Мнениеот ShooterMan » 30 сеп 2016 12:12
Абсолютни глупости! Повечето от играчите при предишния треньор бяха привлечени именно от Гонзо. Кого е отстранил? Чанович? Я СТИГА!!! Всички знаем, че Чанович е слаб вратар и головете, които получихме при негово пазене са доказателство за това! Гола на Горна за 2:0....гола на Припознатите? Станчев,Паланков, Венков, Бакари, Коконов, Жоро Илиев - всички тези, които са част от титулярния състав НЕ СА наследство от Спасов, Гонзо ги привлече (без Жоро Илиев, който си е тук). Наследство от Спасов са само Чанович, Романов, Траянов и Николов. Николов е абсолютен титуляр, Романов и при Спасов беше резерва - Гонзо му даде шанс, не го оправда и пак седна на пейката, за Чанович говорихме, а Траянов и при Спасов играеше много слабо и всички знаем, че не е за титуляр!!! Тези играчи, които той наследи от Спасов както добре знаем нямаха обеда с месеци и замалко да изпаднат, а Спасов изгони при първа възможност ВСИЧКИ тези, които даваха класа на отбора и заради които спечелихме Купата. КАТО ОСОБЕНО бесен съм, че привлече онова мароканско мекере Бурабия и изгони Еранандес, за да го наложи тоя скаран с футбола инвалид, по съвсем неясни причини изрита и Марчин и от там насетне станахме селски отбор! Заради този селски отбор си заминаха БЕЗ ДА ПРЕПОДПИШАТ Райков, Клок, Стенио и Курьор. Дайте да не почваме, че още съм бесен за тази 1 година в която оставихме оня алкохолик да си ПРЕПИШЕ заслугите на играчите и съвсем да си повярва, че е някакъв голям треньор, да ми прави селекции, да мениджърства.... (логично сега е и безработен, даже и в Б група не го искат, що ли? )
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.