tornadooo написа:Все повече се убеждавам с времето, че много верни приказки е казал народа с годините, най вече за начина на мислене на повече българи. Чета напоследък обичайното, какъв отбор е Лудогорец с 4 българи, рев от червени и сини, рев. Какво стана, в ЦСКА-София колко българи останаха. Марселиньо го извикаха в националния, рев от сини и червени, рев до небесата. Когато имаше обаче техни "таланти" цветнокожи (без да съм расист) само казвам, нито дума. Сега чувам и идеи Бабатунде да натурализирали??? А публиката, отборът на Дунав със сигурност бие по посещаемост всички ако играе в Русе, като се има предвид колко хора има сега когато са в Разград. Да ама на мач на Дунав или Лудогорец можеш да отидеш с цялото си семейство и да седнеш спокойно да гледаш все едно си Европа, истинската, без да те е страх че някой пиян или надрусан ще му хлопне дъската. Едно журналистче помня пита Домусчиев веднъж защо имало празни места на Лудогорец арена, интересно на мачовете на софийските грандове с милионите фенове брои ли им празните места. И постоянно рев, рев срещу Лудогорец най вече, олеква ли ви така, като пишете за кренвирши, лютеници и тем подобни глупости. Всеки си има почитатели, всеки си има недостатъци, ама с тая злоба, толкова комплекси ли имате да избивате?
В ЦСКА ли колко българи са останали? Ако си завършил първи клас сам можеш да ги преброиш. Може да преброиш и колко са играчите на ЦСКА, повикани в младежкия национален отбор.
А за публиката на Дунав - ако баба ти беше мъжка, щеше да има дръжка!
Най-добра посещаемост до този момент има ЦСКА - факт. За акота не ми разправяй, знам че ги обичаш.
А за хлопването на дъската на някой луд, или пиян, то вероятноста да срещнеш такъв е мноого по-голяма на улицата, отколкото на стадиона.
Аз на Армията си ходя със семейството, без да ме е страх и се седя спокойно. Не така седи обаче въпросът на "Лудогорец Арена".