Sir_Stanley_Rowse написа:baraba написа:petko.h.markov написа:"А иначе ЦСКА отново създаде световен феномен. За първи път мач на отбор от „В“ група бе гледан от два пъти повече публика, отколкото дойде на първенеца в мач от групите на ШЛ! Поне това говорят срещите ЦСКА – Монтана - 35 000 и Лудогорец – ПСЖ - 17 155 !!! По официални данни !!!"
Когато ЦСКА-София събере 35 000 на стадиона,ще имаш право на това мнение.
И що да нямам право на това мнение бе Петко![]()
Нещо , лъжа ли е ??? Или някаква заблуда ли е ??? Всичко е показано в статистиката , аз не съм си измислил абсолютно нищо - това са фактите , харесват ти , не ти харесват .... това е !!! А , само за статистиката да ти припомня , че ЦСКА "Септемврийско знаме" ( не ПФК ЦСКА АД) събра на мача с Байерн М. завършил с победа за ЦСКА с 4:3 на националния стадион над 70 000 рекорд недостижим от никой друг български футболен отбор
Така че с тире или кавички ... ЦСКА си е ЦСКА и ще продължава да е хегемонът на българския футбол въпреки и напреки на разни местни проектчета служещи да чепкат "его" -то на местния феодал
Не е само с Байерн и не само под това име!
Разбира се , но аз съм цитирал единствено рекордоното постижение ненадминато у нас за клубния футбол , нищо повече , а и исках да му покажа , че ЦСКА и с тирета и с кавички и без тях и с други имена , е бил и си остава един в сърцата на феновете , както и в историята

[/offtopic]