"Първа професионална футболна лига" 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локо Пд поражда съмнения
Че как?Камбурката е там бе..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Съмнения?А може би толкова си могат особено в защита.Котев е стар и тромав а другия централен защитник Вълчев е преквалифициран халф.При всяка бърза атака на противника двамата увисват.Дефанзивния халф Ванчо Траянов също гони 40 и свършва въздуха около 60 минута.Бъдете реалисти и не търсете във всяка загуба черно тото.
Крайно време е носителите на традиционните ТОТО ценности в българския футбол-отборите на Локомотив Пд и Славия да бъдат изхвърлени в аматьорския футбол заради системно поругаване на принципите на феърплея,дам...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
На мен лично ми е по съмнително защо най добрия халф Умурбаев е резерва-
saract написа:Съмнения?А може би толкова си могат особено в защита.Котев е стар и тромав а другия централен защитник Вълчев е преквалифициран халф.При всяка бърза атака на противника двамата увисват.Дефанзивния халф Ванчо Траянов също гони 40 и свършва въздуха около 60 минута.Бъдете реалисти и не търсете във всяка загуба черно тото.
Срещу Левски и Лудогорец защо не играха левашката?

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Локо ПД и Славия са ТОТО отборите на България
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
-
- Контакти:
Warped написа:Локо ПД и Славия са ТОТО отборите на България
При Славия поне е ясна причината - Венци, но при Локото се изредиха какви ли не собственици - турците, Топалова, Динев, след това феновете, сега Крушарски... И все едно и също. Явно им е в ДНК-то.
-
- Контакти:
Че Котев е стар-стар е, но съм го гледал 2 години и кусур в Черно Море, той и тук беше стар...но най-голямо качество винаги му е била тактическа грамотност и позициониране, никога не е бил бърз. Даже и като беше на 20 г. си го спомням...Вчера, а и не само гледам, че позиционирането на целия отбор при головете на съперниците е потресаващо, то дори ние в квартала се подреждаме по-смислено в защита...и не мисля, че Илиан ги учи на това 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Чета коментарите и се смея искрено, подкупи , мафия а у....Тцтц трябва да има мистерия и трилър когато даден отбор падне от "по-слаб" , трябва да има пари под масата!Ми то и Хъл Сити като пука Челси , Ман Ю и Ливърпул яко им праскал пачката а съответно те са продавали мачовете си (щото немат пари).Гонг пък щото са велики журналисти постанали статия без подпис, взети наполовина думи от Крушарски...ама що не са довършили изказването?!Щото трябва да зарибява "четящите" в сайта
. Пирин има толкова много пари да купува мачове, че няма смисъл да купуват играчи!!!Локото пък са толкова бедни , затова продават мачовете!!! Много вицове много смях. Вземете да гледате повече мачове и по-малко да търсите интриги, когато от 3 контри издебнеш противника и победиш това се нарича -тактика , търпение и футбол!!!

[rimg]http://www.romanisti.it/images/romanisti_logo.jpg[/rimg][rimg]http://image.blingee.com/images18/content/output/000/000/000/6d0/632930575_395060.gif[/rimg][rimg]http://bgsupporters.net/images/smilies/f19.gif[/rimg][rimg]http://yildizliaslanlar.com/haber/data/upimages/acab.gif[/rimg]
kiril.a.d написа::) Джони, според мен, безсмислено се заяждаш с "кръвния ви враг"- ако беше само Локо Пд да поражда съмнения, с мед да ги храниш!
А Берое, не ти ли поражда съмнения?...и то от години?А други отбори?...
Щото на мен, от години ми поражда съмнение БФС...НС...МС...президент...та и цялата ни държава!
И като така, какво като някакъв си отбор "пораждал" съмнения?...А Венци Тотото, не ти ли поражда съмнения и то от години?
Кръвния ни враг не е Локо Пд