността на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД, ЕИК *****.
ПРЕКРАТЯВА правомощията на органите на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД, ЕИК *****.
ПОСТАНОВЯВА обща възбрана и запор върху имуществото на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД, ЕИК *****.
ПОСТАНОВЯВА започване на осребряване на имуществото, включено в масата на несъстоятелността на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД, ЕИК ***** и разпределение на осребреното имущество.
Решението подлежи на незабавно изпълнение.
Решението подлежи на обжалване пред САС в 7-дневен срок от вписването му в търговския регистър.
Решението да се изпрати за вписване в търговския регистър и да се впише в нарочната книга по чл. 634в, ал.1 от ТЗ при СГС, и съобщения за същото да се изпратят на длъжника и синдика

Има ли как някой от новите клубове с име ЦСКА да наследи успехите и историята?
- Как да наследи успехите и историята на ЦСКА? Всичко отива в Държавния архив. Документацията на ЦСКА отива там. Тук не говорим за фалит на някакъв обикновен едноличен търговец. Някои от нещата ще отидат в НОИ. Тези два клуба, за които говорите - ЦСКА-София и ЦСКА 1948, са нови дружества, които имат своя собствена история, макар тя да е нова. Другото остава в миналото. То не принадлежи на тези клубове.

УЕФА много внимателно следи ситуацията с ЦСКА. Ще имате ли разговори по темата за „армейците” по време на визитата Ви в Атина?
- УЕФА и ФИФА са запознати документално и устно от разговорите, които проведоха с мен и колегите ми от Българския футболен съюз по темата с ЦСКА. Следи се за точното спазване на международните правила. Стана така, че един клуб просто си смени името, което не е забранено от закона. ФИФА позволи на ЦСКА да картотекира играчи. Ще видим какво ще е решението на УЕФА по отношение на това дали във времето отборът ще получи право да играе в европейските клубни турнири.

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Вечното дерби умря. За мен тръпката от мачовете с ЦСКА вече я няма. Не е възможно този изкуствен отбор, който насила ми го пробутват за някакъв кръвен враг да провокира в мен емоции по - различни от такива с отбори като Дунав, Монтана, Пирин и т.н. И от тръста са абсолютно прави да изискват тези мачове да се играят на Герена.
-
- Контакти:
Между другото, от чисто практична гледна точка, въпросите поствени от Тръста са повече от резонни. Сега аз ако съм някой баровец и съм кихнал няколко десетки хиляди за Скай боксовете на Герена, от къде се предполага, че трябва да гледам мача на Националния стадион? Как ще бъда компенсиран? А с Микре е много вероятно да играем 4 мача този сезон. Демек, поне две домакиснтва изгарям. Много хора могат и да размислят при това положение дали да наемат боксове за целия сезон. А клуба губи от това. И за какво? За да се легитимира на джуджака уруда?
При старото ръководство поне от време на време някой излизаше да каже нещо, сега при новите повече от месец е пълна мъгла 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
kambata написа:Вечното дерби умря. За мен тръпката от мачовете с ЦСКА вече я няма. Не е възможно този изкуствен отбор, който насила ми го пробутват за някакъв кръвен враг да провокира в мен емоции по - различни от такива с отбори като Дунав, Монтана, Пирин и т.н. И от тръста са абсолютно прави да изискват тези мачове да се играят на Герена.
Вечното дерби умря, защото ЦСКА умря и е факт, но публиката им е жива и от там идва и тръпката от мача. Освен това няма как да приемем, че Литес София са ЦСКА при условие, че половината им фенове дори по повечето не припознават Литекс София за ЦСКА. Ние по - заблудени ли да бъдем от тях? Да му мисли Ганчев. Дано има дълбоки джобове, че никак няма да му е лесно. Те първа ще трябва се харчи

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
realno написа:kambata написа:Вечното дерби умря. За мен тръпката от мачовете с ЦСКА вече я няма. Не е възможно този изкуствен отбор, който насила ми го пробутват за някакъв кръвен враг да провокира в мен емоции по - различни от такива с отбори като Дунав, Монтана, Пирин и т.н. И от тръста са абсолютно прави да изискват тези мачове да се играят на Герена.
Вечното дерби умря, защото ЦСКА умря и е факт, но публиката им е жива и от там идва и тръпката от мача. Освен това няма как да приемем, че Литес София са ЦСКА при условие, че половината им фенове дори по повечето не припознават Литекс София за ЦСКА. Ние по - заблудени ли да бъдем от тях? Да му мисли Ганчев. Дано има дълбоки джобове, че никак няма да му е лесно. Те първа ще трябва се харчи
Това че някаква част от публиката на цска подкрепя Селтекс не е мой проблем, да се оправят.
-
- Контакти:
За какво му е на ръководството на Левски да говори????? Мач като мач. Не виждам нищо специално. Домакинските мачове на Герена.
realno написа:Вечното дерби умря, защото ЦСКА умря и е факт, но публиката им е жива и от там идва и тръпката от мача.
И къде е тая тръпка от мача?

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Дали ще викнат Ицо (Йовов) да ги надъха преди мача ...нали сега им е легенда и голмайстор на отбора в А група