9 кръг - Берое - Черно море 30.09 20.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: 9 кръг - Берое - Черно море 30.09 20.00

Мнениеот ShooterMan » 30 сеп 2016 23:15

Ах какви смешки има сред нашите фенове. Защото МРАЗЯТ Гонзо сега не им харесва победата, била само с 0:1 и над умрял отбор била....А Спасов пияния колко пъти победи в Стара Загора, дори и със звездия състав? НУЛА, вечно ни хареха задниците или треперехме да не ни убият от бой, катеначо за някой хикс като селяни си спомням аз....Но днес, защото НЕ СМЕ ги размазали насред Стара Загора, е, няма как, трябва да се злобее :lol: . Обективно за мача:
ТОТАЛЕН контрол от страна на моряците. През всички 90 минути. Отбелязахме си ранния гол и след това 84 минути гледахме неумението на играчите ни в нападение да вкарат 2-ри, то кой ли не изпусна - Коконов, Бакари, Секо, а накрая и Жоро Илиев влезе в тон и той изпусна чист гол...Да си кажем правичката - не ни дадаха и чиста дузпа, не 100, а 1000% дузпа 5 минути след като вкарахме 0:1. Берое имаха точно 2 положения, като Коварж ги спаси страхотно. Щото говорихме за Кольовите играчи...да, откакто Гонзо нарита няколко селектирани от Спасов вкл. и Чанович спряхме да получаваме смешни голове. Коварж 2-ри мач в А група - 2-ра суха мрежа. ФКАТИ!!! Много добра игра на 2-ката дефанзивни халфове днес, превзеха терена, хвала и за Сукуп и Секо, както и за Коконов, явно там самочувствието е основен фактор. Чудесна победа като гост над силен отбор като Берое, редовен евроучастник, какъвто бе и тази година....с недоразумението Спасов този мач беше 3:0 за Берое впрочем :!:

ПС: През целия мач, особено така стекъл се много ни тежеше липсата на плеймейкър. Няма кой с един пас да ги съсече, особено както се бяха юрнали напред...с такава фигура днес щяхме да ги разгромим, но...

ПС2: Имаме СТРАХОТЕН вратар!!! Ето човек, който с 2 намеси промени мача. В София и в Пловдив, и с Дунав гледахме други неща, как с намеси или НЕнамеси отиваме в киреча. Тоя е класа над Китанов даже
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 сеп 2016 23:33

Прави си, Соле. Като за 11 на 10 не било добре викаш....а когато бяхме 11 на 10 в Коматево и при 0:0 с Ботев, а Коленцето взе, че с цялото си УМЕНИЕ загуби мача с 2:1 не знам дали беше добре...Тогава еденици подскочихме виждайки безумието на пейката, но...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

bm16

Мнениеот bm16 » 01 окт 2016 03:25

Недоумявам защо не харесвате Спасов . Ако не ме лъже паметта , за последните поне 30 години имате 1 купа , 1 суперкупа , едни бронзови медали и 1 загубен финал за купата от Литекс . Всичко това сте спечелили с треньор Никола Спасов . И как едно 6-то място при Спасов е провал , а същото класиране при Гонзо е успех . Според мен на Кольо Спасов трябва да му издигнете паметник във Варна . За вчеарашната победа - нека да ви е честита , но Берое при Сашко Тъпото няма нищо общо с Берое на Петър Хубчев . А и ние желаехме тази ваша победа може би повече от вас , както и победа на Ботев Пд в следващия кръг - прочетете във форума на Берое за същия мач и ще се убедите .

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 01 окт 2016 08:09

Честита победа!Имахме нужда от нея.Само не разбрах защо Сватбата не свири дузпа за нас,при 2:0 вече щеше да е много лесно до края.Паланков не може да гради играта,той може само да я руши,дори като централен защитник е добър,но за след центъра с един финт не става.Гонзо да търси достойна дружка на Георги Илиев или поне да изтегли Цветков още по напред.Постепенно всички,които са от повече години в отбора като Паланков,Дани Георгиев,Венков,Станчев,Чанович,без Капитана,трябва да бъдат подменени със свежа кръв жадна за успехи,не за посредствено живуркане.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Onq

Мнениеот Onq » 01 окт 2016 09:18

То анализи,то чудо.Спасовисти,Гонзовисти и откровени шизофреници.Как може на такъв мач да давате характеристика от типа- най-добрият ни мач,смачкахме ги и т.н.? Гошку тъпото пак се е развихрил.Пак сто тона глупости и неизбежният ЕРНАНДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕС, който беше един посредствен футболист,но тва на Тича е често срещано.Някой си заплюва определен играч и не спира да обяснява колко е велик ако ще и 5 автогола да си вкара.
Вчера бихме поради една проста причина.По същата причина десетки мачове не бихме.Отбор с номер 14 за плеймейкър е обречен.Тва ние най-добре го знаем.Няма понятие контра или скорост при негово участие.Нищо не играхме за пореден мач, но имахме троянски кон.
... за Гонзо,... за Мастиката! Софийски боклуци,които нямат място на Тича.Забравихте Гонзо колко фалшиви дузпи са му свирени срешу нас за всичките години и веднага му го налапахте все едно е наш кадър.От 20 години не сме имали треньор моряк, докато тва не стане няма никакво значение какво се случва в отбора.
Тошко Марев,Станислав Стоянов,Марто Христов са играчи(треньори),които ще умрат за отбора и името му, а не да влачат поредния некадърник за поредната комисионна.Докато някой от тях не стане тренер няма да видим нито мотивация,нито юноши,нито себераздаване.
Последна промяна от Iceberg на 01 окт 2016 17:35, променено общо 1 път.
Причина: т.1

Потребителски аватар
Bojko Berojko
Контакти:

Мнениеот Bojko Berojko » 01 окт 2016 09:29

Честита победа на моряцие! Аз Ви казах ,че ще ни биете Вие не ,та не!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 01 окт 2016 09:31

Важни 3 точки над основен конкурент за 6-цата и то като гост. Берое в момента са уникално слаб отбор, но това нас не ни интересува. Коварж с втори силен мач, а стабилен вратар е голям коз. Коконов се отпуши и се надявам да продължава в същия дух. Даже и Сукуп изигра добър мач днес. Всичко сякаш се свежда до самочувствие при него и Секо. Липсата на креативност остава проблем, за съжаление. Тук се надявам Илиев-младши да бъде нашият коз, а по крилата това да бъде Минков. Йосков попада в групата, но е важно и да играе. Дано да има шансове за тези момчета, защото има доста застаряващи играчи в отбора, на които трябва да се търсят заместници.
Truth is hate for those that hate the truth.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 01 окт 2016 10:18

Добра победа,която дойде навреме!!!Разбира се всяка победа си е необходима и идва навреме,но тази много ни трябваше!!!Дори и само заради това,че преди мача никой не вярваше в нея!!!Надявахме се тайничко,на още едно хиксче в Стара Загора,а за победа мечтаехме.....осъзнавайки,че мечтата не винаги е нещо реално!!!Мръсната,долна,гадна сватба пак ни ощети,като не свири явна дузпа срещу СЕКО!!!Понеже победихме,това почти не се забеляза,но аз го отбелязвам заради принципността!!!Относно играта се вижда,че в защитен план сме надградили доста с връщането на СТАНЧЕВ и приличането на КОВАРЖ!!!Ако успеем да извършим същото чудо в средната линия и в нападение.....няма да сме никак зле!!!Не може да се чака,всичко да свърши ЖОРО ИЛИЕВ!!!Футболът е колективна игра и неговите партньори не бива да го забравят!!!Радва събуждането на КОКОНОВ и нестихващато желание за игра на БАКАРИ!!!КУЗМА прекрасно владее и задържа топката!!!При краткия си престой вчера беше много полезен с тези си качества!!!Направи и две много хубави извеждания на наши нападатели в чисти позиции!!!Лошото е,че нямаме дълга пейка!!!Хубавото обаче е,че на тази пейка седят доста таланти и е време да им се гласува повече доверие!!!Трябва да разберем ГОНЗО,че от една страна искаме от него победи,а от друга да обиграва юношите!!!Тези две изисквания не винаги са съвсем съвместими!!!Мисля,че е крайно време да спрат подхвърлянията и сравненията....какво било при СПАСОВ,какво е сега!!!Трябва да подкрепяме отбора,защото това е важно!!!Излишното напрежение не ни носи нищо положително!!! Искам да напомня на отговорните фактори,че няколко хиляди души,с надежда всеки ден минаваме край ТИЧА и очакваме да видим багери!!!Искам да напомня също така,че към мен трябва да се обръщат с ВАШЕ ВЕЛИЧЕСТВО!!!Защото аз съм НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ЗРИТЕЛЯТ!!!От десетки години подкрепям този отбор,в жега и студ!!!На стадиона съм когато вали дъжд и когато вали сняг!!!Камъни са летяли към нас от противниковата агитка....но ние сме там!!!Дори и камъни да падат то небето,ние сме на стадиона и си подкрепяме отбора!!!Е не сме ли заслужили малко внимание?Не сме ли заслужили,някой да помисли,че и ние сме важни?Всъщност ние сме най важните,защото ако нас ни няма по трибуните.....няма да го има и футболът!!!Защо всячески се мъчат да ни изгонят!!!Крайно време е,не само ние да мислим за отбора си!!!Крайно време е и за нас да бъде помислено!!!ЗАЩОТО НИЕ СМЕ НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО ЗРИТЕЛЯТ И БЕЗ НАС ФУТБОЛ НЯМА ДА ИМА!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 окт 2016 12:32

Оня Тъпото пак се изтърси неподготвен. Ако имаше нещо общо при ВСЕКИ треньор в Черно Море за последните 5 години то беше, че Божилов беше неизменен титуляр, даже и до националния отбор стигна. Но ти, ти разбираш играта повече от всичките треньори тука, повече от Матеус, Петев, Пенев и т.н., щом ти си казал, че Божилов не ставал значи не става :lol: :lol: :lol: . Посредствен е не Ернандес, посредствен е Спасов, щото Ернандес пак играе, а Спасов кибичи безработен, даже от Б група не го търсят. Глупостите ти за треньор-моряк изобщо не ща да ги коментирам!!! Ти да не си на нещо твърдо бе? Я посочи къде и в кои отбори фен-треньор постига успехи сега само защото щял да умре за отбора? Мен това слабо ме вълнува ако е посредствен треньор и барабар с него умре и отборът само, за да се кефят няколко умника как някой умирал за нещо. Същите дето се кефеха как Вуцов подскачаше на тъча на орангутан. Американски генерал е казал, че не се печели като се умира за своята Родина, печели се като караш другия да умре за неговата...в контекста на това - нека другите отбори имат треньори дето да мрат за отборите си, ние пк да печелим мачовете...както снощи. Между футболиста Гонзо и треньора Гонзо ти правиш ли разлика? Ти какво искаш като е играл срещу нас? Да не прави всичко възможно да бият ли, за нас ли да играе? Я се успокой малко. Станислав треньор ще слага...Марто Христов, дето и помощници не са били еле пък треньори. Само като ти прочетат глупостите дето си ги наредил е ясно защо Черно Море години тънеше в ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!! Още помня началото на века и годините преди това...идва някой треньор - уууу, аааа, щото не бил местен...Защо не харесваме Спасов? - въпроса на другия колега...Моето мнение е, че Спасов е слаб треньор и добър мотиватор. При наличие на добри играчи и колектив това понякога стига за успехи. След като те дойдат и в двата случая Спасов се помисли за треньор и идентично разкости отборите защото го оставеха под предлог "заслужавал шанс" - какво ШИЗОФРЕНИЧНО оправдание. А освен това - изцяло виновен за загубения Финал с Литекс за КБ, когато бяхме и по-добър отбор и всичко, пияницата Йешич тук 2 седмици преди това го бяхме разпиляли с 4-4-2, на Финала - излизаме да се надлъгваме, 4-5-1 и без никаква атака (щото Литекс бяха палячовци) ни вкараха гол от някакво измислено центриране....За Щутгарт няма да говоря изобщо!!! Ако на пейката беше КОЙТО И ДА Е, даже и Прическата Черно Море влизаше в групите на ЛЕ!!! Това при 0:2 в 88 мин. да имаш 2 смени....и в 95 мин. да стане 2:2 и да си заминеш за Варна с 2 неизпозлвани смени....е, не знам къв треньор трябва да си....

Aleks_Ru

Мнениеот Aleks_Ru » 01 окт 2016 14:53

Аз ви казах да не бързате да плюете по Гонзо, някои само това чакаха - първите по-слаби резултати. Реално Черно море можеше да вземе 3 точки и от Армияита и срещу участника в ШЛ, важното е че има игра, топката се движи по земята, комбинира се, за разлика от стила на Спасов с изритванията напреде и Курьор да има ден, това беше неговата тактика.
А това за Берое, че били слаб отбор са пълни глупости, преди наредения мач с Литекс София, бяха събрали доста добър точков актив и то с мач по-малко, допуснати едва 3 гола за 6 мача, нетипично за слаб и посредствен отбор...
Ако се случи това чудо с ремонта на ''Тича'', сигурен съм, че в домакинствата ще е съвсем разлчина играта ни на нормален и равен терен, останалото е феновете да са зад отбора и да създават неприятна обстановка за всичките ни гости. Та ние играем на неутрален терен в Каварна всички си домакинства и до тук ни победи само Лудогорец и то с късмет, какво ще е ако играем на ''Тича'', аз мисля, че ще изглеждаме доста по-добре.

Върни се в “Черно море”