vg_vasilev написа:Изпих уискито от нерви деебаКак можаха да изпуснат мача така, нз. Половината пасове спорни. Кафу какъв го играе не мога да разбера - център нападател ли е, халф ли е. Шашава работа.
10 милионен в евро.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
vg_vasilev написа:Изпих уискито от нерви деебаКак можаха да изпуснат мача така, нз. Половината пасове спорни. Кафу какъв го играе не мога да разбера - център нападател ли е, халф ли е. Шашава работа.
angel156 написа:vg_vasilev написа:Изпих уискито от нерви деебаКак можаха да изпуснат мача така, нз.
Що изпуснахме мача .. еми изпуснахме мача, заради манталитета на бай Жоро, да сменя тактиката при гол...... дано срещу войската на бай Арсен да вземем нещо.
Popokatepetal написа:angel156 написа:vg_vasilev написа:Изпих уискито от нерви деебаКак можаха да изпуснат мача така, нз.
Що изпуснахме мача .. еми изпуснахме мача, заради манталитета на бай Жоро, да сменя тактиката при гол...... дано срещу войската на бай Арсен да вземем нещо.
Колко ли трябва да не разбира от футбол човек, за да си мисли, че причината за обрата е Дерменджиев?
RedeviL написа:Popokatepetal написа:angel156 написа:vg_vasilev написа:Изпих уискито от нерви деебаКак можаха да изпуснат мача така, нз.
Колко ли трябва да не разбира от футбол човек, за да си мисли, че причината за обрата е Дерменджиев?
И аз тва се чудя!? Не знам си кви указния бил дал, ала-бала. Истината е, че просто ПСЖ реши да се размърда малко и това е... Все ми е на акъла, че Дерменджиев е причината Лудогорец да се прибере през второто.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост