Суонзи - Ливърпул (01.10.16)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Суонзи - Ливърпул (01.10.16)

Мнениеот Gil-galad » 01 окт 2016 16:20

Е какво му се е налагало да прави? при гола нямаше какво да направи и единственото друго беше при този корнер където беше и фаулиран на всичкото отгоре....общо взето Суонзи след първите 15-ина минути на първото полувреме не са ни застрашили...

А да питам само дали все още са тука хората, които искаха миналия сезон след първите 2 мача да гонят Фирмино?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 01 окт 2016 16:22

Честита Победа!Дойде по-трудно,отколкото би трябвало,но сами сме си виновни.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 01 окт 2016 16:24

Честита победа! Много важна победа. Невероятни през второто полувреме. Притеснен съм само от Кариус. Просто скандален. Два пъти трябваше да се намеси вещо и двата пъти беше безобразен. Надявах се да сме решили вратарския проблем, но уви. Дано влезе в час и покаже защо е взет от Клоп. Иначе поклон пред итрачите за желанието през второто полувреме. Играха като голям отбор.

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 01 окт 2016 16:30

Juuuurgen Klopp Klopp Klopp
He's the new king of the Kop
Jurgen Klopp Klopp Klopp
He will take us to the top
Champions League FA Cup
We will win the f*cking lot
With Jurgen Klopp Klopp Klopp
He's the new king of the Kop !!!!!!

Klop for the Kop !!!!

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 01 окт 2016 16:35

Уф.... тегава победа, но много сладка! Даже мислех, че няма да го вземем този мач. Суонси играха на предела на възможностите си, но пак не им беше достатъчно. На Кариус явно ще му трябва време да свикне с играта във ВЛ. Много несигурен при центриранията. Дано влезе в час по-скоро.
Милнър - железо, 4 дузпи - 4 гола. Браво!
Ай дано Сити да загубят точки този кръг вече :mrgreen: .
Днес показахме и характер, за да обърнем мача. Аз продължавам да се надявам, че е дошъл нашият сезон.
Hala Madrid

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 окт 2016 16:37

Победа ,както и прогнозирах .Продължаваме победната серия ... Кеееееееееф :)
Кофти първи гол ни вкараха и се затвориха след това .Намалиха се пространствата и стана трудно .Непрестанния дъжд също направи терена тежък и мисля утежни нашите действия .Слабо първо полувреме от всички ,но второто се събудиха ,заиграха отново силно ,както го правят от първия кръг и логично спечелиха мача . Показаха характер ,хладнокръвие и желание за победа . Браво .
При техния гол първо Клайн трябваше да попречи там на тая топка ,но той не успя и след това Ловрен не успя да попречи.
Слабо включване на Стъридж . Кофти момент за Лалана ,дано да е на линия за манафите . Кариус няма вина за гола .Той е млад вратар ,който тепърва ще расте .Иска налагане . Ся ,ясно е че ще прави грешки от време на време ,но аз се надявам че ще излезе добър от него .
Изтървахме доста голове през второто полувреме ,но важното е че вкарахме 2 и победихме . Кефа е огромен ,да се готвят манафите ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 окт 2016 17:05

Труден мач, но важното е, че го взехме. Слабичко първо полувреме, но второто бяхме брилянтни. За мен Кариус е добър вратар, нямаше какво да направи при гола, на мнение съм, че му трябва време. На Миньоле му бяха дадени доста шансове, Кариус също ги заслужава, идва от друго първенство и Клоп ще му помогне да се справи с напрежението. Забелязва се, че играе доста добре с крака, едно 90%от пасовете му на далечно разстояние бяха в наш.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

kara23
Контакти:

Мнениеот kara23 » 01 окт 2016 18:28

:?:
suareshampion написа:Победа ,както и прогнозирах .Продължаваме победната серия ... Кеееееееееф :)
Кофти първи гол ни вкараха и се затвориха след това .Намалиха се пространствата и стана трудно .Непрестанния дъжд също направи терена тежък и мисля утежни нашите действия .Слабо първо полувреме от всички ,но второто се събудиха ,заиграха отново силно ,както го правят от първия кръг и логично спечелиха мача . Показаха характер ,хладнокръвие и желание за победа . Браво .
При техния гол първо Клайн трябваше да попречи там на тая топка ,но той не успя и след това Ловрен не успя да попречи.
Слабо включване на Стъридж . Кофти момент за Лалана ,дано да е на линия за манафите . Кариус няма вина за гола .Той е млад вратар ,който тепърва ще расте .Иска налагане . Ся ,ясно е че ще прави грешки от време на време ,но аз се надявам че ще излезе добър от него .
Изтървахме доста голове през второто полувреме ,но важното е че вкарахме 2 и победихме . Кефа е огромен ,да се готвят манафите ..

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 01 окт 2016 18:45

Има ли значение кой какво е прогнозирал :) Важно е , че вървим напред и другото което е важно , че играем добре.
Дано утре Тотнъм и Сити направят Х :) Не ги искам Тотнъм пред Ливърпул :)
Последна промяна от iliev72 на 01 окт 2016 19:22, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 окт 2016 19:20

Честита победа на всички, ще има такива мачове но е важно да си ги взимаме някой път и на мускули. Като изключим Бърнли почваме много силно

Върни се в “Ливърпул”