Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот icko65 » 30 сеп 2016 11:36

Mitata написа:
icko65 написа:Там е работата че знаеха че не ви дреме и ще налапате въдицата с ментето..

Вие отдавна сте налапали въдицата с мафиотите от ТИМ, но даже не го усещате. Боже мили!

Е да ама сме Черно море от 1959г.Не ЦСКА-София от 2016! :)
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 сеп 2016 11:39

petko.h.markov написа:
Гарантираш,че Ганчев ще плати дълга към НАП?Сериозно ги твърдиш?Да не се извъртиш утре,че пак не съм вдянал.

Дългът към държавата ще бъде уреден по различни начини - разпродажба на заложени активи, постъпления от продажба на марка и емблема, инвестиции в държавна собственост, директни вноски.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 30 сеп 2016 11:44

Mitata написа:
petko.h.markov написа:
Гарантираш,че Ганчев ще плати дълга към НАП?Сериозно ги твърдиш?Да не се извъртиш утре,че пак не съм вдянал.

Дългът към държавата ще бъде уреден по различни начини - разпродажба на заложени активи, постъпления от продажба на марка и емблема, инвестиции в държавна собственост, директни вноски.

Пак да те попитам-гарантираш,че ще го плати?
Купуването на марката,какво общо има с дълга? Инвестициите са задължение към договора за отдаване на базите.
Усещаш ли се какви бисери ръсиш.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 30 сеп 2016 11:44

Mitata написа:
petko.h.markov написа:

Що ми се струва че директните вноски нещо са приключили..За инвестициите -без коментар.Коментирано е дали и как е възможно.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 сеп 2016 11:47

Mitata написа:
petko.h.markov написа:

Активите ви са недостатъчни. Инвестиции в държавна собственост също не могат да се направят, защото това са задължения към НАП, освен ГГ да вземе да ремонтира сградата на НАП за тези милиони. :lol: Останаха директните вноски, ако има кой да извади парите. 8-)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2016 11:49

Абе, вие откачени ли сте, бе :lol: :lol: Микренския да не са го е*али лудите, та да погасява дълга към НАП :?: Най-много да купи ТМ, за другото - от умрял писмо ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 30 сеп 2016 11:51

Tommi написа:
Mitata написа:
petko.h.markov написа:

Активите ви са недостатъчни. Инвестиции в държавна собственост също не могат да се направят, защото това са задължения към НАП, освен ГГ да вземе да ремонтира сградата на НАП за тези милиони. :lol: Останаха директните вноски, ако има кой да извади парите. 8-)

Томи..Те директни вноски при действащо дружество не направиха.Сега при фалирало-ъ-ъ!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 сеп 2016 11:53

icko65 написа:
Mitata написа:
icko65 написа:Там е работата че знаеха че не ви дреме и ще налапате въдицата с ментето..

Вие отдавна сте налапали въдицата с мафиотите от ТИМ, но даже не го усещате. Боже мили!

Е да ама сме Черно море от 1959г.Не ЦСКА-София от 2016! :)

Съюзници на местната мафия сте вие. Даже не сте го разбрали.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 30 сеп 2016 11:55

boabbb написа:Абе, вие откачени ли сте, бе :lol: :lol: Микренския да не са го е*али лудите, та да погасява дълга към НАП :?: Най-много да купи ТМ, за другото - от умрял писмо ;)

За какво му е ТМ?Нали сте клуб ЦСКА..не сте заритали за ТД-во.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 сеп 2016 11:56

petko.h.markov написа:Пак да те попитам-гарантираш,че ще го плати?
Купуването на марката,какво общо има с дълга? Инвестициите са задължение към договора за отдаване на базите.
Усещаш ли се какви бисери ръсиш.

Аз не мога да съм гарант, защото нито разполагам с парите или имущество, съответстващо на стойността на дълга.

Но мога да препотвърдя това, което излезе по медии и сайтове.

Върни се в “ЦСКА”