Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BMA
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот BMA » 02 окт 2016 23:31

venom написа:
BMA написа:
soulfly1948 написа:нали нема ЦСКА,кви снимки искаш? умрел нали беше?

ЦСКА-София си играе в ППЛ :) Няма ли да коментираш снимките? Бяхте много уверени в бройката. Поне едно "ок, сгреших, не бях информиран" може да ви се откъсне от сърцето. Не, че го очаквам от вас.

Много са ти завишени бройките бе пич, най-малко по две са умножени.

Ясно. Не признаваш дори нещо очевидно. Всички останали го виждат, така че на мен това ми стига. Един въпрос само: повече ли бяхте на последното ви домакинство?

venom

Мнениеот venom » 02 окт 2016 23:41

BMA написа:
venom написа:
BMA написа:

ЦСКА-София си играе в ППЛ :) Няма ли да коментираш снимките? Бяхте много уверени в бройката. Поне едно "ок, сгреших, не бях информиран" може да ви се откъсне от сърцето. Не, че го очаквам от вас.

Ясно. Не признаваш дори нещо очевидно. Всички останали го виждат, така че на мен това ми стига. Един въпрос само: повече ли бяхте на последното ви домакинство?

Повече от реалните ви бройки - да, повече от измислените ви бройки - (ако ми кажеш точния коефициент, по които си ги умножил пак ще излезем доста повече) да.

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 окт 2016 00:50

Ххахахахахаха ! Ето , момчето си казва истината ...... какво дерби ?! Дано Гришата не си извади отбора пак ... пазете му нослето , че е много палаво !

BMA
Контакти:

Мнениеот BMA » 03 окт 2016 08:55

venom написа:
BMA написа:
venom написа:
BMA написа:

Повече от реалните ви бройки - да, повече от измислените ви бройки - (ако ми кажеш точния коефициент, по които си ги умножил пак ще излезем доста повече) да.

:) :) Е какъв диалог/спор може да се води с такива като вас? Вие на оранжевото казвате червено, така че защо да не кажете и на черното бяло? Ще докажеш ли твърденията си със снимки или ще трябва аз да ги намеря и да се посмеем? 2000 е повече от 8000 само в Микре.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 03 окт 2016 09:01

BMA написа:
:) :) Е какъв диалог/спор може да се води с такива като вас? Вие на оранжевото казвате червено, така че защо да не кажете и на черното бяло? Явно ще трябва да намеря снимки от последното ви домакинство и да гледаме и да сравняваме. 2000 е повече от 8000 само в Микре.

Левски (Сф) 2-0 Дунав (Рс)

време: 2 октомври 2016, неделя, 17:45 ч, 26-21 С, слънчево
място: ст."Георги Аспарухов", София, ~ 4 000- зрители

източник: bulgarian-football.com

Това е според източника, който цитирахме преди при сравнение на публиките.
Но при тази умряла игра на БГ отбори е все тая дали 4000 или 6000 са се излъгали да отидат на един мач.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

BMA
Контакти:

Мнениеот BMA » 03 окт 2016 09:06

Дори според този източник, обаче, публиката на мача на Левски е 2 пъти повече от на този на ЦСКА-София. Според мен разликата е дори по-голяма, но и това ми стига. Все пак след малко ще сложа снимки за сравнение, специално за геният с никнейм venom.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 03 окт 2016 09:38

Домакинства:
ЦСКА:
ЦСКА - Славия 6880
ЦСКА - Нефтохимик 3100
ЦСКА - Локо ГО 1750
ЦСКА - ЧМ 3000
ЦСКА - Берое 2040
Левски:
Левски - Монтана 2380
Левски - Лудогорец 4941
Левски - Верея 1650
Левски - Пирин 1500
Левски - Дунав 4000

Средно: 3354 срещу 2894
В гостуванията разликата е още по-голяма.
Почти всички цифри са намалени с по 1000-2000, но съотношението показва това ! ;)

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 03 окт 2016 09:48

В последните две домакинства цените на билетите на домакинските мачове на ЦСКА-София(София) бяха по 5 лева за всички сектори,на мачовете на Левски билетите на всички мачове са - 7 лв. за Б,10-В 15-20 А ,да не говорим,че ужким при припознавачите я има еуфорията от печеленето на купата и завръщането у Първа Лига и заради това първите два кръга ви беше висока посещаемостта,докато при Левски от 7 години няма титли и купи,няколко загубени финала,отпадане от Европа,сравнително скъпи билети.И все пак тези данни от последния пост са смехотворни - вчера имаше поне 6 000- 7 000,на мача срещу Лудогорец също бяхме около 6-7 000,дори и с Пирин и Верея бяхме над 2 500 човека.Да не говорим,че ако в сектор Б си бяха Фонд Сектор Б и Дивизията със сигурност щеше да има още повече хора там,защото сега просто тези хора насилствено спряха да ходят на мачове.Но тази дискусия е толкова предъвквана,че няма накъде,масовия фен ходи на мачове,когато или се играе за титла или купа,или е мач от Евротурнирите или е някакво дерби,в другите случаи и двата гранда да докарват по максимум 7-8 000 на мачове,изключващи тези фактори.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 03 окт 2016 09:57

Къде ти 7-8 хиляди ... На обикновен мач и 5 са успех :| Особено при тая наша игра, вас не ви знам :? Аз съм бил на мач с Локо Сф, там имаше 7-8 хиляди на "Армията" , ама играехме футбол ( мисля, 2011 е било ) и то доста свестен футбол. Това в момента си е ритане на топка :| Мислех да ходя на следващия мач ( вие сте много чувствителни на тема "дерби" ), ама като гледам играта ... за какво да бия 250 км път :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 03 окт 2016 10:31

MagicMoments написа:В последните две домакинства цените на билетите на домакинските мачове на ЦСКА-София(София) бяха по 5 лева за всички сектори,на мачовете на Левски билетите на всички мачове са - 7 лв. за Б,10-В 15-20 А ,да не говорим,че ужким при припознавачите я има еуфорията от печеленето на купата и завръщането у Първа Лига и заради това първите два кръга ви беше висока посещаемостта,докато при Левски от 7 години няма титли и купи,няколко загубени финала,отпадане от Европа,сравнително скъпи билети.И все пак тези данни от последния пост са смехотворни - вчера имаше поне 6 000- 7 000,на мача срещу Лудогорец също бяхме около 6-7 000,дори и с Пирин и Верея бяхме над 2 500 човека.Да не говорим,че ако в сектор Б си бяха Фонд Сектор Б и Дивизията със сигурност щеше да има още повече хора там,защото сега просто тези хора насилствено спряха да ходят на мачове.Но тази дискусия е толкова предъвквана,че няма накъде,масовия фен ходи на мачове,когато или се играе за титла или купа,или е мач от Евротурнирите или е някакво дерби,в другите случаи и двата гранда да докарват по максимум 7-8 000 на мачове,изключващи тези фактори.

Стига милиционерски манипулации.
Ей това са цените на билетите за домакинствата на ЦСКА.
– Сектор А – 20 лв;
– Сектор В – 15 лв;
– Сектор Г – 7 лв;
– Сектор Гости – 7 лв;
– ВИП ложа – 130 лв.
И тъй като са високи за футбола, който показва отбора, то съвсем логично е играчите да "доплатят" билетите на феновете в последните 2 домакинства.
Както се вижда цените на билетите на Армията са по-високи от тези на кабриото, въпреки че там трябва да се плаща сектор.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”