Вицове, комични случки и изказвания

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Вицове, комични случки и изказвания

Мнениеот Old_death » 30 сеп 2016 21:26

[wrapimg=]https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14517434_1187732064598577_497720117059882214_n.jpg?oh=f6c7156b8e347dd4feea570403ce71ed&oe=587C302E[/wrapimg]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 сеп 2016 21:29

Един дядо го съдят за изнасилване. Адвокат му е млада, хубава и нахъсана юристка. Заключителна пледоария, адвокатката свалила гащетата на дядото и извадила достойнството му:
- Ето господин съдия. Може ли с това да се направи нещо?
А дядото и шушнал на ухото:
- Моме, ако го задържиш още малко и изгубихме делото!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 сеп 2016 21:48

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 окт 2016 14:32

Писмо от отвъдното:
- Доче! Вярно е, че съм умрял, душице моя, ама като те знам каква си притеснителна порода, и реших да ти драсна два-три реда, че да не се тровиш за мене. От Пъклото ти пиша, душке, и да знаеш, че тук е рахат и половина. Не само защото тебе те няма, гълъбче, да ми трополиш на главата като керванджийска кобила. Изобщо обстановката тук е перфектна и хората са много добри, нищо че са рогонсци до един. А и да си кажа честно, от моите рога, пиленце, никой няма по-големи. Освен това е все тъмно и мрачно, тъкмо ракиено време, та си къркаме с колегите денонощно. Откъм данъци и сметки – господ здраве да им дава, ама съвсем сме облекчени. Не знам каква им е системата, ама вече два месеца откакто съм тука, една стотинка никой не ми е поискал. Това НОИ, ТЕЦ- МЕЦ, Здравна каса, Правна каса... даже и не са чували за тях. А пък е хем топло, хем сме здрави като чукове, само дето малко сме умрели. Питам вчера един Дявол: – Как, бе колега, се оправяте със сметките за тока и парното? Обаче тоя тарикат зъб не обели, душко, та по тази линия не мога да съм ти полезен. Дочке, пиле, ако съм знаел, че тука е толкоз хубаво, да съм умрял още на втората година, като се оженихме. Отначало аха-аха – да ме запишат в Рая, ама като разбрах, че и майка ти е там, напцувах свети Петър и свети Илия и набързо ме изритаха в Пъкъла. Едно само не харесвам – няма кьорава партия. И като се натаралянкаш до ушите, няма кого да напопържаш. Да знаеш, Дочке, и да не търсиш парите от лозето, дето го продадохме тази пролет, защото съм ги изпил всичките. Обаче като те знам каква си чума, казах ти, че съм ги скрил. Имаш много здраве от Иван и от Пешо – и те са тука. И недей да се чудиш откъде ги знам, гълъбице моя, нали от тях са ми рогата. Ама са големи пичове и пият като за последно, особено Иван. Пешо ме помоли да ти кажа да не се пръскаш много с Арманито, дето ти го подарил за рождения ден, защото е отсипал повечето от шишето и го долял с чист спирт и като нищо може да те удари в главата. Бъди жива и здрава и не бързай да умираш, че още си млада и хубава и да не се мъчиш тука. Ние с Иван и Пешо криво-ляво ще се държим. И недей да раздаваш на гробищата разни сладки работи, ами сложи малко кисели краставички и по-дебело мезе, щото много трудно върви ракията с лукчета. Целувам те, пиленце, и да се пазиш поне още двайсет години! Твой завинаги: Танас
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 02 окт 2016 00:04

[wrapimg=]http://i.giphy.com/3o6EhQk0c7tXWwP7TG.gif[/wrapimg] :lol:
Здраейти

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 окт 2016 18:10

Старо, но златно :mrgreen:

Пътуваме си из София с един колега и по едно време един ЧЕРЕН ДЖИБ ни удря. Една проста ежедневна случка. Последвалите събития са уникални. Слиза някаква руса спермоядка и започва да ни се кара. Ние гледаме тъпо и не знаем какво да кажем. Естествено това не трая дълго, започнаха да хвърчат клетви и красиви думи към нея. Съответно прозвуча и заплахата, че ще ни се стъжни. Звънна някакъв телефон и намали тона. Тя вика, не ме интересува, за тоя джип ще ви разсипят. Не се разбрахме с протоколите и решихме да викаме КАТ. От там прозвуча шегата, че да сме викали КАТ "черен джиБ е с предимство", та Викнахме КАТ, през това време се лееха закани как щяло да ни се стъжни след малко и т.н. Съответно се лееха и от наша страна люти клетви. По едно време пристига някаква S-ka и слиза един муньо с размерите на комар. Прозвуча едно злокобно "ей сега ще ви еба майката". Колегата се излетя към него и комарът скочи у джипа. И той започна да звъни телефони. Все тая, тая част не е интересна. БОЙ нямаше, имаше само псувни и закани. След около 40 минути идва КАТ.

Взеха им проби за алкохол, всичко как си трябва. Нямаше проблем. Викат айде да напишем протоколите. И и викат на оная путкa да си даде документите да и напишат акт. От там пак прозвуча "ама защо на мен". Те и обясниха, че тя е виновна, ние сме дясностоящи и т.н. Тя отговори "еми защо на мен, черен джиБ е с предимство!" Предишното и изказване ни прозвуча като шега, затова не ни направи впечатление, но сега прозвуча по-сериозно. От там се намеси и онзи минзухар като и той настояваше, че "черен джиБ е с предимство". Куките и те гледаха като гръмнати, докато ония не скокна в колата и донeсе някакво принтирано листче от Правилника за движение по пътищата. Покрай всички правила беше вметнат и член", в който пишеше общо казано, че "черен джиБ има предимство на пътя". Това абсолютно сериозно, а джиБ беше написано баш джиБ. Това копие на правилника му бил дал негов приятел, същото нещо имаше и русата путкa от джиБа. Реакцията на полицайте няма да я коментирам, хората не знаеха какво да кажат. Ние също гледахме като гръмнати.

Но за първи път виждам толкова прости хора. Явно тоя и беше тъпкачът и добре си бяха паснали по тъпотия. Може ли да твърдиш, че в правилника има "черен джиБ е с предимство". Това слага край на всякакви истории на пътя. Какви ли не неща съм виждал от всякакви селяци, но това разби всичко в мен. Случало ми се е да премигам на някоя за предимство, а тя да отвори прозореца и да ме пита "какво ми мигаш бе, аз съм в правото си", случавало ми се е да видя как човек присвирква на светофар на една мърла, че е включила задна, а тя да си помисли, че и дават зор, да извади ръката си, да покаже среден пръст, и с мръсна газ да удари този зад нея. Какво ли не. Но това уби всичко.
И да си знаете на пътя - черен джиБ е с предимство. Видите ли черен джиБ спирайте !!!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 окт 2016 17:24

ИНТЕРВЮ С ЛЕВСКАР
- Вие, левскарите, признавате ли, че ЦСКА е ЦСКА?
- Не ги признаваме.
- Тогава защо непрекъснато се занимавате с тях?
- Защото мразим ЦСКА.
- Значи ги признавате, щом толкова ги мразите?
- Не ги признаваме.
- Като не ги признавате, защо тогава пишете непрекъснато доноси срещу тях до ФИФА и УЕФА?
- Защото не искаме ЦСКА в Първа лига. Ще почнат пак да ни бият, освен това имат лошия навик да стават първи, и предвид наличието и на други отбори в Лигата, няма да можем да сме втори, както сме си свикнали.
- Последно, признавате ли ги или не ги признавате? Как ще се държите в десетия кръг на първенството?
- Ако ги бием, ще ги признаем, иначе и дума да не става.
Интервюиращият:
- Бедни, бедни ЦСКА! Шансът левскарите да те признаят е нищожен, щом условието е такова
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 окт 2016 19:09

iliev72 написа:
ИНТЕРВЮ С ЛЕВСКАР
- Вие, левскарите, признавате ли, че ЦСКА е ЦСКА?
- Не ги признаваме.
- Тогава защо непрекъснато се занимавате с тях?
- Защото мразим ЦСКА.
- Значи ги признавате, щом толкова ги мразите?
- Не ги признаваме.
- Като не ги признавате, защо тогава пишете непрекъснато доноси срещу тях до ФИФА и УЕФА?
- Защото не искаме ЦСКА в Първа лига. Ще почнат пак да ни бият, освен това имат лошия навик да стават първи, и предвид наличието и на други отбори в Лигата, няма да можем да сме втори, както сме си свикнали.
- Последно, признавате ли ги или не ги признавате? Как ще се държите в десетия кръг на първенството?
- Ако ги бием, ще ги признаем, иначе и дума да не става.
Интервюиращият:
- Бедни, бедни ЦСКА! Шансът левскарите да те признаят е нищожен, щом условието е такова

Тая тъпотия май само в темата за пиенето и секса не сте я пускали още! Ако я пуснете и там ще е за първи път във форума!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 03 окт 2016 20:31

Новият кандидат на Герб за президент отишъл в клиниката на д-р Енчев, да се разкраси малко.
Нарежда, вдъхновена от френското кино:
- Искам краката да са като на Бриджит Бардо, талията като на Софи Марсо, шията като на Изабел Аджани....
Д-р Енчев се почесва и запитва:
- А лицето като на Жерар Депардийо ли да го оставим?
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 окт 2016 17:23

Изображение

Върни се в “Свободна зона”