Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот GOLEADOR » 29 сеп 2016 21:33

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Ей,русенския трол по гръб не пада,човека му отговори достойно и трола веднага почна да се извърта.Ако имаше поне малко чест припознавача от Русе щеше да признае , че е сгрешил.Ама тоя не е такъв човек!

Кой е отговорил достойно? Ти изобщо знаеш ли значението на думите достойнство и чест, както и на термина "трол в интернет"?!? Отговорил достойно.. А достойно ли беше от 1999-та да подкрепяте фалшив ЦСКА и да си присвоявате 28-те титли на истинския ЦСКА( истински, според вас)! Сега ЦСКА-София на кой ЦСКА става наследник (пак според вас)-на тоя, до преди 1999-а, на тоя, преди 1985-а или на тоя до преди 20 дена?!

Пита човека и той ти отговори,след като стана това ти почна да се извърташ,за това иде реч!Иначе на въпроса,според нас ЦСКА е един,от 1948г.!

Аха един е, ама през 1999-а Божков (не Пенев, защото той е легенда, нали 8-) ) създава новият ЦСКА, по изискванията на ТЗ и на некои министри, кат отоя нов ЦСКА със съдебно решение не е наследник на оня ЦСКА, който е бил дотогава. И как става тогава прехвърлянето на активите на ФК ЦСКА към ПФК ЦСКА АД? Хайде кажи, нали си спец по такива въпроси-и Дунав ти е в устата, и Локо Пд. и Левски, и Нафтата...Давай, специалисте, информирай ни как си прехвърлихте 28 титли, след съдебно решение за липса на правоприемност???

Пишеш абсолютни нелепици и не знам защо се занимавам с теб,а да,защото си нагъл.Иначе въпроса с наследствеността - ОСК ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2016 21:38

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Ей,русенския трол по гръб не пада,човека му отговори достойно и трола веднага почна да се извърта.Ако имаше поне малко чест припознавача от Русе щеше да признае , че е сгрешил.Ама тоя не е такъв човек!

Кой е отговорил достойно? Ти изобщо знаеш ли значението на думите достойнство и чест, както и на термина "трол в интернет"?!? Отговорил достойно.. А достойно ли беше от 1999-та да подкрепяте фалшив ЦСКА и да си присвоявате 28-те титли на истинския ЦСКА( истински, според вас)! Сега ЦСКА-София на кой ЦСКА става наследник (пак според вас)-на тоя, до преди 1999-а, на тоя, преди 1985-а или на тоя до преди 20 дена?!

Пита човека и той ти отговори,след като стана това ти почна да се извърташ,за това иде реч!Иначе на въпроса,според нас ЦСКА е един,от 1948г.!

Аха един е, ама през 1999-а Божков (не Пенев, защото той е легенда, нали 8-) ) създава новият ЦСКА, по изискванията на ТЗ и на некои министри, кат отоя нов ЦСКА със съдебно решение не е наследник на оня ЦСКА, който е бил дотогава. И как става тогава прехвърлянето на активите на ФК ЦСКА към ПФК ЦСКА АД? Хайде кажи, нали си спец по такива въпроси-и Дунав ти е в устата, и Локо Пд. и Левски, и Нафтата...Давай, специалисте, информирай ни как си прехвърлихте 28 титли, след съдебно решение за липса на правоприемност???

Пишеш абсолютни нелепици и не знам защо се занимавам с теб,а да,защото си нагъл.Иначе въпроса с наследствеността - ОСК ЦСКА!

Неудобни ли са ти въпросите ми, а? Не аз пиша, че ПФК ЦСКА АД е създаден от Божков (не от Пенев, нали :mrgreen: ) и няма нищо общо с ФК ЦСКА на Павлов, а вие. Не аз пиша, че има съдебно решение, което постановява липсата на тази връзка. Аз само питам:След като няма наследственост, установено по съдебен ред, как си присвоявате 28-те титли на ФК ЦСКА на Павлов?! Дали съм трол или хейтър го остави настрана и само отговори на този въпрос, защото това са изказвания на бивши "армейци" и настоящи "люляци"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 сеп 2016 21:46

Кашчей написа:
Разформирова, а...и създаде веднага нов отбор, със същите играчи, който започна директно в А група....За какво разформироване говориш ти?! Даже на същия стадион играеше "новият" отбор!

Важни са фактите. Първо, дружеството е разформировано, т.е. престава да съществува, то е "умряло", според вашата терминология. Следоватнелно нито едно друго дружество не може да го унаследи. Но интересно защо това не се случва и никой не говори за "смърт" на ЦСКА. А би трябвало закото по онова време БКП е бил и законът и съдебната власт.

Създаването на ново дружество изобщо не променя факта на "смъртта". Старото дружеството е било мъртво, то не може да има продължение, съгласно вашите разбирания. Но както виждаме, на практика се случва друго.

Второ, връзката с новото д-во е прекъсната, то няма нищо общо с предхождащото го, с едно уточнение - съгласно вашите разбирания и твърдения/увъртания.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 сеп 2016 21:50

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

Неудобни ли са ти въпросите ми, а? Не аз пиша, че ПФК ЦСКА АД е създаден от Божков (не от Пенев, нали :mrgreen: ) и няма нищо общо с ФК ЦСКА на Павлов, а вие. Не аз пиша, че има съдебно решение, което постановява липсата на тази връзка. Аз само питам:След като няма наследственост, установено по съдебен ред, как си присвоявате 28-те титли на ФК ЦСКА на Павлов?! Дали съм трол или хейтър го остави настрана и само отговори на този въпрос, защото това са изказвания на бивши "армейци" и настоящи "люляци"!

Ако ми покажеш 1 (един) мой пост в който пиша, че ПФК ЦСКА АД е създаден от Божков (не от Пенев, нали :mrgreen: ) и няма нищо общо с ФК ЦСКА на Павлов веднага ще ти се извиня и призная,че ти не си трол и хейтър,а честен и доблестен човек!
Наследственост по съдебен ред вика,а за неговия дунав мълчи като Изображение!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 29 сеп 2016 22:08

Mitata написа:Мен ме интересува факта на прекъсване на връзката, защото той е най-важен. А такива в нашата история има не един. Например през 1985г. ЦК на БКП РАЗФОРМИРОВА ЦСКА.

Осъзнаваш ли що за глупост си написал?
1985 заради идеалите на партията бяха сменени единствено имената на Левски и ЦСКА за да не срамят едните имто на Апостола, а другите великата българска армия. Избраха им имена, които да са свързани нещо със София и така се появиха Витоша и Средец. Отборите нито бяха закривани, нито бяха разформировани и т.н., и т.н.... надявам се бил свидетел на събитията.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 29 сеп 2016 22:13

Долно уйно написа:
Mitata написа:Мен ме интересува факта на прекъсване на връзката, защото той е най-важен. А такива в нашата история има не един. Например през 1985г. ЦК на БКП РАЗФОРМИРОВА ЦСКА.

1985 заради идеалите на партията бяха сменени единствено имената на Левски и ЦСКА за да не срамят едните имто на Апостола, а другите великата българска армия. Избраха им имена, които да са свързани нещо със София и така се появиха Витоша и Средец. Отборите нито бяха закривани, нито бяха разформировани и т.н., и т.н.... надявам се бил свидетел на събитията.

Групости, ЦСКА бе разформирован и изваден от "А" група. Дружеството престана да съществува, то "умря".

Следващото дружество имаше съвсем друго име и нямаше юридическа връзка с предхождащото го.

Но въпреки това ЦСКА продължи да съществува.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2016 22:14

GOLEADOR написа:Ако ми покажеш 1 (един) мой пост в който пиша, че ПФК ЦСКА АД е създаден от Божков (не от Пенев, нали :mrgreen: ) и няма нищо общо с ФК ЦСКА на Павлов веднага ще ти се извиня и призная,че ти не си трол и хейтър,а честен и доблестен човек!
Наследственост по съдебен ред вика,а за неговия дунав мълчи като Изображение!

За моят Дунав ти писах амнайси пъти. Писаха ти и други хора, ама ти нали само в своето огледало гледаш!
Та ти, лично ти, не ме интересуват другите, за кой ЦСКА вика през годините 1999-2016? А сега за кой ЦСКА си? Приемаш ли твърденията на разни люлякови фенове, че след 1985-а няма истински ЦСКА, или пък на други, че го няма след 1999-а. Тях и да ги питам кой отбор са подкрепяли между 1999-а и 2016-та ще получа отговор тип Ботев Пд. Теб питам, защото се кълнеш, че си истински, верен и правоверен!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 сеп 2016 22:15

Тия колко глупости изписаха, за да оправдават Литекс Корекция и Падишаха-просто не е истина...забележете, че ако клубът бе оздравен, всички тия откровени пуберски полюции естествено нямаше да видят бял свят.
Да вадиш от девет кладенеца вода, за да се изпикаеш на клуба си, на историята си...за да припознаеш тим от село за свой. ЦСКА досега бил закриван няколко пъти, не бил истински, пък на Ганчу Кърпачев, видите ли, той е истинското ЦСКА!
Ама наследявал историята на закриваното, фалирало и неистинско ЦСКА!
Безценно!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 сеп 2016 22:18

Mitata написа:
Долно уйно написа:

Групости, ЦСКА бе разформирован и изваден от "А" група. Дружеството престана да съществува, то "умря".

Следващото дружество имаше съвсем друго име и нямаше юридическа връзка с предхождащото го.

На светнеш как тогава "Средец" започна шампионат 1985-1986 в А група, с играчите на "разформирования" ЦСКА, че и играеше на стадион "Народна армия".
Може, при добро желание :mrgreen: да ни информираш и защо 2 години по-късно стана ЦФКА "Средец" 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 29 сеп 2016 22:21

Mitata написа:
Долно уйно написа:

Бяха разпуснати футболните клубове, а нали тук няколко месеца ни набивате в главите, че дружество и отбор са две различни неща, така че нищо не е спряло да съществува... вие и историята си не знаете.

Ще ми припониш ли новия сезон тогава отборите на Витоша и Средец, в коя група започнаха пъренствата и защо?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “ЦСКА”