Mitata написа:icko65 написа:Там е работата че знаеха че не ви дреме и ще налапате въдицата с ментето..
Вие отдавна сте налапали въдицата с мафиотите от ТИМ, но даже не го усещате. Боже мили!
Е да ама сме Черно море от 1959г.Не ЦСКА-София от 2016!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Mitata написа:icko65 написа:Там е работата че знаеха че не ви дреме и ще налапате въдицата с ментето..
Вие отдавна сте налапали въдицата с мафиотите от ТИМ, но даже не го усещате. Боже мили!
petko.h.markov написа:
Гарантираш,че Ганчев ще плати дълга към НАП?Сериозно ги твърдиш?Да не се извъртиш утре,че пак не съм вдянал.
Mitata написа:petko.h.markov написа:
Гарантираш,че Ганчев ще плати дълга към НАП?Сериозно ги твърдиш?Да не се извъртиш утре,че пак не съм вдянал.
Дългът към държавата ще бъде уреден по различни начини - разпродажба на заложени активи, постъпления от продажба на марка и емблема, инвестиции в държавна собственост, директни вноски.
Дългът към държавата ще бъде уреден по различни начини - разпродажба на заложени активи, постъпления от продажба на марка и емблема, инвестиции в държавна собственост, директни вноски.
Tommi написа:Mitata написа:petko.h.markov написа:
Активите ви са недостатъчни. Инвестиции в държавна собственост също не могат да се направят, защото това са задължения към НАП, освен ГГ да вземе да ремонтира сградата на НАП за тези милиони.Останаха директните вноски, ако има кой да извади парите.
icko65 написа:Mitata написа:icko65 написа:Там е работата че знаеха че не ви дреме и ще налапате въдицата с ментето..
Е да ама сме Черно море от 1959г.Не ЦСКА-София от 2016!
boabbb написа:Абе, вие откачени ли сте, бе![]()
Микренския да не са го е*али лудите, та да погасява дълга към НАП
Най-много да купи ТМ, за другото - от умрял писмо
petko.h.markov написа:Пак да те попитам-гарантираш,че ще го плати?
Купуването на марката,какво общо има с дълга? Инвестициите са задължение към договора за отдаване на базите.
Усещаш ли се какви бисери ръсиш.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта