Едуард Йорданеску - треньор на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: Едуард Йорданеску е новият треньор на ЦСКА

Мнениеот Altarf » 02 окт 2016 19:42

ЕМИЛ написа:Сега като ви потрошиме кокалите на 15ти с 0:5 ще го уволните това туристче

Ох, котьо, така ви искам! Най-големите ви осирания са след като си повярвате най-много! :lol:

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 02 окт 2016 21:00

Проблемът на червената пубика е, че е нетърпелива, иска незабавни успехи. Разглезени сме. Само че не става толкова лесно, особено в ситуацията, в която се намира ЦСКА - да ни има или да ни няма.

Ако ще гоним развитие в перспектива трябва да сме по-търпеливи, да се доверим на тези, които разбират от футбол и харчат парите си. Ако търсим светкавичен, незначителен проблясък - ето ви Стойчо-Шесторчо, мотиваторът. Бием говеда и отпадаме още в първия предварителен кръг в ЕКТ от някой слабак. Ала целта е да се изгради силен отбор, който постоянно да играе добре не само у нас, но и в Европа, а това не става от днес за утре с добри пожелания и нетърпение.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2016 22:59

Вас Андоне не можа да ви опрай,че тоз анонимник ли???

venom

Мнениеот venom » 02 окт 2016 23:09

blue avalanche написа:Вас Андоне не можа да ви опрай,че тоз анонимник ли???

За сметка на това вас Йоканович яко ви оправи, чак и пари му дадохте.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 окт 2016 10:16

Mitata написа:Проблемът на червената пубика е, че е нетърпелива, иска незабавни успехи. Разглезени сме. Само че не става толкова лесно, особено в ситуацията, в която се намира ЦСКА - да ни има или да ни няма.

Ако ще гоним развитие в перспектива трябва да сме по-търпеливи, да се доверим на тези, които разбират от футбол и харчат парите си. Ако търсим светкавичен, незначителен проблясък - ето ви Стойчо-Шесторчо, мотиваторът. Бием говеда и отпадаме още в първия предварителен кръг в ЕКТ от някой слабак. Ала целта е да се изгради силен отбор, който постоянно да играе добре не само у нас, но и в Европа, а това не става от днес за утре с добри пожелания и нетърпение.

Много мъдро изказване! Ма ква ти е точно идеята, че Стойчо е давал пари за ЦСКА, обаче не разбира от футбол колкото Гришата и компанията му ли?
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 04 окт 2016 08:54

Той че Йорданеску младши е известен с подвизите си в Европа. Нито като футболист, нито като треньор е помирисвал Европа. А Шесторчо, ако не помните, правеше отбори от свободни агенти, на които им се плащаше веднъж на няколко месеца, а на него изобщо. Аз предпочитам той да ни е треньор и да предава цесекарския дух на младите, а не някакъв да ми повтаря точно три думи на английски "трябва ни време", а отбора му да не подобрява играта си.

От друга страна, вече няма смисъл да се правят смени. Ако ще се правят - на полусезона.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 04 окт 2016 10:38

Микренеца е зле настроен към Стойчо, така че няма шанс, иначе и аз го искам за треньор :| Те бяха правили коментари, че ще изкарат колко струват 6-те поредни победи над Левски на Стойчо :roll: Микренеца да вземе да разкара Оловото - имам чувството, че тоя е голям малоумник :x Имам неприятното чувство, че мача с подуенци ще завърши зле и мамлигаря ще хване през реката - както винаги късно :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 04 окт 2016 13:26

Ами рядко ни е предстояло подобно дерби, в което със сигурност печелим. Или ги бием лилавите, или се маха Метеоролога. Че ми писна да слушам за времето.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 04 окт 2016 19:01

sin4ec написа:
Sir_Stanley_Rowse написа:
Red_Neck написа:Важно е как ще влезем в мача с Левски :)

Важно е как ще се развиваме стратегически, от тука нататък! :idea: Левски, са си Левски!С тях ще се срещаме 4 пъти годишно-поне!Този мач стана особено важен за нас,последните години,тъй като не можеме да хванеме „ръка“ ,дъъъълго време в ЕКТ :!: Ако това ни е утехата,да биеме Левски и после кво дойде...зарежи :(

Жокер, ти ли си? ;)

Да бе ,копеле-Аз съм,сам съм ...други няма :( Доволен ли си :lol:

Sir_Stanley_Rowse

Мнениеот Sir_Stanley_Rowse » 04 окт 2016 19:16

Аз пък съм твърдо ,тренера да не се сменя!Според мене имаме подобрение в играта,с изключение на това ,че няма кой да бележи :( Хареса ми срещу майните,че продължихме да атакуваме и да държиме инициативата,дори и с десет човека :idea: .
Не знам какво толкова ви харесва в Стойчо,освен ,че бие левскарите ,като маче у дирек,за друго ич го нема ;) Страхлив треньор,робува на една и съща схема,независимо какво е поведението на противника през мача,играе затворено,разчита на индивидуални проблясъци на дадени играчи...Няма спечелен мач,който да е решаващ,тип мач-финал,който решава сезона,примерно или елеминаране на отбор от турнирен двубой,камо ли да е решаващ за влизане в групова фаза или нещо друго :!: :idea: Единственото положително нещо,което притежава е,че мотивира играчите на макс и предава биткаджийски дух на отбора,играчите са на върха на ентусиазма и вземат мачовете на мускули,а не с някакъв игрови стил на игра-типично за слабите отбори да компенсират с тези качества!Така че ,не ми го хвалете,а и ми писна да гледам едни и същи муцуни за треньори последните 6-7 години-ако не е Стойчо ,ще е Любо,ако не е Любо,ще е Йешич ...

Върни се в “Архив”