ШЛ: Борусия Дортмунд - Реал Мадрид - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

TheNameOfTheGame
Контакти:

Re: ШЛ: Борусия Дортмунд - Реал Мадрид - 2:2 FT

Мнениеот TheNameOfTheGame » 28 сеп 2016 11:01

Като цяло доста интересен и атрактивен мач се получи. В по-голямата част от времето Дортмунд доминираше и според мен малко повече заслужаваше победата, но може би все пак равенството е справедлив резултат. Първото полувреме Реал беше компактно разположен и въпреки това имаше доста пропуквания отзад, а за второто просто нямам думи. Гостите се отвориха и положението в защита просто беше скандално за мен. Нямаше и (почти) никаква помощ от атакуващите играчи, а защитата по принцип не е никак стабилна. Липсата на Каземиро в такъв тип мачове е очевидна, няма ли някой типичен дефанзивен играч пред защитата, става страшно. Рамос беше беобразно слаб, честно казано най-много от защитниците ми хареса Данило, макар че няколко пъти беше направен смешен от Дембеле. Навас въпреки грешката за първия гол спаси отбора от загуба. И накрая съвсем сериозно го казвам - със сигурност Бензема има някакъв компромат срещу Перес или човек от висшето ръководство на клуба. Няма друга разумна причина французинът все още да е част от Реал Мадрид. Абсолютна дупка, бавен, муден, първото полувреме вместо да излезе сам на вратаря се спъна...нямам думи. Един Мората дори като резерва за 30 минути щеше да свърши многократно по-добра работа от Бензема :!:
Без битка няма победа!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 28 сеп 2016 15:40

Истината е, че Дортмунд нямаха късмет, а Навас е играч на мача! Тоя мач спокойно можеше да завърши с 2 гола разлика за Борусия! Реал не ме впечатлиха изобщо! Според мен имаха късмет, че отбора на Дортмунд все още не е добре сработен, и младите (Мор, Пулишич, Дембеле, Паслак) нямат опит, също класата на Дормунд към момента е намалена заради лошата форма на Гьоце и липсата на Ройс! Дормунд върви по възходяща линиа, отбора има огромни приходи, работи се много професионално и успехите ще дойдат рано или късно! Класата се видя, аз лично индивидуална класа вчера видях само от играчите на Дормунд! Единствено Навас показа калса от Реал, бладогарение на него Реал взима точката!

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 28 сеп 2016 16:31

Ти да видиш. :lol:

Имаш много поздрави от Хумелс,Мхитарян, Левандовски и Гюндоган. 8-)

Това ти го казвам ей така, между другото, докато чакаш да се развият Дембеле, Мор, Пулишич и останалите таланти и чакаш да мачкате пак останалите... зад Байерн.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 28 сеп 2016 17:11

Гледах ви снощи , че бяхме залагали на мача , не мога да бъда много обективен , защото не съм ви гледал и 50% от мачовете ! Но все пак да попитам , какъв стил играете , имате ли ясна концепцията на играта , облик на отбора !
Снощи първото бяхте паркирали товарния влак :shock: , аз съм свикнал Реал да играе атакуващ футбол :oops: !
В атака също нищо интерестно не видях ! А Борусия бяха наляли гипса и последния пас или последното докосване в атаката ги подведе доста , а създадоха доста опасни ситуации , а тука чета някви капацитети , които пишат някви странни неща , че резултата трябвало да е 0-2 :lol: :lol:
Та отдавна не бях ви посещавал и ми интерестно да прочета мнението ви , да още е рано и сезона тепърва започва , но бяхте трагични :twisted: :oops: 8-)

Офтопик:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 28 сеп 2016 18:45

Middlesbrough написа:Гледах ви снощи , че бяхме залагали на мача , не мога да бъда много обективен , защото не съм ви гледал и 50% от мачовете ! Но все пак да попитам , какъв стил играете , имате ли ясна концепцията на играта , облик на отбора !
Снощи първото бяхте паркирали товарния влак :shock: , аз съм свикнал Реал да играе атакуващ футбол :oops: !
В атака също нищо интерестно не видях ! А Борусия бяха наляли гипса и последния пас или последното докосване в атаката ги подведе доста , а създадоха доста опасни ситуации , а тука чета някви капацитети , които пишат някви странни неща , че резултата трябвало да е 0-2 :lol: :lol:
Та отдавна не бях ви посещавал и ми интерестно да прочета мнението ви , да още е рано и сезона тепърва започва , но бяхте трагични 8-)

Точно пък на привърженик на Барселона ще даваме обяснение какъв стил играем, да бе, да :lol: Колко трагични сме си е наш проблем и аз лично се надявам ама с възможно най-трагичната игра да си вземе класикото, което наближава :!: Пък вие си играйте всевишния футболец на Лучко :twisted:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 28 сеп 2016 20:44

Furious_Monk написа:Ти да видиш. :lol:

Това ти го казвам ей така, между другото, докато чакаш да се развият Дембеле, Мор, Пулишич и останалите таланти и чакаш да мачкате пак останалите... зад Байерн.

В Паслак специално много хляб има. Страшен мач направи срещу Байерн. Дембеле е също толкова перспективен колкото Ренато Санчес - нешлифовани диаманти със самочувствие и качества, с които само трябва да се работи в правилната посока. Видя се как само за една година младият Вайгъл се превърна в основен играч и нищо чудно скоро да започнат да го налагат и в националния.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 28 сеп 2016 20:59

Вчера Роналдо вкара 18-тия си гол в 16 мача срещу немски отбори.

No player has scored more goals against Borussia Dortmund in their stadium in the Champions League other than Cristiano Ronaldo (3)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 сеп 2016 22:03

:mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s6vBCtHWl-M[/youtube]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 сеп 2016 02:47

doktora25 написа:
Furious_Monk написа:Ти да видиш. :lol:

В Паслак специално много хляб има. Страшен мач направи срещу Байерн. Дембеле е също толкова перспективен колкото Ренато Санчес - нешлифовани диаманти със самочувствие и качества, с които само трябва да се работи в правилната посока. Видя се как само за една година младият Вайгъл се превърна в основен играч и нищо чудно скоро да започнат да го налагат и в националния.

Да дойде фен на БВБ и да ми обявява как са били по-добрия отбор, след като изравняват в последните минути... айде няма нужда... както и от да декларира някакви свои илюзорни проекти за бъдещи революции променящи света на футбола... айде и от това няма нужда.

Колкото за талантите, ами играят момчетата, но имат още толкова много път пред себе си преди да станат звезди, че чак е плашещо за тях.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 29 сеп 2016 10:55

CSKA69 написа:
Middlesbrough написа:Гледах ви снощи , че бяхме залагали на мача , не мога да бъда много обективен , защото не съм ви гледал и 50% от мачовете ! Но все пак да попитам , какъв стил играете , имате ли ясна концепцията на играта , облик на отбора !
Та отдавна не бях ви посещавал и ми интерестно да прочета мнението ви , да още е рано и сезона тепърва започва , но бяхте трагични 8-)

Точно пък на привърженик на Барселона ще даваме обяснение какъв стил играем, да бе, да :lol: Колко трагични сме си е наш проблем и аз лично се надявам ама с възможно най-трагичната игра да си вземе класикото, което наближава :!: Пък вие си играйте всевишния футболец на Лучко :twisted:

Бях забравил , че в този подфорум , не може да си напишеш мнението и някой да не ти скочи :mrgreen:
Чорбарска му работа

Офтопик:

Върни се в “Реал Мадрид”