9 кръг - Берое - Черно море 30.09 20.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: 9 кръг - Берое - Черно море 30.09 20.00

Мнениеот Кролик » 30 сеп 2016 08:56

Sole написа:Гонзо продължава с простотиите си: взима невидимия Малик и... Е.Михайлов на мястото на Чанович! Ако, покажем пак същата умряла игра в нападение и бетон пред вратата Гонзо да си хваща куфарите. :evil:

Може пък да ги респектира и нахъса, нали в това е силен ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Nine
Контакти:

Мнениеот Nine » 30 сеп 2016 09:45

Sole написа:Гонзо продължава с простотиите си: взима невидимия Малик и... Е.Михайлов на мястото на Чанович! Ако, покажем пак същата умряла игра в нападение и бетон пред вратата Гонзо да си хваща куфарите. :evil:

Настоящият ни треньор методично отстранява един по един хората, привлечени от предишния. На тяхно място привлича свои протежета, които с нищо не са по-добри. Стратегията да се налагат дървета, противно на резултатите, не се е променила. Само имената на дърветата са различни и малко повече в стил "Гонзо" (т.е. без стил).

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 30 сеп 2016 10:00

Не съм съгласен. Играем с почти един и същи състав от началото на сезона. Почна с Романов и Коконов на лявото крило -- седнаха на пейката с право. Пробва със Златков и Траянов като партньори на Николов, и двамата са прекалено рискови в сравнение със Станчев. Така или иначе, голяма част от футболистите ни са привлечени от Гонзо още при предния му престой.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 сеп 2016 12:12

Абсолютни глупости! Повечето от играчите при предишния треньор бяха привлечени именно от Гонзо. Кого е отстранил? Чанович? Я СТИГА!!! Всички знаем, че Чанович е слаб вратар и головете, които получихме при негово пазене са доказателство за това! Гола на Горна за 2:0....гола на Припознатите? Станчев,Паланков, Венков, Бакари, Коконов, Жоро Илиев - всички тези, които са част от титулярния състав НЕ СА наследство от Спасов, Гонзо ги привлече (без Жоро Илиев, който си е тук). Наследство от Спасов са само Чанович, Романов, Траянов и Николов. Николов е абсолютен титуляр, Романов и при Спасов беше резерва - Гонзо му даде шанс, не го оправда и пак седна на пейката, за Чанович говорихме, а Траянов и при Спасов играеше много слабо и всички знаем, че не е за титуляр!!! Тези играчи, които той наследи от Спасов както добре знаем нямаха обеда с месеци и замалко да изпаднат, а Спасов изгони при първа възможност ВСИЧКИ тези, които даваха класа на отбора и заради които спечелихме Купата. КАТО ОСОБЕНО бесен съм, че привлече онова мароканско мекере Бурабия и изгони Еранандес, за да го наложи тоя скаран с футбола инвалид, по съвсем неясни причини изрита и Марчин и от там насетне станахме селски отбор! Заради този селски отбор си заминаха БЕЗ ДА ПРЕПОДПИШАТ Райков, Клок, Стенио и Курьор. Дайте да не почваме, че още съм бесен за тази 1 година в която оставихме оня алкохолик да си ПРЕПИШЕ заслугите на играчите и съвсем да си повярва, че е някакъв голям треньор, да ми прави селекции, да мениджърства.... (логично сега е и безработен, даже и в Б група не го искат, що ли? )
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 30 сеп 2016 13:32

преди време алармирах,че нещата въобще не са добре в отбора..то че нищо не играем е очевадно..но и така чакания като месия Гонзо с нищо не ни променя към облика,който искаме всички..някой от вас присъствал ли е на поне една тренировка на отбора,за да види арогантното му и високомерно отношение..с такива методи не можеш да изискваш от момчетата да се раздават,можеш само да ги смачкаш психически,да са притеснени...това и видяхме по лицата на футболистите след мача със Славия,когато дойдоха да поздравят публиката..уплашени,каменни изражения..май това,че ТИМ са му дали малко повече власт,му е дошло в повече...почна да става и ясно,че и сегашния ни футболен спец не притежава много стойности като треньор..да не говорим пък за изявите му на мениджър при селекцията..АЗ ЛИЧНО СЪМ СТРАШНО РАЗОЧАРОВАН...

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 30 сеп 2016 15:16

ShooterMan написа:Абсолютни глупости! Повечето от играчите при предишния треньор бяха привлечени именно от Гонзо. Кого е отстранил? Чанович? Я СТИГА!!! Всички знаем, че Чанович е слаб вратар и головете, които получихме при негово пазене са доказателство за това! Гола на Горна за 2:0....гола на Припознатите? Станчев,Паланков, Венков, Бакари, Коконов, Жоро Илиев - всички тези, които са част от титулярния състав НЕ СА наследство от Спасов, Гонзо ги привлече (без Жоро Илиев, който си е тук). Наследство от Спасов са само Чанович, Романов, Траянов и Николов. Николов е абсолютен титуляр, Романов и при Спасов беше резерва - Гонзо му даде шанс, не го оправда и пак седна на пейката, за Чанович говорихме, а Траянов и при Спасов играеше много слабо и всички знаем, че не е за титуляр!!! Тези играчи, които той наследи от Спасов както добре знаем нямаха обеда с месеци и замалко да изпаднат, а Спасов изгони при първа възможност ВСИЧКИ тези, които даваха класа на отбора и заради които спечелихме Купата. КАТО ОСОБЕНО бесен съм, че привлече онова мароканско мекере Бурабия и изгони Еранандес, за да го наложи тоя скаран с футбола инвалид, по съвсем неясни причини изрита и Марчин и от там насетне станахме селски отбор! Заради този селски отбор си заминаха БЕЗ ДА ПРЕПОДПИШАТ Райков, Клок, Стенио и Курьор. Дайте да не почваме, че още съм бесен за тази 1 година в която оставихме оня алкохолик да си ПРЕПИШЕ заслугите на играчите и съвсем да си повярва, че е някакъв голям треньор, да ми прави селекции, да мениджърства.... (логично сега е и безработен, даже и в Б група не го искат, що ли? )

Изгонил ги бил,ама какво ли се чудя на малоумните ти разсъждения.Спомням си как ни убеждаваше,че Славия е паднал от моряците,защото не искала да играе в Европа,а още същия сезон играха в евротурнирите.Чакаме шампонските титли и купи на Гонзу,ама с тая убита игра ще е цяло чудо,ако се получи.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 сеп 2016 16:38

Славия наистина падна умишлено от нас и всеки го знае това нещо, както преди това умишлено падна в София и от Пирин. Такога хубаво тото извъртяха срещу нас, че направо свят да ти се завие, не съм убеден даже дали и ние не бяхме в заверата, че обръщалки, че чудесии, че едни смешни голове и в нашата, и в тяхната врата...Гонзу е 5 пъти повече треньор от Спасов, Спасов е нищо повече от уникален късметлия. Късметлия да попада на добри колективи и играчи, често събрани вече от други треньори преди него. Късмета му винаги свършва, когато след успехите на играчите решаваше да се прави на треньор, не менаджер, на голямата работа...И през 2009, когато си повярва, че той, а не Кривия беше в основата на отбора....и през 2015, когато пък си въобрази, че ще я кара без Ернандес. Дори не искам да си мисля какво щеше да е сега с него тук, какви умреляци щяхме да сме след като и Райков, Стенио, Клок си заминаха, а и с тях бяхме тръгнали да изпадаме под вещото му ръководство. Най-голямото престъпление срещу онзи СТРАХОТЕН колектив играчи и отбор беше, че бяха оставени цяла една година да бъдат ръководени и тренирани от г-н Спасов, който трябваше да бъде изритан още след Коматево, къде с ротации и простотии от 0:0 срещу 10 човека от Ботев успя да загуби мача :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Nine
Контакти:

Мнениеот Nine » 30 сеп 2016 17:19

yavorescu написа:Не съм съгласен. Играем с почти един и същи състав от началото на сезона. Почна с Романов и Коконов на лявото крило -- седнаха на пейката с право. Пробва със Златков и Траянов като партньори на Николов, и двамата са прекалено рискови в сравнение със Станчев. Така или иначе, голяма част от футболистите ни са привлечени от Гонзо още при предния му престой.

Ако имаш предвид, че не си съгласен с моето мнение, обърни внимание, че информацията, която предлагаш, по никакъв начин не му противоречи, а напротив, го подкрепя (особено последното изречение). Ако си имал друго предвид, извинявай за излишната полемика.

Честно казано, предпочитам да не съм прав и отборът ми да ме опровергае с красив футбол и победи. Изключително песимистично съм настроен обаче спрямо треньор, чието сърце е другаде и който дори там не блестеше с решенията и поведението си. Още по-лошо е, че изглежда му е дадена пълна свобода и никой не му търси сметка.

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 30 сеп 2016 17:26

ShooterMan написа:Славия наистина падна умишлено от нас и всеки го знае това нещо, както преди това умишлено падна в София и от Пирин. Такога хубаво тото извъртяха срещу нас, че направо свят да ти се завие, не съм убеден даже дали и ние не бяхме в заверата, че обръщалки, че чудесии, че едни смешни голове и в нашата, и в тяхната врата...Гонзу е 5 пъти повече треньор от Спасов, Спасов е нищо повече от уникален късметлия. Късметлия да попада на добри колективи и играчи, често събрани вече от други треньори преди него. Късмета му винаги свършва, когато след успехите на играчите решаваше да се прави на треньор, не менаджер, на голямата работа...И през 2009, когато си повярва, че той, а не Кривия беше в основата на отбора....и през 2015, когато пък си въобрази, че ще я кара без Ернандес. Дори не искам да си мисля какво щеше да е сега с него тук, какви умреляци щяхме да сме след като и Райков, Стенио, Клок си заминаха, а и с тях бяхме тръгнали да изпадаме под вещото му ръководство. Най-голямото престъпление срещу онзи СТРАХОТЕН колектив играчи и отбор беше, че бяха оставени цяла една година да бъдат ръководени и тренирани от г-н Спасов, който трябваше да бъде изритан още след Коматево, къде с ротации и простотии от 0:0 срещу 10 човека от Ботев успя да загуби мача :!:

Всеки ако го знаел резултата от този мач,много щяхме да сме милионери,най вече ти. :mrgreen: Нямам нищо против,Гонзу да има късмета и некадърността на Спасов и да стане най успешния ни треньор,но уви не съм оптимист.Явно за да печелиш трофей е нужно да си некадърник,а Гонзу не е такъв и ще видим трофей на кукуво лято. :mrgreen:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 сеп 2016 20:32

Напълно очаквано Мишок Сватбаров не посмя да свири чиста дузпа за Черно море за събаряне отзад на Секо :!:

Върни се в “Черно море”