Един въпрос офтопик: Кой, по дяволите, е треньор на Добрата Стара Англия в момента?! Да не са върнали Дедо Бухал?

YNWA
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
lyubomir_v написа:Баси, Клопо на почивката яко им е набил каскитеВторото полувреме тичаха като ужилени
Ма така е трябва, няма как с тия бразилчета трябва твърдо да се пипа
Забелязвам, че като прогнозирам хикс и все бием, така че... трябва да продължавам с това пророчество...Сега с тия паузи и квалификационни мачове, да няма контузени само.
Един въпрос офтопик: Кой, по дяволите, е треньор на Добрата Стара Англия в момента?! Да не са върнали Дедо Бухал?![]()
YNWA
iliev72 написа:Има ли значение кой какво е прогнозирал)
suareshampion написа:iliev72 написа:Има ли значение кой какво е прогнозирал)
Е как да няма бе Илийчо ? Ми нали ако ме беше слушал прогнозите от 5 години насам ,сега нямаше да се циганиш за 4 лева на месец а щеше да си милионер и да гледаш Ливърпул като бял човек
Е как да няма бе Илийчо ? Ми нали ако ме беше слушал прогнозите от 5 години насам ,сега нямаше да се циганиш за 4 лева на месец а щеше да си милионер и да гледаш Ливърпул като бял човек
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта