Кой е Пеп Гуардиола и какво е постигнал дотук - https://en.wikipedia.org/wiki/Pep_Guardiola
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QAfpRD2LeZ4[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fB9jpteTgH0[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

doktora25 написа:Многократно сме говорили с теб по тези въпроси. Едно само не мога да проумея - как привърженик на Реал, Ливърпул и Байерн (доколкото се разбира от подписа ти) може да има подобно мнение за този подчовек, чиято "философия" е пълна противоположност на традициите на тези 3 клуба?
 Немски възпитаник съм и оттам пък любовта ми към Байерн, а Ливърпул си е по червена линия любим клуб (Не ми се повдига темата защо и как може да съм привърженик на четири от европейските грандове едновременно, не е за това тази тема
 Немски възпитаник съм и оттам пък любовта ми към Байерн, а Ливърпул си е по червена линия любим клуб (Не ми се повдига темата защо и как може да съм привърженик на четири от европейските грандове едновременно, не е за това тази тема  
  Баща ми е страстен привърженик на Аякс и с часове в детството ми е обяснявал какво е това тотален футбол, кои са архитектите му..  И точно когато се осъзнавах футболно какво точно харесвам аз, изгря звездата на Ариго Саки - италианец, който отказа да бъде просто поредния италиански треньор и който черпеше от идеите на тоталния футбол с пълни шепи
  Баща ми е страстен привърженик на Аякс и с часове в детството ми е обяснявал какво е това тотален футбол, кои са архитектите му..  И точно когато се осъзнавах футболно какво точно харесвам аз, изгря звездата на Ариго Саки - италианец, който отказа да бъде просто поредния италиански треньор и който черпеше от идеите на тоталния футбол с пълни шепи  Неговият Милан беше първият отбор в който се влюбих чисто игрово и будеше възхищението ми. Естествено и логично беше да се предположи, че ще стана привърженик на Барселона заради Кройф и Стоичков, но тук по-скоро тийнейджърския бунт да бъда различен от баща си, плюс впечатляващия футбол, който играеха Реал под ръководството на друг холандец - Лео Беенхакер (поне от репортажите, които съм гледал) предопределиха завинаги моята страст към клуба от Мадрид
 Неговият Милан беше първият отбор в който се влюбих чисто игрово и будеше възхищението ми. Естествено и логично беше да се предположи, че ще стана привърженик на Барселона заради Кройф и Стоичков, но тук по-скоро тийнейджърския бунт да бъда различен от баща си, плюс впечатляващия футбол, който играеха Реал под ръководството на друг холандец - Лео Беенхакер (поне от репортажите, които съм гледал) предопределиха завинаги моята страст към клуба от Мадрид  
  Там видях в действие много от нещата, които станаха основоположни за модерния футбол в момента - тогава наистина Ван Гаал беше изпреварил времето си.
 Там видях в действие много от нещата, които станаха основоположни за модерния футбол в момента - тогава наистина Ван Гаал беше изпреварил времето си.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост